QUOTE(eeglee @ 2007 07 31, 12:51)
nepykit bet nesuprantu tu tevu, kurie renka vaikui kriksto tevus lodorius ir pan. juk butent ir kriksto tevu vaikas paima savybes. pagal senolius kriksto tevai uzdeda karma ir jei patys tevai mato kokie negeri kriksto tevai, tai toks gali ir vaikas buti pvz lodorius. kriksto tevai turi buti arba vede (bendra seima) arba nevede (kad ir gimine) bet negalima imti viena vedusi kito ne, nes vaiko karma nestipri bus.
na cia aisku kai kuriems svarbiausia tik pakrikstyti ir nesigilina ir senoliu patarimus ir pan.
na cia aisku kai kuriems svarbiausia tik pakrikstyti ir nesigilina ir senoliu patarimus ir pan.
sakykim kriksto tevai draugai.kaip jie gali perduoti kokias nors savybes jei butu giminaiciai,suprantu imanoma paveldet,kitas dalykas jei vaikas auga su kriksto tevais-nori nenori perima ju kai kuriuos charakterio bruozus,savybes(tvarka,reikluma,neklusnuma)nes jis nuolat su tuo susiduria ir mano kad taip ir turi but.bet jei pakrikstina visiskai svetimi zmones(draugai)kurie su vaiku bendrauja tik per sventes ir retkarciais telefonu,nemanau kad vaikas paveldes ju savybes.
musu vaiko kriksto tetis bus mano brolis.ne itin gerai as su juo sutariu,daug turi jis minusu,bet tai jam netrugdo myleti suneno,ir matosi kad jis ji nuosirdziai myli.manau geresnio kriksto tecio nesurasciau.ir nesvarbu koks jis su manim,svarbiausia kaip jis ziuri i mano vaika