Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

QUOTE(astor @ 2008 05 22, 08:30)
Matyti kaip mamytės sunerimuūsios dėl šventės,net 2 val. nakties tortų ieško mirksiukas.gif

tai jau tikrai blush2.gif Aš ir šiaip naktibalda esu, o dabar dar dvigubą šventę reik suorganizuot (dieną prieš krikštynas atšoksim ir 1-ąjį mažiaus gimtadienį) rolleyes.gif . Visa laimė, kad labai anksti pradėjau mąstyt, kaip viską organizuosiu ir užklydau į šitą ir kitas krikštynų temeles thumbup.gif , kiek papildomų rūpesčių atkrito. Šaunuolės mamytės, kad taip geranoriškai dalinasi idėjom ir turima informacija 4u.gif . Aš irgi pasistengsiu po šventės viską išsamiai aprašyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 05 22, 01:39)
Vakar Kauno Akropolyje krautuvėlėj Alkava mačiau nuostabaus grožio tortus,vienas buvo su lėliuku,o kitas su pingviniukais,tik nežinau nei kainos,nei sudėties,nes pardavėjos nebuvo.Kai užsakinėjom vestuvėm tortą,tai leido vidaus sudėtį pasirinkt,buvo nerelaus skonio.Tikrai labai gražūs,nufotografavau,ryt bandysiu nuotraukas įdėt.Sakau gal ir Vilniui Alkava tokius daro. ax.gif

QUOTE(Bahama mama @ 2008 05 22, 02:04)
oi, kaip ačiū tau, astor, kad priminei man apie Alkavą  thumbup.gif Jų tikrai skanūs torčiukai, o dabar užėjusi į jų puslapį ir peržiūrėjusi užsakomų tortų katalogėlį, radau ir vieną savo vyresnėlio gimtadieniui - Kempiniuką  thumbup.gif (jis dėl jo kaip pamišęs  biggrin.gif ).
Labai patiko šitie krikštynų tortukai (yra ir dar pora labai gražių mergytėms) wub.gif :
user posted image

musu krikstynu tortas is alkavos kauno akropolio. uzsakinejo mano mama tai sake bus kazkoks aukstas su laiptukais ir batukais g.gif tai itariu kad bus kazkas panasaus i pirmaji. musu krikstynos si sestadieni, tai parasysiu koks buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
kazkur buvau radusi krikstynu scenariju, tai ikeliu ir jums, gal prireiks.

Programa:
- Būsimieji Krikšto tėvai atvažiuoja pas Kajų į namus.
- Būsimieji Krikštatėviai aprengia mažylį šventiniais rūbeliais.
- Krikštas bažnyčioje, apeigos
- Trumpa fotosesija prie bažnyčios
- Važiuojam aplankyti busimų naujai statomų namų
- Pasodinam Kajui medelį
- Vaišės + šampanas
- Važiuojam į kavinę-restoraną MONA LISA
- Vos tik susėdus prie stalo Krikštamotė sako trumpą kalbą ir pasako ko mes čia visi susirinkom
- Svečiam leidžiama atsipūsti ir užkąsti
- Kai visi yra sotūs ir laimingi einame į lauką kur kiekvienas svečias ant baliono lapo užrašo po palinkėjimą Kajui. Palinkėjimas turi būti TIK VIENO ŽODŽIO. Visi kartu paleidžiame balionus.
- Kai visi svečiai susidė prie stalo seneliams įteikiamos lazdos, nes po Krikšto jie tampa tikrais seneliais + kalba
- Po 10-20 min užrišamos skarelės SENELIŲ ŽMONOMS (Močiutėms)+ kalba
- Dabar močiutės padainuoja po lopšinę
- Žaidimas Pasižadu-Išmokysiu (kiekvienas svecias ka nors pasizada ir ismokys Pvz.:Teta Daiva – kai bus Kajus pilnametis parodyti Vilniaus naktinio gyvenimo ypatybes, išmokyti gerai pasilninksminti arba Tėveliukas – paskaityti anūkėliui pasakėlę, išmokyti savo garažiuke, kur vyrai renkasi, vyriškų darbų arba Močiutė – pažiūrėti kada reikia, pamaitinti, nuprausti, pamigdyti, pažaisti, išmokyti visų gražiausių ir geriausių Pasaulio dalykų išmokyt. Būti Tikra MOČIUTE. Ir NELEPINTI.) Tiesa, kai sutinka su pateiktais pasiulymais tongue.gif uzmaunamas medalis su parsytais zodziais. Kiekvienam biggrin.gif
- Tėvų įžadai
- Gražiai įrėmintame lape įsiamžina visi svečiai (puotos metu)
- Krikštatėvių palikimas Kajui (tauraus gerimo pilnas butelis su palinkėjimais ir nustatyta atidarymo data)
- Tėvelių dovanėlės svečiams, kad visi prisimintų šią nuostabią šventę
Atsakyti
Štai kokius torčiukus mačiau alkavoj
user posted image
http://www.ipix.lt/images/93891908.jpg
Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 05 22, 22:12)

nu jau labai gražu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 05 22, 23:12)
[

nu taip...alkava per paskutinius 3 metus ryškiai tortų puošime pasitaisė arba priėmė į darbą apie tai nusimanantį žmogų. Kai atsimenu kokį draugai pasiėmė vestuvių tortą - tai net nupurto, skonis buvo nerealus, bet papuošimas hihihi.gif užtatai nė vienos foto su "tortu"neturi.
Atsakyti
O Maximos tortai tikrai dėmesio neverti ir vien tai jau atbaido,kad nėra pardavėjų kurios maloniai aptarnautų ir profesonaliai paaiškintų kaip ir iš ko jie padaryti.Reik laukt 20 min kol pardavėja baiks valyt vitrina ir prieis,o priėjus liepia etikete paskaityt.Anyta pasakojo,kad į darželį atnešė viena mama tai vaikai net nevalgė,kažkokia būlka vidui beskonio,nors atrodė gražiai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 05 23, 12:35)
O Maximos tortai tikrai dėmesio neverti ir vien tai jau atbaido,kad nėra pardavėjų kurios maloniai aptarnautų ir profesonaliai  paaiškintų kaip ir iš ko jie padaryti.Reik laukt 20 min kol pardavėja baiks valyt vitrina ir prieis,o priėjus liepia etikete paskaityt.Anyta pasakojo,kad į darželį atnešė viena mama tai vaikai net nevalgė,kažkokia būlka vidui beskonio,nors atrodė gražiai. doh.gif

Man atrodo skoni patas issirenki t.y.torto sudeti g.gif
Atsakyti
Sveikutės. Gal galite padėti? Gsl kurioje temelėje matėte etiketes ant šampo butelių, kurias būtų galima užsisakyti. Aš pati buvau radus, o kai dabar prisireikė tai nė velnio nerandu
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2008 05 23, 12:10)
Man atrodo skoni patas issirenki t.y.torto sudeti  g.gif

taigi, kad ne schmoll.gif . Aš irgi iš pradžių taip maniau, bet pardavėja pasakė, kad tik vienas variantas galimas, kai paskaitė aprašymą, tai man jau neočen pasirodė. O dar kai mamytės čia aprašė, tai atsisakiau minties iš jų užsakinėt wink.gif
Mamytės, dar kartą paklausiu dėl tos žvakutės-lelijos, gal matėt, kur Vilniuje pirkt yra? Balionų šaly Akropoly neradau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 05 23, 17:22)
taigi, kad ne  schmoll.gif . Aš irgi iš pradžių taip maniau, bet pardavėja pasakė, kad tik vienas variantas galimas, kai paskaitė aprašymą, tai man jau neočen pasirodė. O dar kai mamytės čia aprašė, tai atsisakiau minties iš jų užsakinėt wink.gif
Mamytės, dar kartą paklausiu dėl tos žvakutės-lelijos, gal matėt, kur Vilniuje pirkt yra? Balionų šaly Akropoly neradau  unsure.gif

Nu geras doh.gif Nesamone kazkokia,reikes maut i Maxima biski pasigincyt su tom vistom pardavejom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 05 23, 16:22)
taigi, kad ne  schmoll.gif . Aš irgi iš pradžių taip maniau, bet pardavėja pasakė, kad tik vienas variantas galimas, kai paskaitė aprašymą, tai man jau neočen pasirodė. O dar kai mamytės čia aprašė, tai atsisakiau minties iš jų užsakinėt wink.gif
Mamytės, dar kartą paklausiu dėl tos žvakutės-lelijos, gal matėt, kur Vilniuje pirkt yra? Balionų šaly Akropoly neradau  unsure.gif

rodos sitos zvakutes yra (bent jau ankssciau buvo ) BIGE antram aukste kur balionais prekiauja
Atsakyti