Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

markizaite tikrai manau buvo nuostabi šventė thumbup.gif
o laikraštuką gali įmesti į bendra laikraštukų paštą gmaile 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif Mes jau po krikstynu. Buvo labai idomu ir smagu.Krikstotevai buvo labai patenkinti dovanelemis nuo krikstadukros. Sake, kad kiek krikstijo dar niekas nera dovanojes jiems dovaneliu. Tik vienas dalykas nuvyle[COLOR=red]MAXIMA tortas. Na net nezinau kaip pasakyti, isvaizda labai grazi, o skonis toks slykstus, kad ne tas zodis. Jau geriau paprastas batonas su medumi ar su uogiene. Dar gyvenime nebuvau valgiusi, daugiau tikrai neuzsakynesiu.
As maniau, kad tortus tokioms sventems ruosia skanius, nes daugiausia juk buna vaiku, nes juk jie labiausia tokiu dalyku troksta.( Na nezinau reikia skunda rasyti.)
O siaip svente esu labai patenkinta tikrai buvo nuostabu ir mazoji labai graziai atrode, ir labai smagu daug juoko buvo. thumbup.gif
Papildyta:
[quote=ausrenas,2007 08 02, 23:42]
[quote=GRAŽINA25,2007 08 02, 23:31]
bigsmile.gif

Mūsų Mažosios krikštynos pirmą rugpjūčio šeštadienį, tai laukiu su nekantrumu. Taip seniai pradejau ruostis, tik abejoju dėl maximos torto, nes tik ten patiko, jie dabar kepami dviejų aukštų. Nežinau kaip atrodys, bet jai ką neimsiu, nesiruošiu mokėti pinigų jai man kas nors nepatiks.

sveika,
ar kalbi apie tuos tortus maximoj kur taip ir vadinasi: krikstynu tortasmergaitei arba berniukui. vienas ruzavas, kitas zydras ir dvieju aukstu.
as kazkada ziurinejau tortus internete ir radau toki pati (man aktualu zydras). jau norejau atsispauzdint ir nuotrauka veszt pas Gulbiniene ar dar kur ir uzciokinau kad maximoj ju yra. labai apsidziaugiau, nes kazkaip nepasizymi graziais puosimais nei viena kepykla. tik kai uzklausiau pardaveju koks vidus ir ar galima pasirinkt koki nori, tai tokia nesamone sumale, kad likau nieko nesupratusi. tepasake, kad yra aprasymas prie torto (jis ten beje labai skurdus ale nuostabaus skonio tortas su sokolado... , zodziu nieko nesakantis). ir nuejo pakviest kitos pardavesjos. kitoji man suburbuliavo ta pati ir dar pasake kad tortus kepa vilniuj ir jos nieko nezino. vot.... tai butu idomu is mamytes suzinot atsiliepimus apie ta torta... dekavoju is anksto 4u.gif
[/quote]
Labai neskanus tortas fui tikrai nepatarciau
Parasyta, kad tinka ir maziems vaikams, bet as gailiuosi kad uzsakiau.
jis buvo sviestiniu pertepimu, biskvitas nezinau net koks labai neskanu, o kuma kue buvo uzsakiusi buvo tikrai labai skanus, jos buvo advokatas toks toro pavadynimas. Mano nuomone tokia, kad maximoje tortu uzsakyneti nevera, tik isvaizda grazi, o vidus prastas
Papildyta:
QUOTE(nijako @ 2007 08 03, 14:01)
labas,
Man iskilo klausimas apie dovanu teikima. Kada yra teikiamos dovanos? Kokiu budu jus planuojat sveciams pasakyti, kad laikas teikti dovanas?

Pas mus krikstynas vede broliene ovanas teike jau po ceremonijos baznycioje, grizus namo. Uzvalgem tada mano mama pasveikino mazaja ir po to visi, nes buvo pasakyta, kad dovanos bus po apeigu baznycioje
Atsakyti
QUOTE(kritulis @ 2007 08 08, 08:48)
o laikraštuką gali įmesti į bendra laikraštukų paštą gmaile  4u.gif

O kaip ji ten rest ir kaip prisilogint?
Atsakyti
QUOTE(Markizaite @ 2007 08 09, 21:59)
O kaip ji ten rest ir kaip prisilogint?

vardas. sm.krikstynos
slaptazodis: supermama

tinklapis: http://mail.google.com
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kritulis @ 2007 08 10, 09:37)
vardas. sm.krikstas
slaptazodis: supermama

smile.gif

dabar jau geras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2007 08 12, 20:51)
Ir aš negaliu prisijungt. O taip norėjosi  rolleyes.gif  ax.gif  ax.gif  verysad.gif

Laikraštukai yra

vardas sm.krikstas@gmail.com
Slaptažodis supermama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kataudra: 12 rugpjūčio 2007 - 21:05
Aš turiu tokį man nerimą keliantį klausimą.
Ar reikia dalyvauti mišiose, kurios bus prieš krikštą. Pvz. mišios prasideda 10 val., o krikštas 11 val. Aš galvoju, kad mano mažiulis 1 val. neišbus tyliai ramiai bažnyčioje. O kažkaip tokio dalyko klausti kunigo- nesmagu. Nes manyčiau, kad priklauso ir būti mišiose.
Atsakyti
Didelis ačiū visoms mamytėms už šaunias idėjas.Pasinaudojus jomis krikštynos praėjo thumbup.gif ,visi svečiai buvo labai patenkinti,kad tai nebuvo tik pasisėdėjimas prie vaišių stalo,o aš,jūsų dėka,užsitarnavau šaunios krikšto mamos vardą. smile.gif .O buvo taip: biggrin.gif Į bažnyčią važiavome tiesiausiu keliu pagrindinėm gatvėm,gaila neradom akmens,kur galėtumėm pastovėti,kad krikštadukros gyvenimas ir dantukai būtų tvirti,bet manau,kad nieko baisaus.Po ceremonijos važiavome išgerti šampano,putėme balionus ir ant jų parašėme palinkėjimus ir jie nuplaukė upe.atvykus prie vaišių stalo įteikiau krikšto liudijimą,dovaną,muilo-kad būtų švari ir tvarkinga,manų-kad visad turėtų ką valgyti,cukraus-kad valgis būtų sotus,česnako-kad saugotų nuo piktų dvasių ir angeliuką-kad turėtų savo angelą.Vėliau padovanojau nuotrauką su užrašytu laišku tėveliams ir krikštynų laikraštuką-tėveliams ir seneliams.Svečiai tik peržiūrėjo.Laikraštukas visiems paliko didžiausią įspūdį thumbup.gif .Užvalgius močiutėm įteikiau sertifikatus,užrišau skareles ir padovanojau po anūkėlės nuotrauką,o seneliams po taupyklę,kad anūkėlei pataupytų ir saldainių-kad anūkams visad turėtų.Dar po kiek laiko surengėm viktoriną(klausimai apie vaikutį-kada gimė,kiek dantukų turi ir t.t.),už teisingus atsakymus apdovanojom prizais ir davėm po šaukštą vaikiuko košės.Vėliau perskaitėm vaikų auklėjimo taisykles ir sužaidėm pareigų pasidalijimą užtvirtindami koše.Štai ir visos iškilmės.Buvo tikrai smagi ir įdomi šventė.Dar kartą ačiū visoms mamytėms. mirksiukas.gif
Atsakyti
cia forume skaiciau, kad kazkas ant balionu rase palinkejimus ir leido juos i dangu. O sakykit, ar tie balionai pakilo? o gal specialiai pildete helio dujomis?
kazkaip susimasciau g.gif , nes jai jie raiciosis ant zemes jokio vaizdo nebus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoska @ 2007 08 13, 22:28)
cia forume skaiciau, kad kazkas ant balionu rase palinkejimus ir leido juos i dangu. O sakykit, ar tie balionai pakilo? o gal specialiai pildete helio dujomis?
kazkaip susimasciau  g.gif , nes jai jie raiciosis ant zemes jokio vaizdo nebus  verysad.gif

tai tie kurie leido i dangu - tai aisku kad ant heliu pripildytu balionu rase, o tie kurie upe paleido plaukti - tai ant paprastai pripustu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2007 08 13, 22:15)
as irgi sertifikatu noreciau i  indre_n@yahoo.com

Sertifikatą padariau taip,kaip atvirutę-ant viršutinio lapo uždėjau vaikiuko nuotraukytę ir užrašiau"sertifikatas",o viduje užrašiau žodžius skirtus močiutei ar seneliui.Pavyzdžio nebeturiu,turiu tik žodžius,beje,kuriais pasinaudojau iš kažkurios mamytės.Žodžius,jei jų reikia atsiųsiu.Bet juk jūs tokios išradingos mamytės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moteris37 @ 2007 08 14, 15:35)
Sertifikatą padariau taip,kaip atvirutę-ant viršutinio lapo uždėjau vaikiuko nuotraukytę ir užrašiau"sertifikatas",o viduje užrašiau žodžius skirtus močiutei ar seneliui.Pavyzdžio nebeturiu,turiu tik žodžius,beje,kuriais pasinaudojau iš kažkurios mamytės.Žodžius,jei jų reikia atsiųsiu.Bet juk jūs tokios išradingos mamytės mirksiukas.gif

galvojau bus kazkas imantraus,bet pasirodo labai lengva pasidaryti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif reikes zodiu nete pasieskot ir viskas bus ok biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti