kaip jo kuro sanaudos? kiek 3,5l variklis ryja? gal kas ir su dujom vazinejat? kiek duju valgo
QUOTE(renatuxaass @ 2011 10 21, 23:05)
kaip jo kuro sanaudos? kiek 3,5l variklis ryja? gal kas ir su dujom vazinejat? kiek duju valgo 
mm,na priklauso kaip vazinesites. Sportiniu rezimu apie 15litru ima. Na o jeigu vaziuosite protingai,tolygiu greiciu tai panasiai apie 11.5litro. (murano su dujomis nesu susidurusi)
Susigundėm ir mes šiuo modeliu
Bendrai apie nissanus tai daug geru atsiliepimu išgirdom, jokiu BMW AUDI ar MB nė iš tolo nenoriu
O kadangi noriu dideles mašinos ir visureigio nes db turiu didesni džipa už ši gražuoli tai i mažiuka sėsti visai nenoriu. Mes perkam amerikoniuka. Apie jo ten visus tech.cia vyrai lb nusimano, o šeip kiek amer.žiūrinejom tai ir vidus nera jau toks baisus
buna ir baisiau
erdus vidus, gana aukštoka. Šeip įsimylejau jau ja
Buvom nissan salone tik buvau nusižiūrėjus qashqai +2, bet paskui pagalvojom jok muraniukas vis vien labiau prie širdies
taigi laukiu nesulaukiu
Bendrai apie nissanus tai daug geru atsiliepimu išgirdom, jokiu BMW AUDI ar MB nė iš tolo nenoriu
Gal dar kas galite pasidalinti kiek benzino ima, ir su kokiais remontais susidurete?
Aciu
Aciu
QUOTE(agute07 @ 2012 09 17, 21:55)
Gal dar kas galite pasidalinti kiek benzino ima, ir su kokiais remontais susidurete?
Aciu
Aciu
Pagaliau ir mano muraniukas amerikoniukas stovi kieme
QUOTE(Mili04 @ 2012 09 18, 09:53)
Pagaliau ir mano muraniukas amerikoniukas stovi kieme
ryja 9-10l benzino. Su gedimais pakolkas jokiais nesusidurėm... Pfu Pfu Pfu.
mano europiukas stovi jau
QUOTE(agute07 @ 2012 09 18, 18:58)
Faina,sveikinu