dar prisiminiau :
Vėrinukai
reikia pjaustytos karšto rūkymo nugarinės
pjaustyto Rokiškio sūrio
juodų alyvuogių be kauliukų
mėsytę ir sūrį dedam sluoksniukais,kol susidaro apie piršto storio krūvelė.Tuomet ją pjaustom kubeliais ir veriam ant krapštukų.Viršų puošiam alyvuoge.Skanaus (nes tikrai skanu )
Paskutiniu metu mes pasisedejimams darom dvi uzkandeles tinkancias tiek prie vyno, tiek ir prie alaus. kam kas labiau patinka
Tai orkaiteje keptas varskes suris ir cesnakine duona. Labai dziaugiuos atradus receptus. Vis idomiau nei jau pabodusi kepta duona ir suris
Receptus pasiskolinau is cia :
Cesnakine duona
ir
Sofistikuoto skonio suris
Skanaus
Tai orkaiteje keptas varskes suris ir cesnakine duona. Labai dziaugiuos atradus receptus. Vis idomiau nei jau pabodusi kepta duona ir suris
Receptus pasiskolinau is cia :
Cesnakine duona
ir
Sofistikuoto skonio suris
Skanaus
raudonas vynas su su skaniu sūriu ir pelėsinis,ir visoks
Labai skanus pyrageliai su anciuviais ir karamelizuotais svogunais prie raudono vyno
http://www_neringa-b...-svogunais.html
http://www_neringa-b...-svogunais.html
QUOTE(Nerytė @ 2009 11 05, 21:14)
Labai skanus pyrageliai su anciuviais ir karamelizuotais svogunais prie raudono vyno
http://www_neringa-b...-svogunais.html
http://www_neringa-b...-svogunais.html
Dekui uz recepteli, kaip tik turiu anciuviu ir jau karamelizuotu svogunu, ryt butinai gaminsiu
QUOTE(Nerytė @ 2009 11 05, 22:14)
Labai skanus pyrageliai su anciuviais ir karamelizuotais svogunais prie raudono vyno
http://www_neringa-b...-svogunais.html
http://www_neringa-b...-svogunais.html
O čia tai geras. Reiks išbandyti
QUOTE(kutuke @ 2009 11 05, 22:48)
Dekui uz recepteli, kaip tik turiu anciuviu ir jau karamelizuotu svogunu, ryt butinai gaminsiu
QUOTE(Tutė @ 2009 11 06, 14:39)
O čia tai geras. Reiks išbandyti
sekmes merginos, tikrai labai skanus pyrageliai
Niu ką, kas mėgsta naują derlių - BeaUJolAis Nouveau artėja... Ragausit?
QUOTE(Tutė @ 2009 11 09, 08:37)
Niu ką, kas mėgsta naują derlių - BeaUJolAis Nouveau artėja... Ragausit?
O kelinta ketvirtadieni lapkricio, lyg trecia?
QUOTE(kutuke @ 2009 11 09, 14:03)
O kelinta ketvirtadieni lapkricio, lyg trecia?
Trečiąjį lapkričio ketvirtadienį oficialus pristatymas...
Vienos iš mėgstamiausių užkandėlių prie vyno yra alyvuogės. Pateiksiu viena iš daugelio receptųkų prie balto vyno:
Žoleles ir česnaką susmulkinkite. Papriką perpjaukite pusiau, peilio galu nubraukite sėklas (jei mėgstate aštruma, sėklas galite ir palikti), smulkiai supjaustykite.Alyvuoges ir prieskonius sudėkite į stiklainį, užpilkite aliejumi, statykite į šaldytuvą ir kelias dienas palikite pasimarinuoti.
Pateikite su šviežia itališka duona kaip užkandį prie baltojo vyno.
Pilną receptą ir daugiau patiekalų su mėgstamomis alyvuogėmis žiūrėkite čia:
olives.lt
Žoleles ir česnaką susmulkinkite. Papriką perpjaukite pusiau, peilio galu nubraukite sėklas (jei mėgstate aštruma, sėklas galite ir palikti), smulkiai supjaustykite.Alyvuoges ir prieskonius sudėkite į stiklainį, užpilkite aliejumi, statykite į šaldytuvą ir kelias dienas palikite pasimarinuoti.
Pateikite su šviežia itališka duona kaip užkandį prie baltojo vyno.
Pilną receptą ir daugiau patiekalų su mėgstamomis alyvuogėmis žiūrėkite čia:
olives.lt