Įkraunama...
Įkraunama...

Danija

O sakykit, kaip tas SMS bilietas galioja? Nusipirkau internetu, atsiuntė tik kodukus SMS.Gal kas naudojot ir žinot?
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2015 11 10, 18:42)
O sakykit, kaip tas SMS bilietas galioja? Nusipirkau internetu, atsiuntė tik kodukus SMS.Gal kas naudojot ir žinot?


Lipi i traukini, autobusa ar laiva ir rodai ta SMS su kodais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gummy bear: 10 lapkričio 2015 - 18:13
Taip paprastai? Nieko neskenuoja?Ir nieko atsispausdint nereikia g.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
Kas buvote Tivoli parke , ar veikia atrakcionai šaltuoju metų laiku? Ir kaip su bilietais? Su įėjimo bilietu galima naudotis visais atrakcionais , ar atskirai dar kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2015 11 26, 14:38)
Kas buvote Tivoli parke , ar veikia atrakcionai šaltuoju metų laiku? Ir kaip su bilietais? Su įėjimo bilietu galima naudotis visais atrakcionais , ar atskirai dar kainuoja?


Bent jau prieš/po švenčių tikrai veikia, nes ten gyvenantys giminaičiai pasakojo, kad parkas būna labai gražiai papuoštas, vyksta įvairūs Kalėdiniai renginukai smile.gif
Bilietai yra kelių rūšių: 99DKK tik už įėjimą arba brangesni kur jau bus ir su atrakcionais. Pasižiūrėkite čia:
https://www.tivoli.d...raktisk/priser/
Atsakyti
buvom mes kalėdiniu laikotarpiu Tivolyje. Labai samgu. Puslapyje yra visos kainos ir renginiai thumbup.gif Labai gražūs fejerverkai ir kiti šou. Jei mėgstate atrakcionus, bilietus pirkite iškarto su galimybe jais naudotis. Kažkada esu pirkus tik įėjimo bilietą, o po to mokėjus už atrakcijonus atskyrai, tai tikrai neapsimoka.
Atsakyti
Ievuž , Pookelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveiki, skrendam i tenerfe per kopenhaga, turesim 7 valandu tarpa. gal galite patarti kokios lankytinos vietos yra netoli oro uosto, turint omenyje, kad busime su vaiku 4 m., kazkaip nesinori sedet tame oro uoste visa ta laika...
Atsakyti
Tiesiog nuvažiuokit į miesto centrą. Prie Karalienės rūmų pažiūrėt į sargybinius. Undinėlė. Gražūs fontanai. Pasivaikščiot krantine

Dar, jei neklystu, netoli oro osto yra labai gražus akvariumas
http://denblaaplanet...net/contact-us/

Netgi visai šalia thumbup.gif Vieną stotelę pavažiuot su metro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pookelis: 28 lapkričio 2015 - 17:14
Aciu! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, keliauninkės smile.gif Prieš savaitę grįžom iš Danijos, kur 6 dienas atostogavom su savo beveik 3 metukų vaikais. Noriu parekomenduoti kelias vietas, į kurias tikrai verta užsukti su mažais vaikais:
1. Danijos traukinių muziejus Odensėje. Odensė - H.K. Anderseno gimtinė, labai gražus miestelis, suaugusiesiems įdomu apsilankyti Anderseno muziejuje ir vaikystės name, o mažiesiems nenuoramoms (ir tėveliams, žinoma) - nuostabusis traukinių muziejus, 10 balų!!! Tik skirkite jam daugiau laiko, nes 1 valandos bus tikrai per mažai, o muziejus dirba tik iki 16 val. wink.gif P.S. vaikams iki 4 metų įėjimas nemokamas.
2. Kopenhagos zoologijos sodas. Didžiulė teritorija, tačiau mažiesiems galima išsinuomoti labai smagius medinius vežimaičius (yra net dviviečiai) ir su jais važinėtis. Įspūdingi gyvūnai - drambliai, žirafos, begemotai, krokodilai, liūtai, raganosiai, pandos... Zoologijos sodui skirkite taip pat ne mažiau 2 valandų, o geriausia ir visas 3, nes laikas prabėga akimirksniu... P.S. vaikams iki 3 metų įėjimas nemokamas.
3. Danijos nacionalinis akvariumas Kopenhagoje - fantastiškas, vaikai negalėjo atplėšti akių nuo ryškių, didžiulių žuvų. Čia taip pat viskas pagalvota apie mažuosius lankytojus, yra pilna pufų, ant kurių galima prisėsti ar netgi prigulti, jei mažos kojytės pavargo. Yra net specialūs akvariumai su gyvom žuvim, augalais ir koralais, kur vaikai gali sumerkti savo rankutes ir pačiupinėti - juk jiems taip rūpi viską paliesti, net ir žuvis! P.S. vaikams iki 3 metų įėjimas nemokamas.
Atsakyti
Vyksime dviese rugsejo gale. Skrydis is ten 12:00. Mastau rinktis viesbuti salia oro uosto. Turiu didele baime paveluoti i lektuva smile.gif gal ka parekomenduosite? ka aplankyti? Turesime visa diena. smile.gif
Atsakyti