nezinau, kai as paspaudziu ant jusu nurodyto linko man neatidaro...
QUOTE(elvina44 @ 2008 04 11, 17:06)
nezinau, kai as paspaudziu ant jusu nurodyto linko man neatidaro...
Tada paieškokit skelbimų lentoj Paslaugos Nuotraukų montažas, aš asmeniškai Kundročiuką rekomenduočiau, man jos super darbeliai Aš ten irgi užsakinėsiu popierėlius.
Papildyta:
QUOTE(Fantazijaa @ 2008 04 11, 17:01)
nėra už ką
Aha, ten ne tik kad popierėlių, bet ir įsakymu skrikšto tėvams gali padaryti ir dar daug visko
QUOTE(saule. @ 2008 04 08, 19:18)
liuks zaidimas tik reik sugalvot pasizadejimus,ka jus gaolvojat irasyt?,pas mus sveciu bus daug tai reik ir pasizadejimu daug tik va minciu Gal galit parasyt kokiu pavyzdeliu
Zaidimo ideja tai
Zaidimo ideja tai
Prašom,negaila.Aš ant virvučių užkabinau po daiktą ir užrašiau ant lapelių kas ką pasižada mokyti:muilas-atsakingas už vaiko higieną ir t.t.šukos-konsultantas grožio klausimais,knygutė-pasakorius,abėcėlė-pedagogas,siūlai-rankdarbių meistrė,švilpukas-sporto treneris,lūpdažis-stilistas ir t.t. viskas jūsų fantazijos reikalas
Pasakykit, kokia juostelės spalva turi būti mergytėms? Žydra?
QUOTE(jovana @ 2008 04 21, 15:54)
taip
QUOTE(jovana @ 2008 04 21, 14:54)
kur ta juostele turi buti?
Nu ant skraistės pvz.
sveikos mamytės savaitgalį buvo mano mažiaus krikštynos, tai papasakosiu, kaip viskas buvo, gal kuri ir sau kažką pritaikys, nes aš mintis ėmiau iš čia tai va, visiems svečiams prisiminimui padariau po laikraštuką, o juo visi buvo tiesiog sužavėti prie stalo krikštatėviams įteikėme įsakymus, kuriuos buvau perrišusi melsvu kaspinėliu ir susukusi į rolonėlį mums krikštatėviai buvo paruošę įsakymus tėveliams krikštasūnio vardu, kuriuos buvo įrėminę rėmelyje. be to, jie padovanojo su vaiko nuotraukyte gražius žodžius, o vaikas padarytas kaip angeliukas labai nustebino, nes nieko panašaus nesitikėjau, o gavome tokias mielas širdžiai smulkmenėles prie stalo žaidėme keletą žaidimukų pirmiausia tą, kur pagal vaiko vardo raides kiekviename maišelyje įdėtas tam tikras daiktas, o už teisinai atspėtą prizas. prizai žaidimui buvo juokingais pavadinimais. pvz, klausos aparatas - ausys rūkytos, staltiesių rinkinys - servetėlės ir pan. vėliau buvau sudarius viktoriną apie mažių. už teisingai atsakytus klausimus dovanojome po šokoladą su mažiuko nuotrauka. juos dariau pati, bet visiems labai patiko. iš tikro per mažai klausimų buvau sugalvojusi, nes ne visiems užteko, tad kitą kartą daryčiau ilgesnę viktoriną, nes visi mielai atsakinėjo žaidėme ir pasižaduką traukė surašytus pažadus, o pasižadėjusiems reikėjo paragauti mažojo košytės net specialią etiketę ant induko pasidariau, o viduje buvo širšių medus
tiesa mano sūnelio laikraštuko gale palikau keletą tuščių lapų su piešinikais, kad palinkėjimus surašytų. ai, dar prisiminiau svečiai rašė kuo įsivaizduoja mažąjį užaugusį, o vėliau lapelius sudėjome į voką ir užlipinome bei įsegėme jo laikraštuko gale tai tiek šiam karteliui gal kas nors ką nors pasiskolins
tiesa mano sūnelio laikraštuko gale palikau keletą tuščių lapų su piešinikais, kad palinkėjimus surašytų. ai, dar prisiminiau svečiai rašė kuo įsivaizduoja mažąjį užaugusį, o vėliau lapelius sudėjome į voką ir užlipinome bei įsegėme jo laikraštuko gale tai tiek šiam karteliui gal kas nors ką nors pasiskolins
Panikės, patarkite, kada geriausia proga (kokia seka)yra aprengti krikštatėvius šiais drabužėliais, publikuoju vieną variantą, antras tik didesnis ir vyriška giminė pritaikyta
o čia kita pusė
labai lauksiu jūsų nuomonių, galit ir į AŽ
o čia kita pusė
labai lauksiu jūsų nuomonių, galit ir į AŽ
QUOTE(blondinas Nr.34 @ 2008 04 29, 23:02)
Banali frazė...galėjei ką nors ir gudriau suręgzt
Labukas, laukiau tavęs panašiuose pokalbiuose, atsimeni ( ) vyrai juk tavęs į savo tarpą nepriima, o kaip tu gerai pasikaustęs, netgi žinai, kaip tas daiktas vadinasi, kur tarp vaiko kojyčių įdėtas...neturi kur vaikystės nuoskaudų išreikšt, vargšelis, davai man į AŽ pasi... oi nuoširdžiai pasikalbėsim, o jei labai panorėsiu dasirisiu ir iki pačio tavęs...bet jei labai panorėsiu
Papildyta:
QUOTE(blondinas Nr.34 @ 2008 04 29, 23:14)
vaikas su gelsvais pampersais ant maikes-- labai grazu... kas dizaineris?
Dizaineris- tai mano vyras, bet tau to nesuprast, tokiais sugebėjimais tavęs gamta neapdovanojo...užjaučiu ir stiprybės tau...
Būk geras, tik nepradėk teisintis...nereikia
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 04 29, 15:54)
Traukė surašytus pažadus, o pasižadėjusiems reikėjo paragauti mažojo košytės net specialią etiketę ant induko pasidariau, o viduje buvo širšių medus
Labas mergaites,
Noriu su Jum pasitarti del sirsiu medaus .Mano scenarijuj ir numatyta,kad zaidziant zaidima "As pazadu..." uztvirtinti tai reikes paragaujant vaikiskos koses.
Tik va,iskilo klausimas kaip zmogiukams duoti ta kose .
I stikliuka neipilsi,nes ji kaip suprantu tirsta bus .Turiu minti,kad reik kiekvienam duoti po vienkartini sauksteli su kuriuo ir paragautu to gardumyno .
Prasom parasykit,kaip Jus ja savo sveteliams valgydinot .Busiu labai dekinga