SAUSAINIAI PRIE VYNO
250 g margarino - sutarkuojam
2 galvos mėlynojo svogūno - sutarkuojam
4 šaukštai aguonų
"Vegeta" pagal skonį
Miltai - po truputį pilam, minkom, bet nereikia, kad būtų kieta tešla.
Iškočiojam lakštą, susipjaustom norimas formas ir kepam 200 temperatūroje kol lengvai parus.
Skonis tikrai pikantiškas.
Cia radom toki idomu sveicarisko surio gardumeliiiiii http://www.skelbiu.l...s-10377819.html
QUOTE(laizanika @ 2011 02 13, 17:35)
Prie vyno marinuoju alyvuoges. Perku paprastas zalis alyvuoges su kaulu, tokias labiau megstam. Jas uzpilu alyvuogiu aliejum, idedu cesnako smulkinto, petrazoliu saldytu. laikau 1-2 paras saldytuve, pries valgant isimu is saldytuvo nes alyvuogiu aliejus jame sutirsteja. Labai skanu Dar esu valgius taip pat marinuotu pievagrybiu idarytu feta, bet pati nebandziau, siandien isbandysiu, nes nusipirkau mazu pievagrybiu ir fetos
Ar marinavote pievagrybius? jeigu turite imeskite recepta
Merginos, man toks klausimas kilo
Ar imanoma paciam namuose pasigaminti bent kazko panasaus skonio i melynojo pelesio suri ??
Dovanokit , jei ne i tema, nelabai radau kur dar su tokiu klausimu kistis
Ar imanoma paciam namuose pasigaminti bent kazko panasaus skonio i melynojo pelesio suri ??
Dovanokit , jei ne i tema, nelabai radau kur dar su tokiu klausimu kistis
QUOTE(grazi furija @ 2012 01 30, 19:09)
Merginos, man toks klausimas kilo
Ar imanoma paciam namuose pasigaminti bent kazko panasaus skonio i melynojo pelesio suri ??
Dovanokit , jei ne i tema, nelabai radau kur dar su tokiu klausimu kistis
Ar imanoma paciam namuose pasigaminti bent kazko panasaus skonio i melynojo pelesio suri ??
Dovanokit , jei ne i tema, nelabai radau kur dar su tokiu klausimu kistis
manau, kad įmanoma viskas, klausimas ar apsimoka )))
Žvilgterėkit ČIA, mažu rasit ką naudingo
Aš namie mozzarellą, ricotą ir mascarponę darau, ale pelėsiniam, musiet, nepribrendau.. nors bakterijų yra iš kur gaut.
Gražioji Furija, ko man reikia, aš nusiperku ČIA
jie turi kultūrų ir pelėsiniam ale matau čia baltąjam užklausk, mažu turi ir Tavo norimo
ČIA dar paprastai apie mėlynojo sūrio gamybą namų sąlygom. Pasiruošusi jo laukti bent 3 mėnesius?
jie turi kultūrų ir pelėsiniam ale matau čia baltąjam užklausk, mažu turi ir Tavo norimo
ČIA dar paprastai apie mėlynojo sūrio gamybą namų sąlygom. Pasiruošusi jo laukti bent 3 mėnesius?
Ačiū labai !!!
Pasiruošusi laukti ir ilgiau, vien jau iš smalsumo
Pasiruošusi laukti ir ilgiau, vien jau iš smalsumo
Furija, jei Tau pavyks, pranesk, a????? tada ir aš darysiu )))))) nu arba reik bandyt abiems..
QUOTE(ra @ 2012 01 31, 23:35)
Furija, jei Tau pavyks, pranesk, a????? tada ir aš darysiu )))))) nu arba reik bandyt abiems..
Gal galite papasakoti kaip darote mocarela?
Ra, neatsilaikiau, pirkau termometrą, renneto, bandysiu mocarellą lipdyti
QUOTE(Neryte @ 2012 02 02, 16:07)
Gal galite papasakoti kaip darote mocarela?
Neryt, pirmoje mano įdėtoje nuorodoje paieškokite. Filmukas yra
Svarbu nusipirkt ebay rennet'o ir turėt termometrą ))
va, rusiškai dar
o cia apie rennet'ą
QUOTE(lizarde @ 2012 02 02, 20:34)
Ra, neatsilaikiau, pirkau termometrą, renneto, bandysiu mocarellą lipdyti
jaaaaaaaaaaaaa,.. mačiau, kad skaitei FB ) mergikės, pas mani fb yra maisto albumelis, yra ten ir mozzarella, surasit (paraše nuoroda)
Žinokit koks kaifassssss... skooonissss,.... savi pomidorai, sava mozzarella ir savas beržų sulos vynas
Furijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..ką darom su pelėsiniu...bandom?
Ra, dabar tai tikrai sapnuosiu jau dabar tik pomidorų balkone užsiauginti