QUOTE(linarija @ 2008 05 15, 17:18)
Kas krikštynų sausauniukus kepėte?
Aš nutariau pabandyti kaip jie gaunas, bus kaip treniruotė
Mūsų krikštynos kitą savaitgalį, įdėjų semiuos iš SM...
*Kvietimai jau išsiuntinėti
*Laikraštukas padarytas
*Seneliam kalendorius padarytas. Štai tokių principu.
*maikutės krikštatėviams padarytos
Dabar belika scenarijų sukonkretint, žaidimų pasirankiot. Galvoju kaip su tais pažadais, tikriausiai ant lapelių surašysiu ir gaus traukti. O gal įdomiai daiktus traukti, na bus matyti
O dėl važiavimo, turiu tokią įdėja, kad važiuosim arkliukų su karieta, na kaip smiltynėje tie arkliukai. Tik kažin ar pavyks tai įgyvendinti
nu gi šaunu
, aš tai tą pažadukų žaidimą labai paprastai organizuoju, neperku jokių žaisliukų ar šiaip niekučių - vistiek bus viskas išmėtyta, (šiaip niekam ir nereikia, tokių daiktų, kaip šukytės , dantų šepetukas) aš paėmiau daiktus kuriuos suradau namuose, sukomplektavau , nupaveikslavau ir printeriu atspausdinau. Liepsiu sugalvoti šeimai kokį nors pažadą ir, kad būtinai tas daiktas paveiksluotas nuotraukoje būtų pažade. Nu pvz.
dar
nu dar
ir
ir taip toliau, galima daug prigalvoti... susukau į ritinį, su pinigam skirta gumyte užtvirtinau ir dar pridėjau mažą vienkartinį šaukštelį, pažadui užtvirtinti širšių medaus paragaus. Sakyčiau paprasta ir įdomu, o be to ir nieko nekainuoja
QUOTE(AV @ 2008 05 15, 17:31)
Gal as cia ne i tema, bet man kazkodel susidare toks ispudis, kad uzsiimi kokiu renginiu organizavimu, ar kazkuo panasiu
Na nezinau, gal as ir klystu...
Ai, tiesa, kaip supratau, tuos zibintus pirkai is kazkurios forumietes? Tai, ko gero, ju LT ir nera pirkti
Turetu buti grazu
aš organizuoju tik sau ir savo draugams
o žibintų girdėjau, kad yra ir pas mus pirkti, tik jų kaina prasideda nuo 25 lt.o aš gavau po 9 lt.