Man prie vyno tinka ir patinka:
-Džiugo sūris.
-Vynuogės.
-Sūris su mėlynu pelėsiu.
-Saulėje džiovinti pomidorai (aliejuje)
-Graikiniai riešutai.
Alyvuogių nemėgstu
QUOTE(courtney @ 2012 05 15, 12:22)
Sveiki
Gal kažkas gali greit atsakyt (per šiandien-ryt), kaip įdaromos džiovintos slyvos? T.y. ar kemšate įdaro masę kažkaip į vidų, ar tiesiog užspaudžiat ant viršaus, suformavę kaip krepšelį?
Ačiū!
Gal kažkas gali greit atsakyt (per šiandien-ryt), kaip įdaromos džiovintos slyvos? T.y. ar kemšate įdaro masę kažkaip į vidų, ar tiesiog užspaudžiat ant viršaus, suformavę kaip krepšelį?
Ačiū!
Slyvų viduriuką reikia įspausti ir dėti įdaro.Jei slyvos pakankamai kietos,galima pamirkyti.Sėkmės gaminant...
QUOTE(courtney @ 2012 05 15, 12:22)
Sveiki
Gal kažkas gali greit atsakyt (per šiandien-ryt), kaip įdaromos džiovintos slyvos? T.y. ar kemšate įdaro masę kažkaip į vidų, ar tiesiog užspaudžiat ant viršaus, suformavę kaip krepšelį?
Ačiū!
Gal kažkas gali greit atsakyt (per šiandien-ryt), kaip įdaromos džiovintos slyvos? T.y. ar kemšate įdaro masę kažkaip į vidų, ar tiesiog užspaudžiat ant viršaus, suformavę kaip krepšelį?
Ačiū!
SAKYKIT, O KUOM JUS IDAROTE SLYVAS, GAL GALIT PASAKYT? ACIU
QUOTE(lienusia @ 2012 05 16, 12:09)
SAKYKIT, O KUOM JUS IDAROTE SLYVAS, GAL GALIT PASAKYT? ACIU
Pikantiška mišraine (naudoju Džiugo sūrį), Sonatinos receptuose mačiau Slyvas su paštetu, mano bičiulė ant slyvos deda Helmans majonezo ir graikiško riešuto puselę.
QUOTE(Monikutė @ 2012 05 16, 14:10)
Pikantiška mišraine (naudoju Džiugo sūrį), Sonatinos receptuose mačiau Slyvas su paštetu, mano bičiulė ant slyvos deda Helmans majonezo ir graikiško riešuto puselę.
oi kaip aciu, butinai isbandysiu
Man ziaaaaaaauriai skanu suris koks nors vienu metu su vynuoge.. dar tinka alyvuoges su idaru, be, juodos, geltonos.. suriai ivairus.. dar labai skanu varskes kremas koks nors kaip buna, imaisyti juodu ikru (netikrus perku ) ir ant prancuzisko batono
Dziovintos slyvos idarytos pikantiska misraine..o tobuliausias uzkandis-pelesinis suris+vynuoges,net seile nutyso
QUOTE(Rutta77 @ 2012 06 06, 09:56)
Dziovintos slyvos idarytos pikantiska misraine..o tobuliausias uzkandis-pelesinis suris+vynuoges,net seile nutyso
o gal galit parasyti kaip jus idarote ta suri i slyvas, nes bandziau kazkaip neisejo
QUOTE(lienusia @ 2012 06 09, 08:32)
o gal galit parasyti kaip jus idarote ta suri i slyvas, nes bandziau kazkaip neisejo
as tai pamirkau, jei ne ypating sv. Lengviausiai idaryti gaunasi ne i vidu kemsant, o dedant ant virsaus; Kaip cia geriau paaiskinti, kad suprastumet: imi pacia slyva ir ja suplodamas pirstais, islankstai ale dubeneli paspaudai patempi, kad placiau ir giliau butu ir dedi i ja koses ir lengva, ir greitai; tiktai nezinau ar aiskiau tapo
QUOTE(1000inis @ 2012 06 11, 18:32)
as tai pamirkau, jei ne ypating sv. Lengviausiai idaryti gaunasi ne i vidu kemsant, o dedant ant virsaus; Kaip cia geriau paaiskinti, kad suprastumet: imi pacia slyva ir ja suplodamas pirstais, islankstai ale dubeneli paspaudai patempi, kad placiau ir giliau butu ir dedi i ja koses ir lengva, ir greitai; tiktai nezinau ar aiskiau tapo
labai didelis aciu, viska labai aiskiai paarset, ateina ryt drauge, vyno gurmane, tai tikiuosi nustebinsiu ja siomis slyvomis, aciukas jums
QUOTE(1000inis @ 2012 06 11, 18:32)
as tai pamirkau, jei ne ypating sv. Lengviausiai idaryti gaunasi ne i vidu kemsant, o dedant ant virsaus; Kaip cia geriau paaiskinti, kad suprastumet: imi pacia slyva ir ja suplodamas pirstais, islankstai ale dubeneli paspaudai patempi, kad placiau ir giliau butu ir dedi i ja koses ir lengva, ir greitai; tiktai nezinau ar aiskiau tapo
Butent taip ir darau,tik tai "kosei" majoneza reikia rinktis toki tirstesni,alia helmans ar panasu,neisvarves o ir estetiskiau atrodys