Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai Klaipėdoje

QUOTE(jukraa @ 2009 02 13, 10:34)
doh.gif Kiek is savo patirties zinau,tai sios ginekologes bent jau del  nestuke.gif  geriau vengt, vien minusai is jos puses.  verysad.gif

oho,kazkaip visur tik gerus atsiliepimus apie ja radau,o seip man tik pasitikrinimui ir tepineliui paimti reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2009 02 12, 23:59)
Gal ka girdejote apie sias gydytojas: Valickiene

Rasa Valickiene man labai patinka thumbup.gif nesicackina, bet visa norima info ir gera apziura tikrai gausi (taciau as pas ja privaciai ejau ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2009 02 13, 22:48)
Rasa Valickiene man labai patinka  thumbup.gif  nesicackina, bet visa norima info ir gera apziura tikrai gausi (taciau as pas ja privaciai ejau  ax.gif )

Na gal pas ja reikes i poliklinika uzsirasyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2009 02 12, 23:59)
Gal ka girdejote apie sias gydytojas: Daubliene, Valickiene, Kastanauskiene, Jarmolaviene, Petrutiene? smile.gif

Daubliene, Valickiene, Kastanauskiene thumbup.gif thumbup.gif
Kitu negirdejau

QUOTE(jukraa @ 2009 02 13, 10:34)
doh.gif Kiek is savo patirties zinau,tai sios ginekologes bent jau del  nestuke.gif  geriau vengt, vien minusai is jos puses.  verysad.gif

Daubliene thumbup.gif gydytoja.Ji yra ginekologe,o ne akusere.
Atsakyti
Sveikos merginos,

O kokie atsiliepimai apie Milkintaite? Ji avimedoj dirba.. tai nzn as ten registruota esu... o jei noriu eiti pas kita, tai tik privaciai iseina ane?
Atsakyti
QUOTE(Inga_ba666 @ 2009 02 14, 21:01)
Sveikos merginos,

O kokie atsiliepimai apie Milkintaite? Ji avimedoj dirba.. tai nzn as ten registruota esu... o jei noriu eiti pas kita, tai tik privaciai iseina ane?

Labai gera gydytoja
Atsakyti
QUOTE(Inga_ba666 @ 2009 02 14, 20:01)
Sveikos merginos,

Man tai tikrai gera gyditoja,labai maloni,viska paaiskina ka paklausi. thumbup.gif
Atsakyti
Kur V. Galvosienė dirba? Ir kaip pas ją galima užsiregistruoti? Konsultacinėje poliklinikoje kažkos chaosas su registracija bash.gif
Atsakyti
QUOTE(jpg @ 2009 02 17, 12:37)
Kur V. Galvosienė dirba? Ir kaip pas ją galima užsiregistruoti? Konsultacinėje poliklinikoje kažkos chaosas su registracija  bash.gif

Galvosienė dar dirba privačiai "Jolsanoj"
Atsakyti
QUOTE(emilly @ 2009 02 17, 16:19)
Galvosienė dar dirba privačiai "Jolsanoj"

Labai Ačiū wink.gif
Atsakyti
Sveikos! netyčia papuoliau pas gyd. Šatkų ... 4u.gif Labai patiko gydytojas! Daug maloniau bendrauja, negu kai kurios moteris ... thumbup.gif
Likau patenkinta! Ir prisirašiau pas jį gydydtis.. o be to jis prižiūri ir neštukes nestuke.gif
Atsakyti
Turiu klausima, o gal apie gydytoja Šopagienę turite kokiu atsiliepimu?
Atsakyti