QUOTE(isla @ 2008 08 06, 17:18)
as jau visus ipartinau prie vyno valgyti pan tomate. pakepinu keptuvej cesnako keleta skilteliu, tada sukratau skardine savo sultyse konservuotu pomidoru (stengiuosi istraukti tik pomidorus, kad nebutu per daug skysta), iberiu negailedama baziliko ir viska pakepinu. paskrudinu storokomis riekelemis pjaustytos italiskos duonos (skanu ir ant neskrudintos). ta pomidoru ir cesnako pliurze uztepu ant duonos riekeliu ir ant virsaus dedu vytinto kumpio riekeles. dar papuosiu kokia petrazole ar baziliko lapeliu...skonis nerealus, prie vyno fantastiskai sueina, nors MB megsta ir prie alaus. receptuka nusiziurejau is In Vino vynines, bet ten tox vienas sumustinukas kainuoja 5 lt, o as uz ~10lt pasidarau ju visa lekste. paprasta, greita ir laaaabai skanu
reiks butinai isbandyti
O druskytes i ta padaziuka nereikia