Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai Klaipėdoje

QUOTE(sonatarin @ 2007 07 26, 15:28)
na nezinau, kiek zmoniu tiek nuomoniu. pas ji ejo ir kelios mano drauges, liko patenkintos rolleyes.gif taip kad kiekvienos cia pasirinkimas.

man atsirado po gimdymo, tai ir tvarke po. bet nebuvo nei pasaliniu problemu poto, nei nieko. pas ji ir spirale isidejau,, ir esu patenkinta, jokiu problemu schmoll.gif na ziurek rinkis, nes gi is kalbu negali nuspresti kuris geras gydyt kuris ne. reik nueit ir pati pamatysi

Tiesa sakai: reikia nueti ir apsiziuret. Taciau man jau nusibodo kiekviena karta pas skirtinga eiti blink.gif nes niekaip nesurandu to savo vienintelio ax.gif tuo labiau, kad jau noriu turet vaikeli, tad reikia surast toki, pas kuri paskui ir likciau stebetis huh.gif vat ir ieskau tokio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2007 07 26, 06:11)
o as vakar susiduriau su karavaiceva blink.gif  niu ka as galiu pasakyt g.gif  neapziurejus paskyre  nestuke.gif  vaistu,nuramino,bet info pati istraukiau doh.gif  doh.gif  zodziu,antra karta nenoriu pakliut blush2.gif  blush2.gif

Kai su dukra buvau nestuke.gif ejau pas ja.Buvau jauna biggrin.gif ir jokiu komplikaciju nebuvo.Senai buvo tas.bet ir jos amzius jau mirksiukas.gif
QUOTE(dana27 @ 2007 07 26, 11:10)
O kiek pas Konciute kainuoja koncultacija ax.gif ?

www.kaklinika.lt
Paziurek cia
Atsakyti
QUOTE(Masia @ 2007 07 26, 15:47)
Tiesa sakai: reikia nueti ir apsiziuret. Taciau man jau nusibodo kiekviena karta pas skirtinga eiti  blink.gif  nes niekaip nesurandu to savo vienintelio  ax.gif  tuo labiau, kad jau noriu turet vaikeli, tad reikia surast toki, pas kuri paskui ir likciau stebetis  huh.gif  vat ir ieskau tokio  4u.gif

linkiu sekmes atrast ta vienintele ir nepakartojama biggrin.gif cia beveik kaip apie vyrus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 07 26, 15:50)
Kai su dukra buvau  nestuke.gif ejau pas ja.Buvau jauna biggrin.gif  ir jokiu komplikaciju nebuvo.Senai buvo tas.bet ir jos amzius jau  mirksiukas.gif
www.kaklinika.lt
Paziurek cia

nuoroda gera, bet kainos jau pasenusios mirksiukas.gif
Kaip tik siandien ten skambinau, visur reikia dadet po 20 lituku doh.gif
Konsultacija - 60, tep.-25, echoskopija - 60 ir t.t. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(sonatarin @ 2007 07 26, 17:24)
linkiu sekmes atrast ta vienintele ir nepakartojama biggrin.gif cia beveik kaip apie vyrus  lotuliukas.gif

Aciu uz linkejimus thumbup.gif kas iesko tas suranda drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Masia @ 2007 07 26, 21:15)
nuoroda gera, bet kainos jau pasenusios  mirksiukas.gif
Kaip tik siandien ten skambinau, visur reikia dadet po 20 lituku  doh.gif
Konsultacija - 60, tep.-25, echoskopija - 60 ir t.t.  verysad.gif
Papildyta:
Aciu uz linkejimus  thumbup.gif  kas iesko tas suranda  drinks_cheers.gif

Dekui,zinosiu,kad kainos mirksiukas.gif pasikeite
Atsakyti
Seniau lankydavausi pas V. Konciute Kuncu gatvej, brangoka g.gif
ir siaip kazkaip "nesutapo musu auros" smile.gif

pradejau lankytis Salvijoj pas Galvosiene, kolkas esu patenkinta. Ir kainos nesikandzioja, ir siaip sauni moteriske. Labai aiskiai kalba, susiraso tau rupimus klausimu, konsultacijos gale i juos visus taip papunkciui ir atsako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2007 07 26, 22:19)
Seniau lankydavausi pas V. Konciute Kuncu gatvej, brangoka  g.gif
ir siaip kazkaip "nesutapo musu auros" smile.gif

pradejau lankytis Salvijoj pas Galvosiene, kolkas esu patenkinta. Ir kainos nesikandzioja, ir siaip sauni moteriske. Labai aiskiai kalba, susiraso tau rupimus klausimu, konsultacijos gale i juos  visus taip papunkciui ir atsako smile.gif

Salvijoj pigiau negu Kuncu gtv.? g.gif
Kokia kaina pvz. ten konsultacijos ir tepinelio? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri lanketes pas Alena Pauliukovic Kuncu ambulatorinej?
as kolkas lankiausi tik pas Pauliukovic ,kuncu gatvej... man toks jausmas, kad nelabai rupi jai kad cia kazkas pasveikti ir susitvarkyt nori...... atsirado kondilomu prirase organizmui stiprinti maisto papildu dar femigelio tipo profilaktiskai isoriniam naudojimui... sakau,kas noriu as tas karpas pasinaikinti, tai prirase solcoderm,kurio lt nera...na susiradau seip ne taip per platintojus rusisku vaistu... ir kagi ji man sako,kad isnaikins tik2 esancias ne ant lyt lupu, o ten su solcoderm negalima...tai ka daryt? pasiskaiciau cia, suzinojau, kad jas dermatologai gydo... gydytoja man sako tu palauk gal pacios tos karpos nukris...o uz tu kitu 2 karpu gydyma viizitas 60 lt o ju reikes maziausiai dvieju,teks tenkintis 2,nes tik 2 ampoles solcoderm pirkau.....
Pirmadieni bandysiu i Sviesmeda eiti, pasikonsultuoti gal ka galima pasaryt, o ten ir kainos mazesnes nei kuncu...o dar kai prisirasiusi pas seimos gydytoja tai konsultacija tik 18lt
Atsakyti
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 08 04, 19:59)

As pries keleta metu buvau paspauliukovic, bet buvau 3-oj poliklinikoj. Ir buvau tik viena karta, todel nieko negaliu pasakyt. Ja man rekomendavo mano terapeute - sake kad gera gydytoja. Man yra gimdos kaklelio zaizdele, tai ji man irgi prirase vaistuku, kuriu galima tik kaliningrade nupirkti, arba per "tuos platintojus". Nezinau ant kiek man tie vaistai padejo, bet daugiau as pas ja neejau - nebuvo laiko. blush2.gif

Siaip pas ja eina mano mama - kyg ir patenkinta.
Zinau drauges sesuo pas ja visa nestuma pravaiksciojo - irgi thumbup.gif
Dabar pas ja ir mano drauge nestuke.gif eina, bet dar tik pora kartu buvo.

O ka tau Sviesmedoj pasake? g.gif jauciu pas Butkute buvai ax.gif
Atsakyti
gal kuri lankotes Nefridoj pas ginekologus? idomu butu sulaukt atsiliepimu blush2.gif nes db galvoju kur eit, persirasiau pas seimos gydytoja nefridoj, taj galvoju ar ten eit pas ginekologe kokia ar kur kitur g.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 08 06, 13:26)
gal kuri lankotes Nefridoj pas ginekologus? idomu butu sulaukt atsiliepimu  blush2.gif  nes db galvoju kur eit, persirasiau pas seimos gydytoja nefridoj, taj galvoju ar ten eit pas ginekologe kokia ar kur kitur  g.gif

o tu suzinok kokie gydytojai ten dirba ir paieskok forume ju pavardes. nes gydytojai labai megsta migruoti is vienos klinikos i kita wink.gif
Man atrodo jei eisi nefridoj, tai tau pigiau kainuos g.gif
Atsakyti