QUOTE(Chanele @ 2009 01 07, 08:27)
Chanele, 07 Sau 2009 - 08:27, paraĆÄ€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€¯:
Chanele, 07 Sau 2009 - 08:27, paraĆÄ€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€¯:
Nu zodziu, blaskiausi, kol galiausiai pazistami rekomendavo gera gine 3 poliklinikoj - A. Pauliukovic.
Nu zodziu, blaskiausi, kol galiausiai pazistami rekomendavo gera gine 3 poliklinikoj - A. Pauliukovic.
Gyd. Pauliukovič dirba ir Kuncų ambulatorijoje. Čia klausimas toms, kurios galvoja, kad privačiai geriau prižiūrės, tai kaip manot, ar pvz. gyd. Pauliukovič dirba praščiau 3 pol. negu Kuncų amb.? Manau, kad dirba vienodai. Aš pati pas ją sykį buvau nėštumo metu, kai Jočys atostogavo. Liuks gydytoja. Ir tyrimams davė siuntimus, ir kad nereiktų važiuot davė tlf. Nr., kad paskambinčiau dėl atsakymų. Beje, Jočiu irgi nesiskundžiu.
QUOTE(loonaxxx @ 2009 01 07, 09:15)
loonaxxx, 07 Sau 2009 - 09:15, paraĆÄ€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€¯:
loonaxxx, 07 Sau 2009 - 09:15, paraĆÄ€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€¯:
Tai va Chanele vitaminai geriami tik tada kai ko organizmui truksta, bereikalo ju nereik kist, jie maitiniesi normaliu subalansuotu maistu vitaminu daugiausiai ir nereikia, nebent kraujo tyrimai ka rodytu. Del Locaitienes, na nezinau, lankiausi vis savo nestuma, ne cento nemokejau, nes mano seimos gyd. rasydavo siuntima ir as pas ja eidavau i GN,
Tai va
Chanele vitaminai geriami tik tada kai ko organizmui truksta, bereikalo ju nereik kist, jie maitiniesi normaliu subalansuotu maistu vitaminu daugiausiai ir nereikia, nebent kraujo tyrimai ka rodytu. Del Locaitienes, na nezinau, lankiausi vis savo nestuma, ne cento nemokejau, nes mano seimos gyd. rasydavo siuntima ir as pas ja eidavau i GN,
Aš nesu už besaikį vitaminų gėrimą, bet mano manymu, valgančių subalansuotą, sveiką ir t.t. maistą yra gal 1 proc. iš 100.
O dėl gyd. Locaitienės, eičiau pas ją tik tokiu atveju, jei ji bebūtų vienintelė gin. Klaipėdoje.