Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

Sveikutes
Noriu patarimo del kriksto rubeliu: siandien buvau religiniu prekiu parduotuvej, ir pardaveja sake, kad krikstynoms atvirksciai kaip visur-mergaitem turi but su zydru, o berniukam su ruzava spalva, nes Marija su zydru buvo. Tai kaip cia is tikruju yra? Is kitur girdejau, kad ir berniukam ir mergikem kazkas zydro turi but.. g.gif gal kas tiksliau zino? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liberty666 @ 2007 07 26, 22:16)
Sveikutes
Noriu patarimo del kriksto rubeliu: siandien buvau religiniu prekiu parduotuvej, ir pardaveja sake, kad krikstynoms atvirksciai kaip visur-mergaitem turi but su zydru, o berniukam su ruzava spalva, nes Marija su zydru buvo. Tai kaip cia is tikruju yra? Is kitur girdejau, kad ir berniukam ir mergikem kazkas zydro turi but.. g.gif gal kas tiksliau zino?  doh.gif

Taip tikrai yra(per krikštynas berniukai su rausvu, o mergytės su žydru), bet kiti nelabai taip daro... Kaip kas...
Jei jau sunku apsispręsti tai gal geriausiai visiškai baltas drabužiukas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitaliux: 26 liepos 2007 - 21:24
Na aš pati ketinau pirkt skraistelę puošta rožiniu kaspinėliu, nes taip jau labai senai rengiami vaikučiai per krikštynas. Nebūtina gi visus drabužėlius pirkti rožinius berniukui, ar melsvus mergaitei. Tiesiog detalė kažkokia tokios spalvos.
Bet kadangi skraistelę nusprendėm siuti lininę, tai ji ir bus visiškai balta, be jokių papuošimų, man vis tik visiškai balta - gražiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaliux @ 2007 07 18, 20:11)
Kadangi senoji tema baiginėjasi tai atidarau naują.
Senoji tema čia:
Krikštynų planavimas

sveikos
Atsakyti
Aš ketinu baltą lininę skraistelę papuošti rožiniu kaspinu ir bus atiduota duoklė tradicijai, kad berniukai puošiami rausvais akcentais.
Gal kuri mamytė žino, kokie dokumentai reikalingi krikštijant. Mes krikštijam vyro gimtinėje, kai tarėmės nepaklausėm blush2.gif , o dabar nėr kaip ... bėda.
Atsakyti
QUOTE(liberty666 @ 2007 07 26, 22:16)
Sveikutes
Noriu patarimo del kriksto rubeliu: siandien buvau religiniu prekiu parduotuvej, ir pardaveja sake, kad krikstynoms atvirksciai kaip visur-mergaitem turi but su zydru, o berniukam su ruzava spalva, nes Marija su zydru buvo. Tai kaip cia is tikruju yra? Is kitur girdejau, kad ir berniukam ir mergikem kazkas zydro turi but.. g.gif gal kas tiksliau zino?  doh.gif

ne visi drabuzeliai turi buti (berniukam rausvos, mergaitem zydros) spalvos
o tik kaspinelis ant skraistes, arba juostele ant zvakes
o sitoks spalvu parinkimas yra is tikruju susijes su Jezaus ir Marijos drabuziu spalva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulena: 27 liepos 2007 - 12:57
QUOTE(Taide @ 2007 07 27, 13:38)
Aš ketinu baltą lininę skraistelę papuošti rožiniu kaspinu ir bus atiduota duoklė tradicijai, kad berniukai puošiami rausvais akcentais.
Gal kuri mamytė žino, kokie dokumentai reikalingi krikštijant. Mes krikštijam vyro gimtinėje, kai tarėmės nepaklausėm  blush2.gif , o dabar nėr kaip ... bėda.

Bijau sumeluoti bet mums pakako tėvelių pasų ir vaikučio gimimo liudijimo... Lyg daugiau nieko nereikėjo...

O čia nauji pavyzdėliai:
PAVYZDĖLIAI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitaliux: 27 liepos 2007 - 14:31
sveikutes, thumbup.gif ,rasau pirmaji laiska todel siek tiek jaudinuosi.gyvenimas priverte trecia karta tapti kriksto mama,taigi ieskau info ta tema.jau daug idomiu dalyku radau,bet noreciau kad kas atsiustu scenariju,nes du vaikus krikstinau pres 10metu,kai viskas buvo labai paprasta-rubeliai,baznycia ir balius.o dabar tiek idomybiu 4u.gif tik spek viskuo pasinaudoti.gaila,kadkrikstynos jau rytoj,o as tik vakar uzsukau i Super mama.bet jau viskas praktiskai suruosta-rubeliai,maiseliai su simboliais,net kose vakar pabandziau,zaidimu pririnkau,zodziu,tik kas po ko daryti nevisai aisku.ACIU rolleyes.gif !TIKIUOSI DRAUGAUSIM.
Atsakyti
del kriksto drabuzeliu roziniu ar zydru,tai as kaiciau kad pagal senoves parocius zmones apgauna giltine kuri stovi ant kiekvienu namu duru slenkscio unsure.gif jei gime berniukas krikstijant rengia ar deda ruzavu akcentu kad isnesant vaika i baznycia giltine lauks berniuko,o stai cia isseina"mergyte"su ruzavais paredais biggrin.gif
QUOTE(Taide @ 2007 07 27, 13:38)
Gal kuri mamytė žino, kokie dokumentai reikalingi krikštijant. Mes krikštijam vyro gimtinėje, kai tarėmės nepaklausėm  blush2.gif , o dabar nėr kaip ... bėda.

mums kunigas sake kad jokiu dokumentu nereikia rolleyes.gif pries kriksta supildysim popierius-pakaks zodiniu irodymu unsure.gif bet as pasiimsiu gimimo liudijima ir pasus,del visa ko ax.gif
Atsakyti
sweiki, mes taip pat nutarem sawo suneli pakrykstyti, bet dar jokiu scenariju neturim ir viso kito....gaila, kad tik mazas berniukas pasirinkimas is kriksto rubeliu verysad.gif esu skaiciusi, kad kriksto tevus, senelius galima apdovanoti atvirute su vaiko foto ir jo rankytes anspaudu, bet noriu paklausti, ka galima butu dar viduje atwirutes parasyti, gal galit pasiulyti?is anksto didelis aciukas:))))krykstysime rugpjucio 19diena.
Atsakyti
QUOTE(jurga1985 @ 2007 07 29, 20:12)
sweiki, mes taip pat nutarem sawo suneli pakrykstyti, bet dar jokiu scenariju neturim ir viso kito....gaila, kad tik mazas berniukas pasirinkimas is kriksto rubeliu verysad.gif esu skaiciusi, kad kriksto tevus, senelius galima apdovanoti atvirute su vaiko foto ir jo rankytes anspaudu, bet noriu paklausti, ka galima butu dar viduje atwirutes parasyti, gal galit pasiulyti?is anksto didelis aciukas:))))krykstysime rugpjucio 19diena.

Mes visiems svečiams, tiksliau kiekvienai šeimai, dovanojom atvirukus su sūnelio nuotrauką vienoje pusėje ir delniuko antspaudu kitoje, daugiau vietos nelabai kam ir beliko. Pirkau UNISEF atvirukus jie visada būna spalvingi, gražūs, vaikiški. Nuotraukytė 9*13, o prie rankytės antspaudo prirašiau Jorio-Juozo krikštynų dalyvio sertifikatas ir datą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eeglee @ 2007 07 31, 12:51)
nepykit bet nesuprantu tu tevu, kurie renka vaikui kriksto tevus lodorius ir pan. juk butent ir kriksto tevu vaikas paima savybes. pagal senolius kriksto tevai uzdeda karma ir jei patys tevai mato kokie negeri kriksto tevai, tai toks gali ir vaikas buti pvz lodorius. kriksto tevai turi buti arba vede (bendra seima) arba nevede (kad ir gimine) bet negalima imti viena vedusi kito ne, nes vaiko karma nestipri bus.
na cia aisku kai kuriems svarbiausia tik pakrikstyti ir nesigilina ir senoliu patarimus ir pan.

ot ir nezinojau sito verysad.gif o kas yra ta karma ?? blush2.gif
Atsakyti