Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

QUOTE(vyšniux @ 2008 04 30, 11:04)
Labas mergaites,
Noriu su Jum pasitarti del sirsiu medaus  ax.gif .Mano scenarijuj ir numatyta,kad zaidziant zaidima "As pazadu..." uztvirtinti tai reikes paragaujant vaikiskos koses.
Tik va,iskilo klausimas kaip zmogiukams duoti ta kose  rolleyes.gif  blush2.gif .
I stikliuka neipilsi,nes ji kaip suprantu tirsta bus g.gif .Turiu minti,kad reik kiekvienam duoti po vienkartini sauksteli su kuriuo ir paragautu to gardumyno  cool.gif .
Prasom parasykit,kaip Jus ja savo sveteliams valgydinot essen.gif  .Busiu labai dekinga mirksiukas.gif

mes daveme dideli sauksta ir dar liepeme nesiraukyti ir cepseti, kad vaikas kose gerai valgytu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2008 04 30, 11:04)
Labas mergaites,
Noriu su Jum pasitarti del sirsiu medaus  ax.gif .Mano scenarijuj ir numatyta,kad zaidziant zaidima "As pazadu..." uztvirtinti tai reikes paragaujant vaikiskos koses.
Tik va,iskilo klausimas kaip zmogiukams duoti ta kose  rolleyes.gif  blush2.gif .
I stikliuka neipilsi,nes ji kaip suprantu tirsta bus g.gif .Turiu minti,kad reik kiekvienam duoti po vienkartini sauksteli su kuriuo ir paragautu to gardumyno  cool.gif .
Prasom parasykit,kaip Jus ja savo sveteliams valgydinot essen.gif  .Busiu labai dekinga mirksiukas.gif

mes kadangi jau buvome prie saldaus stalo, tai su savo šaukšteliais, kurie buvo prie kavos puodelių, visi ir kabino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2008 04 30, 11:29)
mes daveme dideli sauksta ir dar liepeme nesiraukyti ir cepseti, kad vaikas kose gerai valgytu  mirksiukas.gif

Aciu Jums labai uz liuxiska ideja thumbup.gif .Nesiraukyti ir cepseti,manau,dabar tures ir musu sveteliai lotuliukas.gif .Sorry,kad nusigvelbiu Jusu sugalvota minti blush2.gif
Atsakyti
Va čia scenarijai... Čia toms kas nemoka ieškot arba tingi mirksiukas.gif
http://www.supermama...?...&p=11649516
http://www.supermama...?...&p=11610215
http://www.supermama...?...&p=11649516
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitaliux: 07 gegužės 2008 - 14:16
cia irgi scenarijai:), na bent jau pasakojimai kas ir kaip vyko:)

http://www.supermama...?...8492&st=204
Atsakyti
aš planuoju krikštyti abu savo mažius kartu. bet dabar tiek prisikaičiau visokių įdėjų, tai kazkaip nelabai viskas tilps i vieną balių verysad.gif
merginos, kas krikšijot du mažius, vienu metu, pasisakykit mirksiukas.gif 4u.gif

ir krikšo tėvaus imsim ne poras, o skirtingus žmones biggrin.gif nes porų nėra, gyvena nesusituokę tai nesinori svetimo žmogaus, o jei po to jie išsiskirs tai vaikas liks be vieno krikštatėvio schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zbara: 07 gegužės 2008 - 17:17
QUOTE(zbara @ 2008 05 07, 18:16)
aš planuoju krikštyti abu savo mažius kartu. bet dabar tiek prisikaičiau visokių įdėjų, tai kazkaip nelabai viskas tilps i vieną balių  verysad.gif
merginos, kas krikšijot du mažius, vienu metu, pasisakykit  mirksiukas.gif  4u.gif

ir krikšo tėvaus imsim ne poras, o skirtingus žmones  biggrin.gif nes porų nėra, gyvena nesusituokę tai nesinori svetimo žmogaus, o jei po to jie išsiskirs tai vaikas liks be vieno krikštatėvio  schmoll.gif

kiek zinau dabar daugumas taip daro, kad ima ne is seimos kumus, na tiesiog gimines ... as irgi esu kuma, o mano kumas - kriksto dukreles tecio pusbrolis , o ne mano MB .
na o krikstynos dvieju vaikeliu, tai viskas tas pats, tik dvigubom porcijom mirksiukas.gif du laikrastukai, liudijimai ir visokie zaidimai ,- dvigubi.manau bus didele didele svente thumbup.gif o tiems visiems zaidimukams prigalvoti, tai juk tik trupucio noro reikia ir viskas mirksiukas.gif
linkiu sekmes ir grazios sventes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2008 05 07, 21:03)
kiek zinau dabar daugumas taip daro, kad ima ne is seimos kumus, na tiesiog gimines ... as irgi esu kuma, o mano kumas - kriksto dukreles tecio pusbrolis , o ne mano MB .
na o krikstynos dvieju vaikeliu, tai viskas tas pats, tik dvigubom porcijom  mirksiukas.gif  du laikrastukai, liudijimai ir visokie zaidimai ,- dvigubi.manau bus didele didele svente  thumbup.gif  o tiems visiems zaidimukams prigalvoti, tai juk tik trupucio noro reikia ir viskas  mirksiukas.gif
linkiu sekmes ir grazios sventes  4u.gif

ačiukas už palinkėjimus 4u.gif
na šventė tikrai turėtų būti didelė, tik aš masčiau apie vieną laikraštuką, kad kažkaip prie to stalo neišeis skaityt dviejų iškart, manau pavargs greit svečiai, jei viskas tas pats tik po du kartus g.gif
žaidimų jau mastau, ir noras didelis, tik vat kažkaip palaikymo tokio norisi, kad man pavyks tai padaryti. 4u.gif tai įdomu kas taip darė, kaip sekės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2008 05 07, 18:16)
ir krikšo tėvaus imsim ne poras, o skirtingus žmones  biggrin.gif nes porų nėra, gyvena nesusituokę tai nesinori svetimo žmogaus, o jei po to jie išsiskirs tai vaikas liks be vieno krikštatėvio  schmoll.gif

Na turiu nemazai pavyzdiu kai imami i kumus du zmones is gimines,bet abu pamirsta kad turi krikstasuni. ax.gif Tai mes imsim vienam vaikui mano puske su jos draugu.nors nessituoke,bet vaikuti jau augina,tai gal neissiskirs rolleyes.gif

QUOTE(zbara @ 2008 05 07, 21:30)
na šventė tikrai turėtų būti didelė, tik aš masčiau apie vieną laikraštuką, kad kažkaip prie to stalo neišeis skaityt dviejų iškart, manau pavargs greit svečiai, jei viskas tas pats tik po du kartus  g.gif

Mes irgi du krikstysim,tai darysiu turbut viena laikrastuka,tik iseis truputi storesnis.bet manau taip bus daug geriau nei du atskiri.vaiku foto yra kur ir apsikabine,tai manau bus labai grazu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2008 05 07, 22:25)
Na turiu nemazai pavyzdiu kai imami i kumus du zmones is gimines,bet abu pamirsta kad turi krikstasuni. ax.gif Tai mes imsim vienam vaikui mano puske su jos draugu.nors nessituoke,bet vaikuti jau augina,tai gal neissiskirs rolleyes.gif

Mes irgi du krikstysim,tai darysiu turbut viena laikrastuka,tik iseis truputi storesnis.bet manau taip bus daug geriau nei du atskiri.vaiku foto yra kur ir apsikabine,tai manau bus labai grazu ax.gif

tai vat mano sesuo pragyveno kartu 5 metus ir išsiskyrė, tai džiaugiamės kad pernai savo merginos nepakrikštijom. dabar turi naują kadrą doh.gif

ir aš darysiu vieną laikraštuką drinks_cheers.gif tikrai o foto kokių fantastiškų turim, kur abu mažiai apsikabinę thumbup.gif
tik vat su vyru kalbėjo, sakom, svečiai vienam vaikui pvz dovanotų 100 lt, o dabar jaučiu bus, abiem po 50 lt blush2.gif vaikiukam nefaina verysad.gif

ka patartumėt dėl ploto. svečių bus 30, visi iš kitų miestų. namie vietos neturim, i gamtą tiek irgi nevažiuosi. jėzau, o kiek kainuoja kavinę kokią užsakyt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2008 05 08, 13:14)
ka patartumėt dėl ploto. svečių bus 30, visi iš kitų miestų. namie vietos neturim, i gamtą tiek irgi nevažiuosi. jėzau, o kiek kainuoja kavinę kokią užsakyt?  blush2.gif

ziurint kokiam mieste gyvenat.pas mus nedidelis miestukas,tai zmogui buvo po 50 lt.jei nepabrango.apie didmiesti nekalbu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2008 05 08, 14:29)
ziurint kokiam mieste gyvenat.pas mus nedidelis miestukas,tai zmogui buvo po 50 lt.jei nepabrango.apie didmiesti nekalbu rolleyes.gif

pas mane tai kaimas, panevezys, bet kainos tai .. doh.gif vien už plotą prašo 1000 lt verysad.gif
Atsakyti