as ragavau paprastu cipsu, ant kuriu uzteptas cesnakinis kremas ar kaip ji pavadint, na bet labai skanu buvo o siaip as darau ivarius sumustiniukus ant smeigtuku is surio, rukytos desros arba vytinto kumpio, alyvuogiu ir t.t., ko turiu saldytuve o plink slyva dziovinta tai dar galima ir keptos sonines apsukt, nebutinai rukytos, labai skanu
Isbandziau dziovintas slyvas idarytas suriu, labai skanu ir labai tiko prie vyno
QUOTE(linavisk @ 2007 07 21, 11:03)
man tai patinka įdarytos džiovintos slyvos: sutarkuoji fermentinio sūrio, įdedi smulkinto česnako pagal skonį, majonezo. Šią masę ir dedi į džiovintas slyvas, jos paprastai buna tokios jau gaubtos, kaip mažučiai dubenėliai. Tinka ir prie vyno ir prie alaus. Skanaus
Dar valgiau dziovintas slyvas idarytas melinu pelesinio surio gabaliuku ir smulkiai tarkuotom morkom su cesnaku ir majonezu.. keistas skonis.. bet man patiko..
o mano sveciams visada labai patinka vynuoginiai pomidoriukai per pus perpjauti.. minkstimas isimtas.. ir tada kaip ir slyvos idarytos suriu su majonezu ir cesnaku..
o i keptas krevetes dar idedu cili pipiriuku supjautytu.. kas megzta astriai tai super.. Tik patarimas kad pjaustant tuos cili pipirus uzsidekit kokias gumines pirstines.. man pirma kart pabandzius tai taip rankas grauze.. puse vakaro sedejau asarodama kad skauda rankas..
Sveikutes!
Butume labai dekingos, jei turedamos laiko, uzpildytumete sia anketa :
http://www.apklausa.....php?form=13696
Sia apklausa, skirta issiaiskinti, kokia galimybe Lietuvoje yra isikurti kulinariniam knygynui. Dekui uz jusu atsakymus!
Leidybos studentes
Butume labai dekingos, jei turedamos laiko, uzpildytumete sia anketa :
http://www.apklausa.....php?form=13696
Sia apklausa, skirta issiaiskinti, kokia galimybe Lietuvoje yra isikurti kulinariniam knygynui. Dekui uz jusu atsakymus!
Leidybos studentes
Labai skanu prie vyno sūrio su baltu pelėsiu (nors tinka ir kitokie) gabaliukas + vynuogė perpjauta per pusę + graikiško riešuto gabaliukas. Ir visa tai persmeigta mediniu pagaliuku (dantų krapštuku).
Dar labai skanu džiovintos slyvos. Į slyvų vidų įspraustas migdolo riešutas arba kedro riešutas ir visa tai sumaišyta su majonezu. Palaikius šiek tiek (apie 1 val.) skanauti su vyno taure.
Dar galima pasipjaustyti vytintos pelėsinės dešrytės. Dabar kaip tik Maximoje akcija. Kaip tik Naujiesiems metams prie vyno ar šampano paskanauti.
Dar labai skanu džiovintos slyvos. Į slyvų vidų įspraustas migdolo riešutas arba kedro riešutas ir visa tai sumaišyta su majonezu. Palaikius šiek tiek (apie 1 val.) skanauti su vyno taure.
Dar galima pasipjaustyti vytintos pelėsinės dešrytės. Dabar kaip tik Maximoje akcija. Kaip tik Naujiesiems metams prie vyno ar šampano paskanauti.
QUOTE(primavera @ 2007 11 11, 12:19)
pomidora supjaustyti skritineliais, ant jo uzdeti taip pat skritineliais pjaustyta mocarellos suri. pabarstyti svieziu arba dziovintu baziliku. skanumelis sitas derinukas
Nuostabu .
Mes dar darom antienos pašteto sumuštinukus ant prancūziško batono riekelių, o ant viršaus - apelsinų džemas... Liežuvį praryt galima
mums prie vyno patinka suris ir riesutai, per Naujosius pateikiau taip
Lalaa,kokios simpatiskos pelytes
Mano skaniausias uzkandis prie vyno sis ir greit ir skanu .
Mano skaniausias uzkandis prie vyno sis ir greit ir skanu .
Olialia kaip pas Santa paserviruota uzkandele prie vyno viliojanciai,
[/COLOR]gal vyno atvaryt [COLOR=yellow]
[/COLOR]gal vyno atvaryt [COLOR=yellow]