isbandem kelis receptus is sio forumo:
surio rutuliukai
idarytos suriu slyvos
suktinukai surio su rukyta sonine ir agurkeliu
pelesinis suris su vynuogem jau buvau bandzius..
visos vaises sveciams labai patiko
i | FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
Ačiū, merginos. Mėgaujuosi jūsų pasiūlytais užkandžiais prie vyno. Mums ypač patinka pyragėliai su ančiuviais ir įdarytos slyvos.
idarytos slybos tikrai garantuotai nerealios
Tik as jas dar pamirkau koki 10 min, kad minkstesnes butu
Tik as jas dar pamirkau koki 10 min, kad minkstesnes butu
Paskutiniu metu prie vyno megstu sveikuoliu talerius (su grudais) uzsitept pelesiniu suriu (su melynu pelesiu).Ir gruzdinti pievagrybiai:pievagrybius pamarinuoju (aliejus,actas,sojos padazas,medus) ir paverdu aliejuje kol apskrus
As tai prie vyno dievinu pelesini suri ir alyvuoges
Matau daug kam patiko įdarytų slyvų receptukas, aš darau atvirkščiai, paprasčiau gaunasi, į džiovintą slyvą dedu graikiško riešuto puselę ir galimi dvejopi padažai, kas ko nori, saldaus ar sūraus, jei saldaus-plaktas grėtinėlė su cukrumi, jei sūraus: majonezas (helmans dedu) truputį skiestas su grėtinėle, česnakas ir galima sūrio užtarkuoti.
QUOTE(Liniuote @ 2007 07 21, 14:03)
man tai patinka įdarytos džiovintos slyvos: sutarkuoji fermentinio sūrio, įdedi smulkinto česnako pagal skonį, majonezo. Šią masę ir dedi į džiovintas slyvas, jos paprastai buna tokios jau gaubtos, kaip mažučiai dubenėliai. Tinka ir prie vyno ir prie alaus. Skanaus
slyvos mmmm
Papildyta:
QUOTE(amirrr @ 2010 08 03, 13:45)
Matau daug kam patiko įdarytų slyvų receptukas, aš darau atvirkščiai, paprasčiau gaunasi, į džiovintą slyvą dedu graikiško riešuto puselę ir galimi dvejopi padažai, kas ko nori, saldaus ar sūraus, jei saldaus-plaktas grėtinėlė su cukrumi, jei sūraus: majonezas (helmans dedu) truputį skiestas su grėtinėle, česnakas ir galima sūrio užtarkuoti.
o cia superinis variantas,butinai isbandysiu ir sita dekui uz puiku receptuka
Prie vyno as megstu marinuotas alyvuoges. jas ruosiu taip:
Alyvuoges (skaniausia dideles) užpilu alyvuogių aliejumi, šlakeliu Modenos balzamiko acto, idedu šaukštą medaus, susmulkintas kelias skilteles česnako, įspaudžiu šiek tiek citrinos sulčių ir nemazai džiovinto baziliko, raudonėlio bei rozmarino (galima naudot ir provanso zoleliu mišinį). Viską gerai išmaišyti ir sudėti į stiklainį, užsukti ir apversti. Laikyti saldytuve nuo paros iki 3ju paru. Patiekti su italiska duona
Alyvuoges (skaniausia dideles) užpilu alyvuogių aliejumi, šlakeliu Modenos balzamiko acto, idedu šaukštą medaus, susmulkintas kelias skilteles česnako, įspaudžiu šiek tiek citrinos sulčių ir nemazai džiovinto baziliko, raudonėlio bei rozmarino (galima naudot ir provanso zoleliu mišinį). Viską gerai išmaišyti ir sudėti į stiklainį, užsukti ir apversti. Laikyti saldytuve nuo paros iki 3ju paru. Patiekti su italiska duona
vakar teko buti vienam pobuvyje ir patiko paprastas uzkandeles, karsto rukymo kiaulienos file siauri skrituleliai apsukti manau, kad buvo Ryto varskes sureliu, na tie kur buna tai su krapais, tai su agurkeliais, cia nei to nei to ingredianto nebuvo bet jautesi toks prieskoniukas, is tiesu skanu ir paprasta
kai netikėtai užsuka svečių "taurei vyno", greitai kubeliais papjaustau cheddar sūrio, ir ant dantų krapštukų susmaigstau: sūrio kubelis + vynuogė. Sūris gali būt baltas ar raudonas, vynuogės taip pat. Ir atrodo smagiai, ir labai skanu