Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

QUOTE(zbara @ 2008 05 08, 15:45)
pas mane tai kaimas, panevezys, bet kainos tai .. doh.gif vien už plotą prašo 1000 lt verysad.gif

Kainos siaubingos,mes vien uz plota be jokios nakvynes 1800 mokesim blink.gif
O kas belieka...nutarem su vyru,kad kvieciam arba visus mieliausius sirdziai zmones arba nei vieno,tai isejo apie 40 zmoniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2008 05 08, 15:54)
Kainos siaubingos,mes vien uz plota be jokios nakvynes 1800 mokesim  blink.gif
O kas belieka...nutarem su vyru,kad kvieciam arba visus mieliausius sirdziai zmones arba nei vieno,tai isejo apie 40 zmoniu  doh.gif

tai vat vat. mes irgi tik pačius artimiausius žmones, o vistiek 30 žmonių mažiausiai gausis. o jei kas vaikus atsiveš doh.gif ir aišku atsiveš blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2008 05 08, 14:45)
pas mane tai kaimas, panevezys, bet kainos tai .. doh.gif vien už plotą prašo 1000 lt verysad.gif

o kur čia tiek užsiprašė g.gif kiek supratau kavinę norit išsinomuot g.gif

Naujus metus su kolektyvu darbo sutikinėjom "Alevotoj",tai rodos vienam žmogui apie 50lt. buvo mirksiukas.gif pabandykit pasiskambinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sony: 08 gegužės 2008 - 15:26
QUOTE(zbara @ 2008 05 07, 18:16)
aš planuoju krikštyti abu savo mažius kartu. bet dabar tiek prisikaičiau visokių įdėjų, tai kazkaip nelabai viskas tilps i vieną balių  verysad.gif
merginos, kas krikšijot du mažius, vienu metu, pasisakykit  mirksiukas.gif  4u.gif

ir krikšo tėvaus imsim ne poras, o skirtingus žmones  biggrin.gif nes porų nėra, gyvena nesusituokę tai nesinori svetimo žmogaus, o jei po to jie išsiskirs tai vaikas liks be vieno krikštatėvio  schmoll.gif

as galvoju, kad labai gali issiskirti ir susituoke, okiu garantiju nera. Aisku, nereiktu imti i kriksto tevus zmoniu, kurie tarpusavy trumpai tedraugauja, bet jei jau senai, tai jokio skirtumo susituoke, ar ne. Esu buvusi krikstynose, kur mano vyras (tada dar draugas) buvo kriksto tevas, o as ne. Kriksto mama buvo is kitos poros. Labai durnai jauciausi tose krikstynose. Susodinti kriksto tevai kartu, o ju poros is sonu. Visi tik sneka, kad arti labai kriksto tevai turi sedeti vienas kito. (pagal lietuviska paproti, kad vaikui dantys graziai suaugtu). Fotografuoja vaika su kriksto tevais, mes is sonu mazdaug pasitrauk turim. Mes su vyru padovanojom vaikui tokia masina, kur pats sedeti gali, tai prie tos dovanos sustate fotkinti vaika su kriksto tevais abiem, o ta dovana buvo mano ideja. Na vienu zodziu, reikia pagalvoti ir apie ta antra puse. O dabar pasakysiu, kaip yra dabar: vaikas ta kriksto mama mato daugiausiai i metus karta atsitiktinai, o mus su jo kriksto tevu kazkur i savaite karta mato, visos sventes, viskas kartu pas mus. Vat taip. Cia atseit buvo is tos dideles baimes, kad mes nesusituoke. Ne del to parasiau, kad kokia nuoskauda del to tureciau- tikrai ne, cia tik tos seimos reiklas, bet esu giliai isitikinusi, kad man tas vaikas daug svarbesnis, negu jo kriksto mamai. Ir man visai tas pats, kad as nesu jo kriksto mama, vis tiek pirksiu dovaneles jo gimtadienio, Kadedu ir kt. progom. Taip kad nebutinai giminaiciai is skirtingu seimu yra geresni kriksto tevai.
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2008 05 08, 16:12)
tai vat vat. mes irgi tik pačius artimiausius žmones, o vistiek 30 žmonių mažiausiai gausis. o jei kas vaikus atsiveš  doh.gif ir aišku atsiveš blush2.gif

Mes kaip tik svarbiausiais sveciais po krikstukes ir krikstateviu dukrytes draugus -vaikucius laikom rolleyes.gif .Juk tai vaiko svente,todel ir vaikuciai joja yra tik sveikintinas dalykas wub.gif .Krikstynos-ne vestuves,o juk ir vestuvese tikrai vaiku buna ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšniux: 09 gegužės 2008 - 12:14
brangiausiai atsieina gėrimai,o vaikučiai neišgers nei alaus nei šampano,o ir valgo jų mažos burnytės ne tiek jau ir daug mirksiukas.gif Jai norit sutaupyt tai kvieskit tik krikštatėvius,o jai norit šventės tai teks pinigine patuštint. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 05 09, 12:19)
brangiausiai atsieina gėrimai,o vaikučiai neišgers nei alaus nei šampano,o ir valgo jų mažos burnytės ne tiek jau ir daug mirksiukas.gif Jai norit sutaupyt tai kvieskit tik krikštatėvius,o jai norit šventės tai teks pinigine patuštint. ax.gif

Arba darykite krikstynas sekmadieni su pietumis po baznycios ax.gif Daug negers, nes pietus-diena+pirmadieni daug kam i darba mirksiukas.gif
Atsakyti
o koks krikstynu tikslas? Pagert?
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.37 @ 2008 05 09, 23:50)
o koks krikstynu tikslas? Pagert?

drinks_cheers.gif tai jau tikrai...

pvz pass mane pirmaja kai krikstijau tai buvo tik mano ir vyro tevai... mano brolis su seima ir vyro sesuo su seima(jie krikstateviai buvo) ir viskas daugiau nieko nekviecia... draugu nei mano nei vyro nei vieno... ir nei vienas neisizeide... kad nebuvo pakviestas...
nes krikstynose svarbiausias momentas yra krikstas ... visa kita.... nemanau kad labai reikalinga... ir ypac daug alkoholio...
pas mus alkoholio buvo suvartota kokios 2 butelkos jei gerai pamenu... 1 sampes kita baltos ax.gif
ir dabar kai krikstysim antraja savo pupa bus viskas lygiai taip pat...

P.s. as cia tik papaakojau kaip buvo pas mus ir gink dieve nenoriu niekam pripirsti savo nuomones ar gincytis su kuom nors
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2008 05 10, 01:53)
:pvz pass mane pirmaja kai krikstijau tai buvo tik mano ir vyro tevai... mano brolis su seima ir vyro sesuo su seima(jie krikstateviai buvo) ir viskas daugiau nieko nekviecia... draugu nei mano nei vyro nei vieno... ir nei vienas neisizeide... kad nebuvo pakviestas...
nes krikstynose svarbiausias momentas yra krikstas ... visa kita.... nemanau kad labai reikalinga...  ir ypac daug alkoholio...
pas mus alkoholio buvo suvartota kokios 2 butelkos jei gerai pamenu... 1 sampes kita baltos  ax.gif
ir dabar kai krikstysim antraja savo pupa bus viskas lygiai taip pat...

P.s. as cia tik papaakojau kaip buvo pas mus ir gink dieve nenoriu niekam pripirsti savo nuomones ar gincytis su kuom nors

drinks_cheers.gif As irgi planuoju tik pagrindinius asmenis kviest-musu tevai,krikstateviai ,vaikai ir mes.nors mano vyras noretu susikviest visus brolius ir seseris ir aisku pagert.netoleruoju tokiu dalyku.cia vaiku svente,o ne isgertuves ax.gif
Atsakyti
Visiškai pritariu.Krikštynos-labai asmeniška vaikų šventė,o ne giminės išgertuvės.Nesuprantu,kai susikviečia visą giminę-kam to reikia??Manau,tai taro tie,kas nesupranta pačio krikšto reikšmės.Kai krikštijom pirmą vaiką,buvo tėvai,krikšto tėvai ir seneliai,viso 8žm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fiona35: 10 gegužės 2008 - 07:31
QUOTE(fiona35 @ 2008 05 10, 08:31)
Visiškai pritariu.Krikštynos-labai asmeniška vaikų šventė,o ne giminės išgertuvės.Nesuprantu,kai susikviečia visą giminę-kam to reikia??Manau,tai taro tie,kas nesupranta pačio krikšto reikšmės.Kai krikštijom pirmą vaiką,buvo tėvai,krikšto tėvai ir seneliai,viso 8žm.

o gal su visa gimine nori pasidžiaugt vaikelio krikštu ax.gif
Nematau tame nieko bloga, jei didelis būrys artimųjų kartu atšvęs reikšmingą įvykį vaikelio gyvenime smile.gif
Ir visai labai suprantama krikšto reikšmė.
Kiekvienas renkasi tai kas jam patinka ....
Atsakyti