Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

QUOTE(AV @ 2008 05 14, 02:00)
Sveikos. Gal kur ir buvo rasyta, bet jau senokai skaitineju krikst.temeles, tai galejo ir uzsimirsti blush2.gif  Kaip jus kvietet pasirinktus zmones buti kriksto teveliais? Gal daret koki grazu pakvietima (nezinau, gal labiau tiktu sakyti - prasyma, siulyma), ar tiesiog zodziu?  g.gif

mus kvietė žodžiu
Atsakyti
QUOTE(AV @ 2008 05 14, 02:00)
Sveikos. Gal kur ir buvo rasyta, bet jau senokai skaitineju krikst.temeles, tai galejo ir uzsimirsti blush2.gif  Kaip jus kvietet pasirinktus zmones buti kriksto teveliais? Gal daret koki grazu pakvietima (nezinau, gal labiau tiktu sakyti - prasyma, siulyma), ar tiesiog zodziu?  g.gif

kai kurie siunčia kvietimus mirksiukas.gif čia jau kaip kam patogiau. mirksiukas.gif

Sobieska, viskas labai gražu, tvarkingai paruošta. kažkaip net nepagalvojau įsakymus dėti į rėmelį bigsmile.gif
bet va kur šampano etiketes darei, turiu paklaust blush2.gif nors viską perskaičiau, bet tokio dalyko nemačiau, arba preleidau doh.gif
nors galbūt pačiai atsiprintint ir iškirpt g.gif
ir dar, atvirukas labai gražus, bet va per googlą tikrai neradau tokių paveiksliukų, kad galėčiau sparniukus angeliuko panaudot savo mažiui doh.gif
tai ką smagių tau krikštynų 4u.gif ir lauksij įspūdžių 4u.gif
Atsakyti
sveikutes

ech,kaip smagiai krykstynas svenciat,tiesiog pavydziu wub.gif
mes irgi ruosiames krykstyti,bet mano sunelio kriksto mama atsisako ,padeti padaryti ydomesnes krykstynas
teks man vienai kazka galvoti
einu toliau semtis ideju ir daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dijanute @ 2008 05 14, 15:22)
sveikutes

ech,kaip smagiai krykstynas svenciat,tiesiog pavydziu wub.gif
mes irgi ruosiames krykstyti,bet mano sunelio kriksto mama atsisako ,padeti padaryti ydomesnes krykstynas

Na tau sunku su tokia krikšto mama, tik nelabai suprantu kaip jinai gali atsisakyti blink.gif
Atsakyti
saunuole sobieska, viskas tikrai puikiai atrodo. ir tu teisi del prasinejimu, viskas parasyta, tik netingekit paskaityti!!!o ne prasinekit kiekvienam puslapi blush2.gif . man kita savaitgali krikstynos, kelis vakarus sedejau ir ieskojau ir visko lb. radau. nepamirstamu krikstynu sobieska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2008 05 14, 11:29)
kai kurie siunčia kvietimus  mirksiukas.gif čia jau kaip kam patogiau.  mirksiukas.gif

Sobieska, viskas labai gražu, tvarkingai paruošta. kažkaip net nepagalvojau įsakymus dėti į rėmelį  bigsmile.gif
bet va kur šampano etiketes darei, turiu paklaust  blush2.gif nors viską perskaičiau, bet tokio dalyko nemačiau, arba preleidau  doh.gif
nors galbūt pačiai atsiprintint ir iškirpt  g.gif
ir dar, atvirukas labai gražus, bet va per googlą tikrai neradau tokių paveiksliukų, kad galėčiau sparniukus angeliuko panaudot savo mažiui  doh.gif
tai ką smagių tau krikštynų  4u.gif ir lauksij įspūdžių  4u.gif

Ačiux, už širdžiai mielus pagyrimus, žvilgtelk čia pavaikščiok pirmyn-atgal puslapiais,daug visokiausių idėjų gali ši mergina tau pasiūlyt, tikrai liksi patenkinta
QUOTE(wwitalija @ 2008 05 14, 19:18)
saunuole sobieska, viskas tikrai puikiai atrodo. ir tu teisi del prasinejimu, viskas parasyta, tik netingekit paskaityti!!!o ne prasinekit kiekvienam puslapi blush2.gif . man kita savaitgali krikstynos, kelis vakarus sedejau ir ieskojau ir visko lb. radau. nepamirstamu krikstynu sobieska 4u.gif

drinks_cheers.gif tikiu, kad jos bus nepamirštamos aciuks.gif P.S. Dar dabar darau indelius vaikelio košytei sudėti, gal vėliau įkelsiu kas gavosi parodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dijanute @ 2008 05 14, 14:22)
sveikutesech,kaip smagiai krykstynas svenciat,tiesiog pavydziu wub.gif

Sveikute,nenusimink ne tu viena drinks_cheers.gif as savo kriksto mamai kai uzsiminiau kad noriu scenarijaus ir siaip ka idomaus sugalvot-tai pasake kad labai jau sikarnu krikstynu uzsimaniau doh.gif .Ir ka teks vienai daryt viska.Laikrastukas jau ipusejo,kvietimus irgi ruosiu,zaidimu prisirinkau idomiu is supermamyciu drinks_cheers.gif 4u.gif

Sobieska saunuole thumbup.gif -pasistengei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule.: 14 gegužės 2008 - 21:04
O man visai smagu pačiai ruošti krikštynų scenarijų, mano dukrytės būsima krikšto mam a dirba, neturi laisvo laiko labai daug, o aš daugiau namuose, tai man visai nesunku, paskaitinėt, idėjų pasirinkt ir pačiai pasiplanuot, paskuimes usja tik pasitariam, aptraima, pakoreguojam kai ką ax.gif
Beja, jau scenarijus įpusėtas, kai baigsiu galėsiupasidalinti mintimis, nors dauguma jų iš čia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saule. @ 2008 05 14, 22:01)
Sobieska saunuole thumbup.gif -pasistengei  4u.gif

žinok , tikrai tam skyriau laiko, bet ir turėjau gerą laiką thumbup.gif ,kažkaip net ir gaila, kad jau laikas viską pateikti unsure.gif ...šventė ateis ir praeis...liks tik nuotraukos, filmuota medžiaga nu gal ir svečiai liks patenkinti,geru minės biggrin.gif reiškiasi neveltui cool.gif

Jau matau blondinas ruošiasi nusišnekėt aggressive.gif ...nesuprantu tik vieno g.gif kodėl pagrinde jis dauginasi krikštynų temoje, kažkokia specifinė liga blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 14 gegužės 2008 - 21:28
Sveikos isradingosios mamytes,jau kaip idomei skaiciau sita tema bigsmile.gif ,kiek visokiausiu minciu ir ideju thumbup.gif thumbup.gif .Aciu visom 4u.gif 4u.gif !

Sobieska tu saunuole,taip graziai pasiruosei ir tie sampano buteliai kokie grazus bigsmile.gif Linkiu ,kad butu geras oras ir viskas sklandiai praeitu Sekmes!!!! 4u.gif 4u.gif

va ideju pasisemiau pradesiu ir as ruostis Krikstynom,nes teks ir Kriksto mama pabuti,ir savaji maziu pakrikstyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dipladenija @ 2008 05 15, 00:20)
   Sobieska tu saunuole,taip graziai pasiruosei ir tie sampano buteliai kokie grazus bigsmile.gif Linkiu ,kad butu geras oras ir viskas sklandiai praeitu Sekmes!!!! 4u.gif  4u.gif

aciuks.gif dar vieną siurprizą svečiams dvyliktai valandai esu palikusi - į dangų paleisim dangaus žibintus ir kas be ko bus daaauuuuuuuug fejerverkų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 15 gegužės 2008 - 07:04
Norėjau mamyčių paklaust ar visose bažnyčiose krikštynom kunigai laiką diktuoja ir neleidžia nei trupučio pasiderint.Mes krikštysim panemunės bažnyčioj birželį,tai kategoriškai pasakė,kad krikština tik iki 12,nes po pietų daug reikalų.Užrašė 11 val. o mum toks laikas labai netinka,tai nebežinau ką daryt. g.gif
Atsakyti