QUOTE(zbara @ 2008 05 07, 18:16)
as galvoju, kad labai gali issiskirti ir susituoke, okiu garantiju nera. Aisku, nereiktu imti i kriksto tevus zmoniu, kurie tarpusavy trumpai tedraugauja, bet jei jau senai, tai jokio skirtumo susituoke, ar ne. Esu buvusi krikstynose, kur mano vyras (tada dar draugas) buvo kriksto tevas, o as ne. Kriksto mama buvo is kitos poros. Labai durnai jauciausi tose krikstynose. Susodinti kriksto tevai kartu, o ju poros is sonu. Visi tik sneka, kad arti labai kriksto tevai turi sedeti vienas kito. (pagal lietuviska paproti, kad vaikui dantys graziai suaugtu). Fotografuoja vaika su kriksto tevais, mes is sonu mazdaug pasitrauk turim. Mes su vyru padovanojom vaikui tokia masina, kur pats sedeti gali, tai prie tos dovanos sustate fotkinti vaika su kriksto tevais abiem, o ta dovana buvo mano ideja. Na vienu zodziu, reikia pagalvoti ir apie ta antra puse. O dabar pasakysiu, kaip yra dabar: vaikas ta kriksto mama mato daugiausiai i metus karta atsitiktinai, o mus su jo kriksto tevu kazkur i savaite karta mato, visos sventes, viskas kartu pas mus. Vat taip. Cia atseit buvo is tos dideles baimes, kad mes nesusituoke. Ne del to parasiau, kad kokia nuoskauda del to tureciau- tikrai ne, cia tik tos seimos reiklas, bet esu giliai isitikinusi, kad man tas vaikas daug svarbesnis, negu jo kriksto mamai. Ir man visai tas pats, kad as nesu jo kriksto mama, vis tiek pirksiu dovaneles jo gimtadienio, Kadedu ir kt. progom. Taip kad nebutinai giminaiciai is skirtingu seimu yra geresni kriksto tevai.