Sveikos, Noreciau suzinoti kokiu nors uzkandziu prie vyno receptu, nes jau pabodo krekeriai, suris ir alyvuoges. Buciau labai dekinga
QUOTE(InViDa @ 2007 07 18, 16:52)
Sveikos, Noreciau suzinoti kokiu nors uzkandziu prie vyno receptu, nes jau pabodo krekeriai, suris ir alyvuoges. Buciau labai dekinga
As siulau pabandyti su vynuogemis ir graikiniais riesutais (tik svarbu,kad butu kokybiski).
skainiai.lt - blogas apie maista ir gaminima
Kazkada maciau per TV tokia italiska uzkandele begaminant: padare tesla kaip koldunams (teisingiau, ju ravioliams), tada supjauste ja mazdaug svilpiku blyneliu dydzio gabaliukais. Ir imete i verdanti alieju. Tesla siek tiek siek tiek pasipute bevirdama. Tai po to ant jos dejo popieriaus storiu papjaustyto kumpio riekeles (kad jau italiska laida - tai tikriausiai kumpis buvo Parmos...). Si uzkandele buvo skanaujama su raudonu vynu
man tai patinka įdarytos džiovintos slyvos: sutarkuoji fermentinio sūrio, įdedi smulkinto česnako pagal skonį, majonezo. Šią masę ir dedi į džiovintas slyvas, jos paprastai buna tokios jau gaubtos, kaip mažučiai dubenėliai. Tinka ir prie vyno ir prie alaus. Skanaus
LABAI SKANU MEDZIOTOJU SURIS SU VYNUOGEM, REIKIA SUPJAUSTYT MAZAIS KUBELIAIS SURI UZDET VYNUOGE IR PERSMEIGT SU MEDINIU PAGALIUKU
Dar neragavau sūrio kartu su vynuogėm.. čia žaliom ar tamsiom?
O slyvos, tai labai sugundė reiks, kada pasidaryt
O slyvos, tai labai sugundė reiks, kada pasidaryt
QUOTE(linavisk @ 2007 07 21, 14:03)
man tai patinka įdarytos džiovintos slyvos: sutarkuoji fermentinio sūrio, įdedi smulkinto česnako pagal skonį, majonezo. Šią masę ir dedi į džiovintas slyvas, jos paprastai buna tokios jau gaubtos, kaip mažučiai dubenėliai. Tinka ir prie vyno ir prie alaus. Skanaus
slyvos tai super... visad darau per baliuskas (tiksliau sveciai uzsako, kad butu), pirmos dingsta nuo stalo
QUOTE(mamitele @ 2007 07 24, 15:41)
LABAI SKANU MEDZIOTOJU SURIS SU VYNUOGEM, REIKIA SUPJAUSTYT MAZAIS KUBELIAIS SURI UZDET VYNUOGE IR PERSMEIGT SU MEDINIU PAGALIUKU
labai skanu. mes valgom su zalioms vynuogem
QUOTE(InViDa @ 2007 07 18, 14:52)
Sveikos, Noreciau suzinoti kokiu nors uzkandziu prie vyno receptu, nes jau pabodo krekeriai, suris ir alyvuoges. Buciau labai dekinga
Zinau vienas salotas, man tai labai skanu:
Rokiskio suris kubeliais, kukuruzai, nuplautos ir siek tiek del minkstumo pamirkusios razinos, cesnakai ir viskas sumaisyta su HELMANS (butinai, kiti netinka) majonezu. Jas galima deti i krepseliu ar siaip ant skrebucio, ar daryti tokius laiveliu: perpjovus per puse bandeles ir isemus minkstima prideti siu salotu.
Man tai skanu
Nidoje buvome tokiame vyno bare..kaip jis vadinasi nepamenu..kažkoks De vino le Nida niu tikrai ne taip,bet kažkas panašaus tai ten buvo prie vyno pateikiamos prancužisko batono(to ilgo)riekeles,teisiog pintynelės pridėtos batono ir tokie dubenėliai su juodomis alyvuogemis ir sutrintos jos,tarp kazkokio skyscio su preiskoniais, kaip supratau,gal koks alyvuogių aliejus ir dar kažkas...tai visi ima ta riekelę ir mirko dubenėlyje..as pati neragavau,bet draugas askė,kad labai skanu...
na man skaniausia prie vyno dziugo suris su juodom alyvuogem
QUOTE(linavisk @ 2007 07 21, 14:03)
man tai patinka įdarytos džiovintos slyvos: sutarkuoji fermentinio sūrio, įdedi smulkinto česnako pagal skonį, majonezo. Šią masę ir dedi į džiovintas slyvas, jos paprastai buna tokios jau gaubtos, kaip mažučiai dubenėliai. Tinka ir prie vyno ir prie alaus. Skanaus
Va sitai tai reiks pabandyti labai megstu dziovintas slyvas