Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

QUOTE(vitaliux @ 2008 02 11, 15:57)
Esu mačius Kaune, suvenyrų parduotuvėse senamiestyje  mirksiukas.gif

O gal butu galima konkreciau suzinoti kokioj parduotuvej yra sis grozis? Arba adresas koks butu?Arba bent vieta galite nuaiskinti?
Dekui.
Atsakyti
QUOTE(deimi @ 2008 02 11, 17:19)
O gal butu galima konkreciau suzinoti kokioj parduotuvej yra sis grozis? Arba adresas koks butu?Arba bent vieta galite nuaiskinti?
Dekui.

senamiety daug yra tų parduotuvėlių... Jaučiu ir Vilniaus senamiestyje rastum, ar kokio kito didmiesčio ... Ieškok ten kur prekiauja lipdiniais, suvenyrais,lietuviška atributika... na tokiose [arduotuvėse kur užsieniečiai lauktuves perka dažniausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emaliuke @ 2007 08 16, 22:20)
Parodysiu ta kriksto židinuka
user posted image

Siandien apkeliavau visa Kauno senamiesti ,bet nieko panasaus nepavyko rasti,o ir padavejos tik purte galvas cray.gif
Gal sio zidinio seimininkai galetu isduoti paslapti,kurioj tikliai vietoj ji pirko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2008 02 12, 20:55)
Siandien apkeliavau visa Kauno senamiesti ,bet nieko panasaus nepavyko rasti,o ir padavejos tik purte galvas cray.gif
Gal sio zidinio seimininkai galetu isduoti paslapti,kurioj tikliai vietoj ji pirko  blush2.gif

Aha ir man idomu,kadangi ketinu del sio daikciuko iki Kauno atvaziuoti 4u.gif Nesinori,kad kelione veltui butu ax.gif
Atsiliepkit kas kur konkreciai matete si zidini?
Is anksto dekoju.
Papildyta:
Tiesa turiu klausima Vitaliux.Gal parasytumet pries kiek laiko matete si zidinuka?Sakau gal labai senai?Gal tokiu jau nebera prekyboje?Niu mes labai jau norim tokio blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hoffnung: 13 vasario 2008 - 11:50
QUOTE(Hoffnung @ 2008 02 13, 12:54)
Aha ir man idomu,kadangi ketinu del sio daikciuko iki Kauno atvaziuoti  4u.gif Nesinori,kad kelione veltui butu  ax.gif
Atsiliepkit kas kur konkreciai matete si zidini?
Is anksto dekoju.
Papildyta:
Tiesa turiu klausima Vitaliux.Gal parasytumet pries kiek laiko matete si zidinuka?Sakau gal labai senai?Gal tokiu jau nebera prekyboje?Niu mes labai jau norim tokio  blush2.gif

vasarą tai tikrai mačiau senamiestį suvenyrų parduotuvėj
Atsakyti
QUOTE(vitaliux @ 2008 02 13, 13:44)
vasarą tai tikrai mačiau senamiestį suvenyrų parduotuvėj

Bet,kad tu suvenyru parduotuviu ten bent desimt cry.gif .
Siaip perejau beveik visas ir visose pardaveju klausiau,deja jos sake,kad niekada nieko panasaus neturejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2008 02 13, 19:37)
Bet,kad tu suvenyru parduotuviu ten bent desimt  cry.gif .
Siaip perejau beveik visas ir visose pardaveju klausiau,deja jos sake,kad niekada nieko panasaus neturejo  schmoll.gif

Vadinasi,Vyšniux,ne ten reikia ieskoti.Hmmmm.....ka cia dabar padarius???As apskritai is kito miesto,tai tokiu dalyku cia ne su ziburiu nerasi. Jei kartais kur rastum parasyk man kur radai, gerai?Beje,gal tuose parduotuvelese matei kokia medaus backute?Tokia buna su uzrasu 'Medus'?Ir gal kartais ten buna sirdziu spyneliu pirkti?Jas paprasati vestuvems perka...
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2008 02 13, 18:52)
Vadinasi,Vyšniux,ne ten reikia ieskoti.Hmmmm.....ka cia dabar padarius???As apskritai is kito miesto,tai tokiu dalyku cia ne su ziburiu nerasi. Jei kartais kur rastum parasyk man kur radai, gerai?Beje,gal tuose parduotuvelese matei kokia medaus backute?Tokia buna su uzrasu 'Medus'?Ir gal kartais ten buna sirdziu spyneliu pirkti?Jas paprasati vestuvems perka...

Gerai,parasysiu drinks_cheers.gif .Jauciu,kokiam bromeli rasiu rolleyes.gif .
O siaip Tavo isvardinto gerio yra suvenyru parduotuvelej ant pacio kampo,kur Rotuses aikste mirksiukas.gif .Ten ir zidiniu yra su gandrais ir kitokiu ivairiu skirtu vestuvems,bet krikstynoms su angeliukais ir dievuliukais sake niekada netureja. ax.gif
Papildyta:
Bijau,kad Taves nepaklaidinciau,bet atrodo adresas rotuses a.1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšniux: 13 vasario 2008 - 18:09
QUOTE(vyšniux @ 2008 02 13, 19:08)
Gerai,parasysiu  drinks_cheers.gif .Jauciu,kokiam bromeli rasiu  rolleyes.gif .
O siaip Tavo isvardinto gerio yra suvenyru parduotuvelej ant pacio kampo,kur Rotuses aikste  mirksiukas.gif .Ten ir zidiniu yra su gandrais ir kitokiu ivairiu skirtu vestuvems,bet krikstynoms su angeliukais ir dievuliukais sake niekada netureja. ax.gif
Papildyta:
Bijau,kad Taves nepaklaidinciau,bet atrodo adresas rotuses a.1

Bandysiu penktadienį į miestą nukelkiauti ir užeisiu ten kur mačiau vasarą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaliux @ 2008 02 13, 20:58)
Bandysiu penktadienį į miestą nukelkiauti ir užeisiu ten kur mačiau vasarą  mirksiukas.gif

Su nekantrumu lauksim ziniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2008 02 13, 18:37)
Bet,kad tu suvenyru parduotuviu ten bent desimt  cry.gif .
Siaip perejau beveik visas ir visose pardaveju klausiau,deja jos sake,kad niekada nieko panasaus neturejo  schmoll.gif

QUOTE(vitaliux @ 2008 02 13, 20:58)
Bandysiu penktadienį į miestą nukelkiauti ir užeisiu ten kur mačiau vasarą  mirksiukas.gif

QUOTE(deimi @ 2008 02 13, 23:20)
Su nekantrumu lauksim ziniu  rolleyes.gif

tai va kokios naujienos... Suklaidinau aš jus... blush2.gif Draugė lygiai tokį pat turi... Gavo dovanų darbe kai keitėsi dovanom priš šventes... Pirkta ji buvo maksimoj... Ir vadinasi ne krikšto židinys, bet kalėdinė žvakidė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaliux @ 2008 02 15, 17:43)
tai va kokios naujienos... Suklaidinau aš jus...  blush2.gif  Draugė lygiai tokį pat turi... Gavo dovanų darbe kai keitėsi dovanom priš šventes... Pirkta ji buvo maksimoj... Ir vadinasi ne krikšto židinys, bet kalėdinė žvakidė  unsure.gif

O klausyk ar siemet ji gavo dovanu?Pries sventes buvau Maximoj tikrai tokios nepastebejau g.gif
Bet greiciausiai tokiu jau nebera lentynose,nebent Maximos sandeliuose guli verysad.gif
Atsakyti