Įkraunama...
Įkraunama...

Užkandžiai prie vyno

SAUSAINIAI PRIE VYNO

250 g margarino - sutarkuojam
2 galvos mėlynojo svogūno - sutarkuojam
4 šaukštai aguonų
"Vegeta" pagal skonį
Miltai - po truputį pilam, minkom, bet nereikia, kad būtų kieta tešla.
Iškočiojam lakštą, susipjaustom norimas formas ir kepam 200 temperatūroje kol lengvai parus.
Skonis tikrai pikantiškas.
Atsakyti
Cia radom toki idomu sveicarisko surio gardumeliiiiii smile.gif http://www.skelbiu.l...s-10377819.html
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2011 02 13, 17:35)
Prie vyno marinuoju alyvuoges. Perku paprastas zalis alyvuoges su kaulu, tokias labiau megstam. Jas uzpilu alyvuogiu aliejum, idedu cesnako smulkinto, petrazoliu saldytu. laikau 1-2 paras saldytuve, pries valgant isimu is saldytuvo nes alyvuogiu aliejus jame sutirsteja. Labai skanu  4u.gif  Dar esu valgius taip pat marinuotu pievagrybiu idarytu feta, bet pati nebandziau, siandien isbandysiu, nes nusipirkau mazu pievagrybiu ir fetos  thumbup.gif

Ar marinavote pievagrybius? jeigu turite imeskite recepta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule27: 10 balandžio 2011 - 10:02
Merginos, man toks klausimas kilo g.gif
Ar imanoma paciam namuose pasigaminti bent kazko panasaus skonio i melynojo pelesio suri ?? biggrin.gif
Dovanokit , jei ne i tema, nelabai radau kur dar su tokiu klausimu kistis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazi furija: 30 sausio 2012 - 19:10
QUOTE(grazi furija @ 2012 01 30, 19:09)
Merginos, man toks klausimas kilo  g.gif
Ar imanoma paciam namuose  pasigaminti bent kazko panasaus skonio i melynojo pelesio suri ??  biggrin.gif
Dovanokit , jei ne i tema, nelabai radau kur dar su tokiu klausimu kistis biggrin.gif

manau, kad įmanoma viskas, klausimas ar apsimoka smile.gif)))

Žvilgterėkit ČIA, mažu rasit ką naudingo smile.gif
Aš namie mozzarellą, ricotą ir mascarponę darau, ale pelėsiniam, musiet, nepribrendau.. nors bakterijų yra iš kur gaut.
Atsakyti
Gražioji Furija, ko man reikia, aš nusiperku ČIA

jie turi kultūrų ir pelėsiniam ale matau čia baltąjam užklausk, mažu turi ir Tavo norimo g.gif

ČIA dar paprastai apie mėlynojo sūrio gamybą namų sąlygom. Pasiruošusi jo laukti bent 3 mėnesius? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra: 30 sausio 2012 - 22:44
Ačiū labai !!! thumbup.gif 4u.gif
Pasiruošusi laukti ir ilgiau, vien jau iš smalsumo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazi furija: 31 sausio 2012 - 22:34
Furija, jei Tau pavyks, pranesk, a????? tada ir aš darysiu smile.gif)))))) nu arba reik bandyt abiems.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2012 01 31, 23:35)
Furija, jei Tau pavyks, pranesk, a????? tada ir aš darysiu smile.gif)))))) nu arba reik bandyt abiems..  g.gif

Gal galite papasakoti kaip darote mocarela?
Atsakyti
Ra, neatsilaikiau, pirkau termometrą, renneto, bandysiu mocarellą lipdyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2012 02 02, 16:07)
Gal galite papasakoti kaip darote mocarela?

Neryt, pirmoje mano įdėtoje nuorodoje paieškokite. Filmukas yra smile.gif
Svarbu nusipirkt ebay rennet'o ir turėt termometrą smile.gif))
va, rusiškai dar

o cia apie rennet'ą

QUOTE(lizarde @ 2012 02 02, 20:34)
Ra, neatsilaikiau, pirkau termometrą, renneto, bandysiu mocarellą lipdyti  bigsmile.gif

jaaaaaaaaaaaaa,.. mačiau, kad skaitei FB smile.gif) mergikės, pas mani fb yra maisto albumelis, yra ten ir mozzarella, surasit smile.gif (paraše nuoroda)

Žinokit koks kaifassssss... skooonissss,.... savi pomidorai, sava mozzarella ir savas beržų sulos vynas drinks_cheers.gif

Furijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..ką darom su pelėsiniu...bandom? ax.gif g.gif
Atsakyti
Ra, dabar tai tikrai sapnuosiu jau wub.gif dabar tik pomidorų balkone užsiauginti drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti