Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

Gal kas nors bandet sita? 4u.gif Aprasymas labai grazus...Siaip turiu jau baze, bet vis kazko naujo uzsinoriu..
user posted image
Atsakyti
Nusipirkau "Gosh VELVET TOUCH FOUNDATION PRIMER" skaidria makiazo baze. Esu patenkinta bigsmile.gif , veidas buvo lygesnis, aksominio svelnumo uztepus, pudra daug lengviau, paprasciau pasiskirste ir lygiau pasidenge bigsmile.gif Na, bet vis tiek dar vilioja isbandyti ir "Chanel" baze, tik jos Vilniaus "Kristianos" neturi, tik meginius doh.gif

Kas naudojat "Chanel" baze - ar patenkintos, koks efektas?

Beje, gal bandet "Clarins" toki rausva baze, makiazo pagrinda? Konsultante sake, kad suteikia sveika atspalvi veidui, uzpildo poras..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 16 gruodžio 2007 - 22:56
QUOTE(Viktuteee @ 2007 12 16, 23:53)
Nusipirkau "Gosh VELVET TOUCH FOUNDATION PRIMER" skaidria makiazo baze. Esu patenkinta  bigsmile.gif , veidas buvo lygesnis, aksominio svelnumo uztepus, pudra daug lengviau, paprasciau pasiskirste ir lygiau pasidenge  bigsmile.gif  Na, bet vis tiek dar vilioja isbandyti ir "Chanel" baze, tik jos Vilniaus "Kristianos" neturi, tik meginius  doh.gif

Beje, gal bandet "Clarins" toki rausva baze, makiazo pagrinda? Konsultante sake, kad suteikia sveika atspalvi veidui, uzpildo poras..

Kiek mokėjai už bazę? Ar nesausina ji odelės ,tinka visiems odos tipams? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 12 17, 01:22)
Kiek mokėjai už bazę? Ar nesausina ji odelės ,tinka visiems odos tipams? mirksiukas.gif

Mokejau 60.50, jei gerai pamenu. Man odos nesausino. Parasyta, kad tepti po iprastos drekinamosios priemones, pries bet kurio tipo pudra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 10 09, 19:53)
esu toki turejusi, kadangi tai mano pirma ir paskutine baze tureta tai negaliu su niekuo palyginti bet po ilgoko prisijaukinimo proceso tikrai geras dalykelis

O kokios isvados po prisijaukinimo ir ka daro ta baze tokio gero?
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2007 12 17, 02:17)
Mokejau 60.50, jei gerai pamenu. Man odos nesausino. Parasyta, kad tepti po iprastos drekinamosios priemones, pries bet kurio tipo pudra  smile.gif

Dėkui ,galvoju gal šventėms prigriebt ,bet kur paskui ją dėt g.gif ,juk nenaudosi kasdien ,kad būtų va kokių mažučių kiekių ar mėginukų ,tai tikrai pirkčiau pabandymui 4u.gif
Ir dar klausimėlis ,ar gerai ji užmaskuoja poras ,ar tik šiap sau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 12 22, 20:16)
Dėkui ,galvoju gal šventėms prigriebt ,bet kur paskui ją dėt g.gif  ,juk nenaudosi kasdien ,kad būtų va kokių mažučių kiekių ar mėginukų ,tai tikrai pirkčiau pabandymui 4u.gif
Ir dar klausimėlis ,ar gerai ji užmaskuoja poras ,ar tik šiap sau? ax.gif

Na, veliau galesi naudoti kitomis progomis, jeigu nera poreikio ir noro kasdien.
As manau, kad neblogai pamaskuoja poras, sukuria tokia lygaus veido iliuzija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2007 12 16, 23:53)
Nusipirkau "Gosh VELVET TOUCH FOUNDATION PRIMER" skaidria makiazo baze. Esu patenkinta  bigsmile.gif , veidas buvo lygesnis, aksominio svelnumo uztepus, pudra daug lengviau, paprasciau pasiskirste ir lygiau pasidenge  bigsmile.gif  Na, bet vis tiek dar vilioja isbandyti ir "Chanel" baze, tik jos Vilniaus "Kristianos" neturi, tik meginius  doh.gif

as naudoju , iskart atrode kad nieko ji cia nedaro dar vienas sluoksnis tepalo ant veido doh.gif bet kelis kart uzmirsau ja uztept ir tepiau pudra!!! nebemoku be jos graziai uztept blink.gif tikrai graziau su ja atrodo veidelis , sulygina kazkiek spalva ir sakau puijkiai tepasi pudra bet kokia , nes turiu 3 ir visos vienodai gerai dengiasi su baze . o palygint negaliu nes tai pirmoji mano baze
Atsakyti

[/quote]
As siuo metu turiu ta rausva "Clarins"pagrinda-nieko ypatingo,jokio atspalvio nesuteikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 12 23, 03:53)
As siuo metu turiu ta rausva "Clarins"pagrinda-nieko ypatingo,jokio atspalvio nesuteikia schmoll.gif

Tu ji tepi pries pudra? g.gif Ir jokio atspalvio? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2007 12 22, 18:15)
Tu ji tepi pries pudra?  g.gif  Ir jokio atspalvio?  g.gif  4u.gif

Taip,tepu pries pudra,tikrai jokio atspalvio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 12 23, 04:42)
Taip,tepu pries pudra,tikrai jokio atspalvio schmoll.gif

Gal del to, kad Tavo oda tamsesnio atspalvio g.gif Mano neidegus sviesoka, blyskoka tai gal suteiktu skaistumo/rausvumo g.gif
Atsakyti