Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

QUOTE(Hoffnung @ 2008 02 15, 16:50)
O klausyk ar siemet ji gavo dovanu?Pries sventes buvau Maximoj tikrai tokios nepastebejau  g.gif
Bet greiciausiai tokiu jau nebera lentynose,nebent Maximos sandeliuose guli  verysad.gif

prieš šias kalėdas turbūt... Anksčiau tai nemačiau pas ją tos žvakidės...
Bet kai apžiūrėjau tai ji man tikrai tokia Kalėdinė žvakidė pasirodė labiau nei kad krikšto židinys... Žvaigždė viršuj...Tik avelių trūksta blush2.gif
Atsakyti
na,jau padariau prisiskaiciusi ideju treciaji scenariju!viena dukrytei dariau, dabar krikstaduktei nakti uzbaigiau, o vasara teko ir sesers dukrytes krikstynas pravesti-buvau deive laima 4u.gif tai sis forumas labai labai pagelbejo-aciu jums supermamytes 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaiciukes,
Atejau pasigirti,kad aptikau ir jau nusipirkau labai sauniu,labai graziu kriksto zidiniu assa.gif assa.gif assa.gif didis.gif .
Kaune,hiper maximoj yra nediduke papuosalu ir suvenyru parduotuvele,kurioj yra tu zidinuku .Ryt nufotkinsius ir idesiu cia nuotraukyte,kad susidarytumet vaizda apie ka kalbu.Gal kam pravers,nes ir pati ilgai ir nuobodziai ieskojau pakol radau karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšniux: 08 kovo 2008 - 19:13
QUOTE(vyšniux @ 2008 03 08, 20:12)
Labas mergaiciukes,
Atejau pasigirti,kad aptikau ir jau nusipirkau labai sauniu,labai graziu kriksto zidiniu  assa.gif  assa.gif  assa.gif  didis.gif .
Kaune,hiper maximoj yra nediduke papuosalu ir suvenyru parduotuvele,kurioj yra tu zidinuku .Ryt nufotkinsius ir idesiu cia nuotraukyte,kad susidarytumet vaizda apie ka kalbu.Gal kam pravers,nes ir pati ilgai ir nuobodziai ieskojau pakol radau  karsta.gif

Ikeliu zadetas kriksto zidinio-angeliuko nuotraukytes smile.gif

user posted image

O cia,vaizdas is nugaros,kur dedasi zvakute ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšniux: 11 kovo 2008 - 17:35
Sveikos smile.gif
Gal kas nors pasinaudos mano ideja blush2.gif Pacia minti del isipareigojimu forume radau, o pati nusprendziau pasidaryti tu isipareigojimu sulini, dariau gelytes tipo smile.gif Ant pacio geles vidurio priklijavau mazas gelytes su numeriukais, kiekvienas nusiples po gelyte ir krikstynu eigoj, pagal skaiciukus bus isdalinti daiktai- dovaneles, tada kiekvienas tures pasisakyti isipareigojima pagal ta daikta smile.gif

sitaip atrodo pati gelyte, ziedas nusiims ir i vidu sudesiu dovaneles
user posted image

o cia pats ziedas su gelytemis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2008 03 11, 16:26)
Ikeliu zadetas kriksto zidinio-angeliuko nuotraukytes  smile.gif

user posted image

O cia,vaizdas is nugaros,kur dedasi zvakute  ax.gif

user posted image

O kur pirkai..turbut Kaune unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenine @ 2008 03 12, 11:15)
Sveikos  smile.gif
Gal kas nors pasinaudos mano ideja  blush2.gif  Pacia minti del isipareigojimu forume radau, o pati nusprendziau pasidaryti tu isipareigojimu sulini, dariau gelytes tipo  smile.gif  Ant pacio geles vidurio priklijavau mazas gelytes su numeriukais, kiekvienas nusiples po gelyte ir krikstynu eigoj, pagal skaiciukus bus isdalinti daiktai- dovaneles, tada kiekvienas tures pasisakyti isipareigojima pagal ta daikta  smile.gif

sitaip atrodo pati gelyte, ziedas nusiims ir i vidu sudesiu dovaneles
user posted image

o cia pats ziedas su gelytemis
user posted image

RUDENIUKO šulinys nuostabus ! bigsmile.gif Labai patiko.
Daugiau įdėkite nuotrukyčių,kurios ką nors sugalvojate. Kaip ir tas židinukas su angelelėliu labai geras patarimas. Mano idėjos KRIKŠTYNOMS http://public.fotki....art/kriktynoms/
Atsakyti
Kazkaip tylu cia ax.gif
O as siandien nupirkau: dezute pirmam dantukui; antspauda yspausti rankytei ir toki medziagini krepseli su meskiukais viskam sudet thumbup.gif reikalai juda i prieki cool.gif
Atsakyti
Radau vestuviu temoje, bet man atrodo galima per krikstynas.
http://www.supermama...howtopic=288322
Atsakyti
QUOTE(jolita-atiloj @ 2008 03 14, 11:11)
Radau vestuviu temoje, bet man atrodo galima per krikstynas.
http://www.supermama...howtopic=288322

Liuksiskai tinka thumbup.gif
Mes ju uzsisakem savo krikstynom smile.gif .
Atsakyti
aha labai grazu tik gaila kad ant krikstynu jau as nespesiu - per velykas krikstamote tapsiu... labiausiai tai pergyvenu del baznycios - kaip ten elgtis? kokios ceremonijos ten buna? kada pinigelius kunigui duoti? kiek duoti? doh.gif
Atsakyti
O,mamytes, kokius zodzius ruosiates sakyti degdamos krikstynu zidini?Kazkaip manau reiketu tai akcentuoti,bet nesugalvoju kaip...
Atsakyti