Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno "Atžalyno" mokykla

Taigi, kad atrodo mokyklu yra daug, bet kai reikia rinktis, deja...lemia daug veiksniu. Norisi kuo arciau namu, kad butu patogu. o is aplinkiniu mokyklu sakoma, kad visfi si lyg ir padoroka... Gimnazijos, deja, 5 klasiu neformuoja... schmoll.gif Taigi...kas belieka...vezioti i kita gala miesto nematau prasmes, todel, kad nei vienos auksines nera, o leidziam cia su mintimi, kad bet kokiu atveju eis i gimnazija nuo 9 kl. Taigi...
Atsakyti
sveiki,gal kas zinote sios mokyklos intrnetini adresa,jei toks yra? Beje kokios uniformos sioje mokykloje,man sake nupirkti svarka bazeje,tik kad nezinau koki?
Atsakyti
Kauno "Atžalyno" vid. m-kla

O svarkai tai tokie tamsiai zalios spalvos... Bazej pasakyk kad reikia atzalyno mokyklai, jie jau zinos koki duot biggrin.gif
Atsakyti
Prašau šios mokyklos pradinukų mamas pasidalinti patirtimi, kaip jūs sprendžiate "tualetinę" problemą. Ne mano vienos pirmokas klasėje bijo eiti į berniukų tualetą, nes ten nešvaru, smirda, nėra klozetų, o tik tupyklos, neužsirakina durys. Vaikas mokykloje kenčia kiek tik gali, negeria valgykoje kompoto, kad nereiktų sisioti, o paskui namie skundžiasi, kad pilvą skauda, nenori eiti į mokyklą ir t.t. Supratom, kad mokykla nieko nedarys, viską nurašys krizei, mokytoja siūlo vaikams išaiškinti, kad be klozeto kakoti patogiau, tai nejaugi vėl ši problema ant tėvų pečių - ne tik klasės, bet ir mokyklos tualeto remontas?
Atsakyti
SVEIKI, GAL KAS MOKOTES PAS SIAS PRADINUKU MOKYTOJAS- KOKIE ATSILIEPIMAI:
Alina Anuseviciene
Vale Stravinskiene
Zita Volungeviciene
Pasidalinkit, prasom, kaip sekas pas jas mokytis? Nes reik uzrasyt vaika pas kuria nors mokytoja, noretusi komentaru Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Danutė @ 2009 02 12, 14:53)
Prašau šios mokyklos pradinukų mamas pasidalinti patirtimi, kaip jūs sprendžiate "tualetinę" problemą. Ne mano vienos pirmokas klasėje bijo eiti į berniukų tualetą, nes ten nešvaru, smirda, nėra klozetų, o tik tupyklos, neužsirakina durys. Vaikas mokykloje kenčia kiek tik gali, negeria valgykoje kompoto, kad nereiktų sisioti, o paskui namie skundžiasi, kad pilvą skauda, nenori eiti į mokyklą ir t.t. Supratom, kad mokykla nieko nedarys, viską nurašys krizei, mokytoja siūlo vaikams išaiškinti, kad be klozeto kakoti patogiau, tai nejaugi vėl ši problema ant tėvų pečių - ne tik klasės, bet ir mokyklos tualeto remontas?

Mano sūnus irgi lanko šią mokyklą. Dabar jau antrokas. Su tualetu irgi buvo vienu metu nekas. Tiesiog pasiūlykit vaikui eiti į tualetą kartu su draugu. Jis galėtų duris pasaugoti. Neseniai girdėjau, lyg ir kabliukai tualete atsirado. Tik kažin, ar ilgai jie ten bus g.gif
O jeigu mokytoja per pamoką lengvai išleidžia, tegul tuomet eina. Bus ramiau, niekas netrukdys savo ,,reikalais" pasirūpint tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglele @ 2009 03 02, 12:15)
Mano sūnus irgi lanko šią mokyklą. Dabar jau antrokas. Su tualetu irgi buvo vienu metu nekas. Tiesiog pasiūlykit vaikui eiti į tualetą kartu su draugu. Jis galėtų duris pasaugoti. Neseniai girdėjau, lyg ir kabliukai tualete atsirado. Tik kažin, ar ilgai jie ten bus  g.gif
O jeigu mokytoja per pamoką lengvai išleidžia, tegul tuomet eina. Bus ramiau, niekas netrukdys savo ,,reikalais" pasirūpint  tongue.gif

Sakykit, o kaip ten maitinimas pradinuku sioje mokykloje? Ar bent kiek padorus? Ar valgo jusu vaikas?
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 02 18, 20:41)
SVEIKI, GAL KAS MOKOTES PAS SIAS PRADINUKU MOKYTOJAS- KOKIE ATSILIEPIMAI:
Alina Anuseviciene
Vale Stravinskiene
Zita Volungeviciene
Pasidalinkit, prasom, kaip sekas pas jas mokytis? Nes reik uzrasyt vaika pas kuria nors mokytoja, noretusi komentaru Aciu 4u.gif

Please, parasykit atsiliepimus apie sias mokytojas, mane irgi domina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audronezam @ 2008 01 03, 15:57)
Kiekvienoje mokykloje yra problemų, ir gimnazijose.... "Atžalyno" vidurinė yra vidutinė mokykla, kurioje mokosi vaikai tokie kokie yra šiame rajone, ir jeigu vaikas vienoje mokykloje nepritampa, tai nemanau, kad pakeitus mokyklą situcija pasikes

Papildyta:
QUOTE(2a2 @ 2009 03 25, 20:12)

Mielosios ir mielieji, mokykla tai Mūsų vaikai. Kokius paruošiame mokyklai, tokią mokyklą ir turite. Jei tualetas ne taip kvepia, tai gi ne mokytojai ten tupi, jei po mokyklos kiemą laksto mokiniai automobiliais, tai Jūsų vaikai ir taip toliau... Žodžiu, kokia aplinka, tokia ir mokykla. Bet tai įmanoma ištaisyti, jei pasikeisime mes vaikų tėveliai. Sėkmės :super :bigsmile:
Atsakyti
smile.gif Sveikos, tik siandien prisijungiau. Matau, kad cia vyksta idomios diskusijos apie mokyklas. Mano dukryte siemet baigia Atzalyne ketvirta klase. Patikekit, esu labai patenkinta ir mokykla, ir mokytoja. Aisku, dar nezinau, kaip jai seksis penktoje klaseje, bet tikiu, kad tai daug priklauso ne tik nuo mokytoju, bet ir vaiku...Sekmes renkantis smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Evelina 4 @ 2009 03 29, 11:13)
smile.gif Sveikos, tik siandien prisijungiau. Matau, kad cia vyksta idomios diskusijos apie mokyklas. Mano dukryte siemet baigia Atzalyne ketvirta klase. Patikekit, esu labai patenkinta ir mokykla, ir mokytoja. Aisku, dar nezinau, kaip jai seksis penktoje klaseje, bet tikiu, kad tai daug priklauso ne tik nuo mokytoju, bet ir vaiku...Sekmes renkantis smile.gif))

Sveika, o kokia turejot mokytoja? Pasidalink info, kokia pavarde, ar patiko ji jums? Ar rekomenduotum rinktis? Aciiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, supermamos! Mokykla puiki, mokytojos taip pat puikios. Pas kurią papulsite - neprapulsite, tik nepamirškite, kad mokysis Jūsų vaikas. Mokytoja jį mokys. Neieškokite kitos mokyklos, geresnės nerasite. Patikėkite, sakau tai labai atsakingai.
Atsakyti