Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

QUOTE(Fantazijaa @ 2008 04 07, 21:17)
Aš tai darysiu korteles su virvutėm, ten užrašysiu pasižadėjimą .... ir įdėsiu jas į pintinaitę. Paleisiu per stalą ir kiekvienas svečias trauks už virvelės, ką ištrauks, tą ir pasižadės. Man tai superinis šis žaidimas thumbup.gif

As dar tuo paciu su pazadu susijusi daikta prikabinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantazijaa @ 2008 04 07, 20:17)
Aš tai darysiu korteles su virvutėm, ten užrašysiu pasižadėjimą .... ir įdėsiu jas į pintinaitę. Paleisiu per stalą ir kiekvienas svečias trauks už virvelės, ką ištrauks, tą ir pasižadės. Man tai superinis šis žaidimas thumbup.gif

QUOTE(Hoffnung @ 2008 04 07, 23:57)
As dar tuo paciu su pazadu susijusi daikta prikabinsiu  smile.gif

Ačiū už paaiškinimą, man šitas žaidimas irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantazijaa @ 2008 04 07, 18:17)

liuks zaidimas tik reik sugalvot pasizadejimus,ka jus gaolvojat irasyt?,pas mus sveciu bus daug tai reik ir pasizadejimu daug tik va minciu doh.gif Gal galit parasyt kokiu pavyzdeliu ax.gif

Zaidimo ideja tai thumbup.gif
Atsakyti
ojojoj kiek idėju 4u.gif
ramiai krikštynos nepraeis biggrin.gif
noriu ir tų maišelių ir tų saldainiukų ax.gif
krikštynos gegužės gale
Atsakyti
Labai šaunių minčių prisirinkau. biggrin.gif Ačiū visoms mamytėms, kai praeis mūsų šventė, būtinai parašysiu, gal kitos mamos ateityje pasisems idėjų.
Atsakyti
QUOTE(Fantazijaa @ 2008 04 07, 19:17)

mes kadangi krikstynas per velykas darem tai tipo kiuasinius padarem - ant spalvoto kartono surasem pasizadejimus. vienus dariau su juostele ant kaklo ir kiekvienam istraukusiam uzkabindavau ir jis patvirtindavo tai isgerdamas, o kitus be juosteles dariau, o laikrastuky kur skiltis sveciams padariau vieta vokui ir ten sudejau tuos pasizadejimus kitoj pusej uzrasius varda, kas kokias pareigas istrauke ant kiekvieno kartono lapelio thumbup.gif blush2.gif

QUOTE(VAIDAMA @ 2008 04 08, 21:02)
ojojoj kiek idėju 4u.gif
ramiai krikštynos nepraeis  biggrin.gif
noriu ir tų maišelių ir tų saldainiukų  ax.gif
krikštynos gegužės gale

rasyk az jei galesiu padesiu butinai - nerealiai patiko ruostis blush2.gif
Atsakyti
Vitaliux.ar gavai mano AZ del uzsakymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2008 04 09, 20:29)
Vitaliux.ar gavai mano AZ del uzsakymo g.gif

gavau, ir ne vieną... Tik kad prisijungiu vėliau vakarais mirksiukas.gif ir tik tada perskaitau žinutes...
Atsakyti
Būčiau labai dėkinga jai kas atsiūs krikštynų scenarijiu.Krikštynos balandžio 19.Mano e.mail viksana@zebra.lt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 10 balandžio 2008 - 21:46
Man labai idomu, o kur mamytes uzsakinejote saldainius su vaikucio nuotrauka. Musu krikstynos neuzilgo, geguzes 4, tai norejau uzsakyt ir padovanuoti kiekvienam sveciui. Gal galite parasyti adresa i telefono nr. kur skambinti r uzsakyti. Ir jei nepaslaptys kokia kaina, mokejot kaip uz vnt ar kaip uz 1 kg.
Galite rasyti visa informacija i elvina1981@mail.ru
Dekoju labai kas pagelbes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elvina44 @ 2008 04 11, 15:45)
Man labai idomu, o kur mamytes uzsakinejote saldainius su vaikucio nuotrauka. Musu krikstynos neuzilgo, geguzes 4, tai norejau uzsakyt ir padovanuoti kiekvienam sveciui. Gal galite parasyti adresa i telefono nr. kur skambinti r uzsakyti. Ir jei nepaslaptys kokia kaina, mokejot kaip  uz vnt ar kaip uz 1 kg.
Galite rasyti visa informacija i elvina1981@mail.ru
Dekoju labai kas pagelbes 4u.gif

Saldainiams popierėlius galima užsakyti pvz ir čia, pas šią forumietę, o atsispaudinsi pati ir įsivyniosi saldainius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lili78 @ 2008 04 11, 15:14)
Saldainiams popierėlius galima užsakyti pvz ir čia, pas šią forumietę, o atsispaudinsi pati ir įsivyniosi saldainius mirksiukas.gif

bet čia ir daugiau grožybių galima rasti wub.gif
ačiū už info thumbup.gif
Atsakyti