Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

QUOTE(cuname @ 2008 05 18, 10:08)
VITALIUX  ar gavai mano zinute su adresu kur siusti darbelius,ir kur pervesti pinigelius? rasiau vel AZ bet negali issiust nes matyt pas tave pastas pilnas??
Lauksiu atsakymo
Papildyta:
Gal kuri turit VITALIUX emaila,parasyciau jai i ji?

viską gavau tik nebuvau prisijungus prie SM keletą dienų mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mažiaus krikštynos birželio 7d,tai nedaug jau laiko turiu,bet pati atsisėdus skaitau visą temą.Tik niekaip nepavyko pamatyt kaip tie laikraštukai atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(feneke @ 2008 05 19, 07:55)
Mes jau po sventes.JI praejo thumbup.gif  ACIU visoms mamoms,kurios pasidalino savo idejomis.
Galima sakyti,kad krikstynas surenge SUPERMAMA komanda  group.gif  group.gif  group.gif

Nagi nagi,noriu pasmalsauti kaip viskas praejo ax.gif Papasakok viska smulkiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu paklausti mamyciu, gal kas turi kokiu sablonu, kad ant buteliu su gerimais uzklijuoti? ax.gif Ar gal kas paaiskuns kaip paciai pasidaryti... buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimi @ 2008 05 19, 12:49)
Nagi nagi,noriu pasmalsauti kaip viskas praejo  ax.gif  Papasakok viska smulkiau  mirksiukas.gif

Viskas buvo puiku.Isryto taip lijo,bet po pietu pradejo giedret.Tai oras nesugadino sventes,nes sventeme lauke.Ceremonija baznycioj praejo gan sekmingai,isskyrus tai,kad mano vaikis buvo antro miegelio nenumiges,tai i ceremonijos gala(truko 0.5val)pradejo zirsti.O ypac nepatenkintas buvo,kad ant ranku laiko.Stume krikstatevi,nors tu ka.O ir krikstatevis(mano brolis) be patirties-nemokejo vaiko ant ranku laikyt.Tai kai maisa laike.Po ceremonijos nusifotografavom prie katedros ir isbildejom namo.Tada Domas gavo didziuli liuta,ant kurio iskart jot pradejo.Po to mes iteikem krikstateviams Domo nuotrauka su 9 isakais.Kol Domukas nenuejo miego,visi trauke lapelius su pasizadejimais ir pazada uztvirtino ''Domuko kosyte". Visi dalyviai gavo ranku darbo atvirutes su prisektu soske-saldainiu.Taip Domukas atsisveikino su kudikyste-isdalindamas visus savo soskius sveciams.Visa vakara zaidem ir linksminomes.
Sunkiausia buvo kita ryta,kai teveliai nuejo miegot 3.30val,o Domukas jau pries 7 pabudo.Bet svente visiems labai patiko ir sekantcia diena vis skambino ir dekojo uz svente
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 05 19, 11:11)
Mano mažiaus krikštynos birželio 7d,tai nedaug jau laiko turiu,bet pati atsisėdus skaitau visą temą.Tik niekaip nepavyko pamatyt kaip tie laikraštukai atrodo doh.gif

Va cia gali pasiziureti kazkuriam puslapi turi buti,o jei laiko,nera tai mamutes uz atitinkama mokesti dar ir padaro ax.gif

http://www.supermama...;#entry17083928
Atsakyti
jau banžiau daug kartų įeiti kur nuoroda krikštynų laikraštukas,bet išmeta kažkoį užsienietišką puslapį ir jokių laikratukų ten nėra.Tačiau dėkoju gerom supermamytėm,kurios man pagelbėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(feneke @ 2008 05 19, 13:41)
Viskas buvo puiku.Isryto taip lijo,bet po pietu pradejo giedret.Tai oras nesugadino sventes,nes sventeme lauke.Ceremonija baznycioj praejo gan sekmingai,isskyrus tai,kad mano vaikis buvo antro miegelio nenumiges,tai i ceremonijos gala(truko 0.5val)pradejo zirsti.O ypac nepatenkintas buvo,kad ant ranku laiko.Stume krikstatevi,nors tu ka.O ir krikstatevis(mano brolis) be patirties-nemokejo vaiko ant ranku laikyt.Tai kai maisa laike.Po ceremonijos nusifotografavom prie katedros ir isbildejom namo.Tada Domas gavo didziuli liuta,ant kurio iskart jot pradejo.Po to mes iteikem krikstateviams Domo nuotrauka su 9 isakais.Kol Domukas nenuejo miego,visi trauke lapelius su pasizadejimais ir pazada uztvirtino ''Domuko kosyte". Visi dalyviai gavo ranku darbo atvirutes su prisektu soske-saldainiu.Taip Domukas atsisveikino su kudikyste-isdalindamas visus savo soskius sveciams.Visa vakara zaidem ir linksminomes.
Sunkiausia buvo kita ryta,kai teveliai nuejo miegot 3.30val,o Domukas jau pries 7 pabudo.Bet svente visiems labai patiko ir sekantcia diena vis skambino ir dekojo uz svente

Vau kaip grazu ir smagu jums buvo wub.gif Vat ko ir as labiausia bijau,tai mazosios zirzimo del miegelio. Maniske jei miego nori ir yra nepailsejusi uj kokia pikta buna,tiesiog nenustygsta vietoje doh.gif
Atsakyti
Mūsų šeima pasipildė dar vienu krikščioniu biggrin.gif Esu pavargusi, bet labai labai laiminga. Malonu, kad savaitgalį padariau neužmirštamu daugeliui žmonių. Viskas praėjo tiesiog super, netgi labiau nei super, o ir oras mums buvo kaip užsakytas. Tik vienas mažiukas, mažiukas minusiukas - mažius beveik visą krikštą praverkė rolleyes.gif Bet sakoma- kuo daugiau bažnyčioj verksi, tuo laimingesnis bus gyvenime. Gaila, kad dabar taip dažnai nebus reikalo užsukti į "krikštynų metą", nebent pačią kas nors pakvies būti krikštamote mirksiukas.gif Sėkmės visoms ruošiantis ir , kad viskas pavyktų kaip mums thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

na smagu,kad svente pavyko kurios darete thumbup.gif
Tikiuosi ir mums pavyks.Renku info apie viska.Paskui sudeliosiu pagal eile scenariju ir t.t Tikrai informacijos sociai cia tik reikia laiko tam skriti siek tiek,bet viskas imanoma,jei labai nori.Dekui visoms mamytems wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 19, 15:18)
Mūsų šeima pasipildė dar vienu krikščioniu biggrin.gif Esu pavargusi, bet labai labai laiminga.

ne krikscioniu,.. o kryziuociu
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.43 @ 2008 05 19, 20:26)
ne krikscioniu,.. o kryziuociu

Nu sakes nuopeza,dar tokiu paieskot reikia.
gun_bandana.gif bash.gif stupid.gif stupid.gif
Atsakyti