QUOTE(linavisk @ 2007 07 21, 11:03)
man tai patinka įdarytos džiovintos slyvos: sutarkuoji fermentinio sūrio, įdedi smulkinto česnako pagal skonį, majonezo. Šią masę ir dedi į džiovintas slyvas, jos paprastai buna tokios jau gaubtos, kaip mažučiai dubenėliai. Tinka ir prie vyno ir prie alaus. Skanaus
Dar valgiau dziovintas slyvas idarytas melinu pelesinio surio gabaliuku ir smulkiai tarkuotom morkom su cesnaku ir majonezu.. keistas skonis.. bet man patiko..
o mano sveciams visada labai patinka vynuoginiai pomidoriukai per pus perpjauti.. minkstimas isimtas.. ir tada kaip ir slyvos idarytos suriu su majonezu ir cesnaku..
o i keptas krevetes dar idedu cili pipiriuku supjautytu.. kas megzta astriai tai super.. Tik patarimas kad pjaustant tuos cili pipirus uzsidekit kokias gumines pirstines.. man pirma kart pabandzius tai taip rankas grauze.. puse vakaro sedejau asarodama kad skauda rankas..