Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

QUOTE(sobieska @ 2008 05 15, 15:03)

Gal as cia ne i tema, bet man kazkodel susidare toks ispudis, kad uzsiimi kokiu renginiu organizavimu, ar kazkuo panasiu mirksiukas.gif Na nezinau, gal as ir klystu... blush2.gif

Ai, tiesa, kaip supratau, tuos zibintus pirkai is kazkurios forumietes? Tai, ko gero, ju LT ir nera pirkti g.gif Turetu buti grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AV @ 2008 05 15, 17:31)
Gal as cia ne i tema, bet man kazkodel susidare toks ispudis, kad uzsiimi kokiu renginiu organizavimu, ar kazkuo panasiu mirksiukas.gif  Na nezinau, gal as ir klystu... blush2.gif

Ai, tiesa, kaip supratau, tuos zibintus pirkai is kazkurios forumietes? Tai, ko gero, ju LT ir nera pirkti g.gif  Turetu buti grazu thumbup.gif

ljuk ji jau minėjo, kad čia viską skaitė ir susidėliojo pagal save biggrin.gif
nereikia čia būt jokia renginių organizatore, reikia netingėti paskaityti visus puslapius ir noro padaryti gražią šventę artimiems žmonėms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 05 15, 17:18)
Kas krikštynų sausauniukus kepėte?
Aš nutariau pabandyti kaip jie gaunas, bus kaip treniruotė  smile.gif
Mūsų krikštynos kitą savaitgalį, įdėjų semiuos iš SM...
*Kvietimai jau išsiuntinėti
*Laikraštukas padarytas
*Seneliam kalendorius padarytas. Štai tokių principu.

user posted image

*maikutės krikštatėviams padarytos

Dabar belika scenarijų sukonkretint, žaidimų pasirankiot. Galvoju kaip su tais pažadais, tikriausiai ant lapelių surašysiu ir gaus traukti. O gal įdomiai daiktus traukti, na bus matyti

O dėl važiavimo, turiu tokią įdėja, kad važiuosim arkliukų su karieta, na kaip smiltynėje tie arkliukai. Tik kažin ar pavyks tai įgyvendinti g.gif g.gif

nu gi šaunu thumbup.gif , aš tai tą pažadukų žaidimą labai paprastai organizuoju, neperku jokių žaisliukų ar šiaip niekučių - vistiek bus viskas išmėtyta, (šiaip niekam ir nereikia, tokių daiktų, kaip šukytės , dantų šepetukas) aš paėmiau daiktus kuriuos suradau namuose, sukomplektavau , nupaveikslavau ir printeriu atspausdinau. Liepsiu sugalvoti šeimai kokį nors pažadą ir, kad būtinai tas daiktas paveiksluotas nuotraukoje būtų pažade. Nu pvz.
user posted image
dar
user posted image
nu dar
user posted image
ir biggrin.gif
user posted image
ir taip toliau, galima daug prigalvoti... susukau į ritinį, su pinigam skirta gumyte užtvirtinau ir dar pridėjau mažą vienkartinį šaukštelį, pažadui užtvirtinti širšių medaus paragaus. Sakyčiau paprasta ir įdomu, o be to ir nieko nekainuoja ax.gif
QUOTE(AV @ 2008 05 15, 17:31)
Gal as cia ne i tema, bet man kazkodel susidare toks ispudis, kad uzsiimi kokiu renginiu organizavimu, ar kazkuo panasiu mirksiukas.gif  Na nezinau, gal as ir klystu... blush2.gif

Ai, tiesa, kaip supratau, tuos zibintus pirkai is kazkurios forumietes? Tai, ko gero, ju LT ir nera pirkti g.gif  Turetu buti grazu thumbup.gif

irnesakyk.gif aš organizuoju tik sau ir savo draugams blush2.gif
o žibintų girdėjau, kad yra ir pas mus pirkti, tik jų kaina prasideda nuo 25 lt.o aš gavau po 9 lt.
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2008 05 15, 16:31)
ljuk ji jau minėjo, kad čia viską skaitė ir susidėliojo pagal save  biggrin.gif
nereikia čia būt jokia renginių organizatore, reikia netingėti paskaityti visus puslapius ir noro padaryti gražią šventę artimiems žmonėms  4u.gif

drinks_cheers.gif nu jo, tu teisi drinks_cheers.gif Tiesiog kilo tokia mintis(net nezinau, kodel) blush2.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 05 15, 16:35)
irnesakyk.gif  aš organizuoju tik sau ir savo draugams blush2.gif
o žibintų girdėjau, kad yra ir pas mus pirkti, tik jų kaina prasideda nuo 25 lt.o aš gavau po 9 lt.

blush2.gif
Atsakyti
dangaus zibintais prekiauja ''balionu salis'',vat kiek kainuoja nezinau
Atsakyti

Aš ne klaipėdietė - aš "kawenska persona" lotuliukas.gif , nežinau, kodėl tu taip pagalvojai, gal kad rūbelius siuvausi pas Jurga, o ji tai iš Klaipėdos mirksiukas.gif
Svečių bus apie 30, nei vieno iš giminės, išskyrus tėvus ir brolius, nebus...tik draugai biggrin.gif

Dipladenija mūsų vaikai tą pačią dieną gimę blink.gif
[/quote]

Nu kaip cia man susisviete kad is Klaipedos blush2.gif
Nu jau fainei labai,nes mes vestuves sventem taip,pagrinde draugai jokiu giminiu ir labai liuks buvo,isskyrus tevai ,broliai

Na as kazkur seniau buvau pastebejusi,netycia skaitydama,tik nepamenu kurioj temoj berods ir rasiau,kad suneliu tapati data,berods ir rasiau gal kazkur...nes man irgi taip keistai buvo matyti tapacia data mirksiukas.gif
Atsakyti
Siulau ideja: pradedant nauja tema reiktu virsui pacai pirma zinutej kur buna nurodyta senoji teme,uzrasyti dideliom raudonom radem,
kad mamos bukit mielos nerasinekit savo emailu ir neprasynetu krikstynu scenarijau,ir laikrastuko,o teiktusi pacios netingeti ir paskaitineti tuo paciu pasisemti geru ideju,nes per tuos atsiuskit doh.gif doh.gif pikta darosi,kai skaitai nuo pradziu iki galo tai vien prasinejimai,net bloga darosi mad.gif mad.gif
Atsakyti
o kaip dėl bažnyčios,ar patys rinkotės laiką ar kunigai diktuoja.Mums 11val paskyrė,bet musu aplinkybės tokios,kad netinka,tai nežinau ar bažnyčios kitos ieškot ar kunigą papirkt? g.gif
Papildyta:
ir dar norėjau paklaust,kaip perskaityt visą temą,nes perskaičiu 1 puslapį spaudžiu ant antro,bet vėl pirmą išmeta 4u.gif
Atsakyti
Mes patys pasirinkome laiką bažnyčioje, 15 val. Kunikas pats sakė, kada mums patogu tada...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 15 gegužės 2008 - 22:41
Mes jau po sventes.JI praejo thumbup.gif ACIU visoms mamoms,kurios pasidalino savo idejomis.
Galima sakyti,kad krikstynas surenge SUPERMAMA komanda group.gif group.gif group.gif
Atsakyti
Vakar vyniojau krikštynų saldainius, pradžioje ne kaip sekėsi, bet vėliau įsivažiavau. Karūna netiko doh.gif Pirkau tokius, kurie savo popierėliu buvo tokie patys kaip ir krikštynų saldainiai. Rinkausi tokius, kurie viduje turėtų papildomus popierėlius. Sudėjau į maišelius, pirktus Eurokos (nes to audeklo, skirto gėlėms niekur negavau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 19 gegužės 2008 - 07:10
Per kelias dienas perskaičiau abi temas mirksiukas.gif
Ne veltui mamytės - tikros SUPERMAMOS!!! Super idėjos gražiai šventei!
Nelabai supratau tas, kurios scenarijų prašinėja schmoll.gif, bet manau geriau pačiai viską perskaityti ir susidėlioti tokį scenarijų, kuris tau būtų mielas, na nebent labai jau "dega" blush2.gif
Krikštynos birželio pab., po šventės pasipasakosim... mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti