QUOTE(Cerecita @ 2007 07 26, 15:47)
Tiesa sakai: reikia nueti ir apsiziuret. Taciau man jau nusibodo kiekviena karta pas skirtinga eiti

nes niekaip nesurandu to savo vienintelio

tuo labiau, kad jau noriu turet vaikeli, tad reikia surast toki, pas kuri paskui ir likciau stebetis

vat ir ieskau tokio
Sveikos

Nutariau ir as pasidalinti savo patirtimi... As su ginekologais irgi vargstu. Is pradziu ejau pas gyd. Meiliene. Maloni gydytoja, bet buvau per jauna, todel dar problemu neturejau. Tiesiog nepatogu buvo pas ja vaziuoti, nes dirbo gimdimo namuose. Veliau atsirado su ciklu problemos ir pastovios pienliges...tai ir pradejau savo apsilankimus kas 3 meneesius. Nuejau pas endokrinologa, kuris veliau mane nusiunte pas ginekologe (buvo tokia baisi, kad net vardo neatsimenu

. Is jos jokios naudos ir jokios informacijos. Atrodo jai niekas nerupi ir dar pastoviai veluodavo po 1,5 val. Sako ateik echoskopija darysime, isgerk stikline vandens. Isivaizuojat kiek kankinausi prie kabineto jos laukdama 1.5 val. !!!! Geraiu kontracepcikus ir man visiskai dingo menesines, net netepe per menisines. Atejau pas ja, o ji man pasake: "Dziaukis, juk fainiai, kad vasara menesiniu nera"

Po to karto nutariau ja keisti. Nuejau i moteru konsultacija (Turgaus gatveje) ir patekau pas Satku

na gydytojas savotiskas aisku....su savo prikolais. Malonus, megsta pasikalbeti. Negaliu jo skustis. Bet mano problemu neissprende. Visa laika vienodus vaistus nuo penliges israso ir ciklas mano kaip buvo nepastovus taip ir liko. Nutariau, kad eisiu i III poliklinika pas gyd. Popova (jis man padejo i si pasauli ateiti, buvo akuseris, kai mama gimde mane

Pas ji praejau tas pacias proceduras, paskyre man kontracepcikus (vienintelis vaistas kaip galima cikla sureguliuoti). Tikrai neblogas gydytojas ir sesele labai maloni. Patinka man abu jie. Vienintele problema: Jis yra skyriaus vedejas, todel labai mazai konsultaciniu valandu turi ir sunku ji pagauti (ypac jei dirbancios esat,, tai jis konsultuoja nuo 10.00- 12.00 arba nuo 14.00 - 16.00. pastoviai reikia issiprasyti is darbo

Be to nutariau nebegerti kontracepciku (prasidejo problemos su sveikata) ir mano ciklas vel nereguliarus

Labai daug geru atsiliepimu girdejau apie gyd. Maskolaitiene. Visos mano drauges pas ja eina. Ji dirba privaciai. Ir ji ir sesele abi labai malonios. Tai uzsirasiau pas ja. Veliau galesiu ispudziais pasidalinti