Įkraunama...
Įkraunama...

Nissan Murano

kaip jo kuro sanaudos? kiek 3,5l variklis ryja? gal kas ir su dujom vazinejat? kiek duju valgo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2011 10 21, 23:05)
kaip jo kuro sanaudos? kiek 3,5l variklis ryja? gal kas ir su dujom vazinejat? kiek duju valgo ax.gif

mm,na priklauso kaip vazinesites. Sportiniu rezimu apie 15litru ima. Na o jeigu vaziuosite protingai,tolygiu greiciu tai panasiai apie 11.5litro. (murano su dujomis nesu susidurusi)
Atsakyti
Susigundėm ir mes šiuo modeliu wub.gif

Bendrai apie nissanus tai daug geru atsiliepimu išgirdom, jokiu BMW AUDI ar MB nė iš tolo nenoriu doh.gif O kadangi noriu dideles mašinos ir visureigio nes db turiu didesni džipa už ši gražuoli tai i mažiuka sėsti visai nenoriu. Mes perkam amerikoniuka. Apie jo ten visus tech.cia vyrai lb nusimano, o šeip kiek amer.žiūrinejom tai ir vidus nera jau toks baisus g.gif buna ir baisiau lotuliukas.gif erdus vidus, gana aukštoka. Šeip įsimylejau jau ja lotuliukas.gif Buvom nissan salone tik buvau nusižiūrėjus qashqai +2, bet paskui pagalvojom jok muraniukas vis vien labiau prie širdies wub.gif taigi laukiu nesulaukiu thumbup.gif
Atsakyti
Gal dar kas galite pasidalinti kiek benzino ima, ir su kokiais remontais susidurete?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 09 17, 21:55)
Gal dar kas galite pasidalinti kiek benzino ima, ir su kokiais remontais susidurete?
Aciu

Pagaliau ir mano muraniukas amerikoniukas stovi kieme thumbup.gif ryja 9-10l benzino. Su gedimais pakolkas jokiais nesusidurėm... Pfu Pfu Pfu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mili04: 18 rugsėjo 2012 - 07:53
QUOTE(Mili04 @ 2012 09 18, 09:53)
Pagaliau ir mano muraniukas amerikoniukas stovi kieme thumbup.gif  ryja 9-10l benzino. Su gedimais pakolkas jokiais nesusidurėm... Pfu Pfu Pfu.

mano europiukas stovi jau biggrin.gif Uzmiestyje maciau 9 l. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 09 18, 18:58)
mano europiukas stovi jau biggrin.gif Uzmiestyje maciau 9 l. 4u.gif

Faina,sveikinu 4u.gif
Atsakyti