Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

QUOTE(anomiSS @ 2007 11 01, 16:43)
O as nusipirkau va sita: wub.gif

Siaip ejau su tikslu nusipirkti tonini kremuka, bet stai isiule sita, cia kaip ir kremukas su spalva, bet priklauso prie makiazo baziu. Esu labai labai patenkinta. wub.gif  Ir komplimentu girdejau, kad oda po to atrodo kaip is paveiksliuko, zodziu super  thumbup.gif

Bet tai ant jo dar tepi krem-pudrą? Ar ja nebe? g.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 11 01, 17:38)
Bet tai ant jo dar tepi krem-pudrą? Ar ja nebe?  g.gif

Ne, as nenaudoju krempudros visai, tik retkarciais ypatingom progom, nes mano oda lygi, neproblematiska, retkarciais koks spuogelis isdygsta ar paberia (kai prisivalgau daug sokolado mirksiukas.gif ), tai stengiuos neapkraut odos sunkesne krempudra, galvoju dar spesiu.. tai naudoju tik sita ir egipto zeme ant virsaus, tada taip graziai lygiai pasidengia. bet manau ir krempudra ant jos gali tept, tiesiog graziau, lygiau pasiskirstys ir bus super. Manau kad sita verta pabandyti. Ji taip maloniai pateikia veido bruozus (nezinau kaip cia aprasyt tokia jos funkcija lotuliukas.gif ) mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(addicted @ 2007 11 01, 16:14)
sveikinam  4u.gif
tavo oda turbut normali ir veidas su sia krempudra graziai atrodo

man jis prastai ant mano riebios,poretos odos atrode  doh.gif

Aciu mirksiukas.gif , bet gal jei ant virsaus dar krempudra teptum tai viskas butu gerai, gal krempudra graziau pasidengtu ir pamaskuotu, nes man egipto zeme ant virsaus tai daug smagiau tepas nei siaip. ax.gif
Atsakyti
As turiu makiazo grunta (manau kazkas tai panasaus i makiazo baze) is Oriflame ir tikrai man jis labai patinka,tepu krema,isigeria,tada ta grunta ,po jo pudryte ir tikrai veidelis atrodo zymiai lygesnis ir pudryte geriau laikosi,be to svelni oda labai buna wub.gif
Atsakyti
na, bet cia tada gaunasi tiek sluoksniu ant odos blink.gif :
1. tonikas;
2. kremas;
3. guntas;
4. pudra;
5. meteoritai.

Na, nzn, ar tiek jau reikia..
Atsakyti
QUOTE(anomiSS @ 2007 11 01, 20:35)
Aciu  mirksiukas.gif , bet gal jei ant virsaus dar krempudra teptum tai viskas butu gerai, gal krempudra graziau pasidengtu ir pamaskuotu, nes man egipto zeme ant virsaus tai daug smagiau tepas nei siaip.  ax.gif

anomiSS,tai kad cia ir yra krempudra,o ne baze.Ji kaip sufle, ja pasitepus gaunasi birios pudros efektas,kad veidas matinis isliktu.
Panasi yra Estee Lauder Ideal Matte Refinishing Makeup arba
Sothys Oxyliance Foundation.
Atsakyti
[quote=Apvalute,2007 11 01, 21:48]
na, bet cia tada gaunasi tiek sluoksniu ant odos blink.gif :
1. tonikas;
2. kremas;
3. guntas;
4. pudra;
5. meteoritai.

[/quot

O siaip tepi viska iskirus 3,taip?tai tatda nera tokio didelio skirtumo jei ir grunta uztepsi,gi vis tiek visa kita tepi doh.gif ax.gif

Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2007 11 01, 21:38)
anomiSS,tai kad cia ir yra krempudra,o ne baze.Ji kaip sufle, ja pasitepus gaunasi birios pudros efektas,kad veidas matinis isliktu.
Panasi yra Estee Lauder Ideal Matte Refinishing Makeup arba
Sothys Oxyliance Foundation.

gal ir taip... tiesiog aprasyme parasyta wear it alone or as a skin perfecting base under powder or blush, bet cia turbut turima omeny biria pudra...tiesiog prasiau kazko lengvo net ne krempudros ir paklause do you want base? ir isiule sita..sake kad prie baziu priklauso...man painiava doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anomiSS @ 2007 11 02, 15:34)
gal ir taip... tiesiog aprasyme parasyta wear it alone or as a skin perfecting base under powder or blush, bet cia turbut turima omeny biria pudra...tiesiog prasiau kazko lengvo net ne krempudros ir paklause do you want base? ir isiule sita..sake kad prie baziu priklauso...man painiava  doh.gif  mirksiukas.gif

čia ne bazė, o kreminė pudrytė. o parašyta: 'arba naudot vieną, arba kartu su biria pudra ar skaistalais.' kažkaip kartais būna juokinga, kuomet kremines pudrytes įvardina kaip makiažo pagrindus. gal taip tiesiog norima akcentuoti jos lengvumą g.gif bet neįsivaizduoju, kaip ant jos dar vieną kreminę pudrytė galima būt užvaryt biggrin.gif

QUOTE(Apvalute @ 2007 11 01, 22:48)
na, bet cia tada gaunasi tiek sluoksniu ant odos blink.gif  :
1. tonikas;
2. kremas;
3. guntas;
4. pudra;
5. meteoritai.

Apvalute, bet juk tonikas susigeria/išgaruoja ant odytės, o makiažo bazė tai galima sakyt yra 'pudrytės dalis' bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 02 lapkričio 2007 - 15:23
as irgi buvau labai susidomejusi ta baze pries makijaza, bet pastebejau, kad man geriausiai laikosi ir nesiriebaluoja kai tepu ant sausos, toniku nuvalytos odos, be jokio kremo ir pan, ir naturaliausiai atrodo thumbup.gif tik poras kemsa tada jau, ilgiau vartojant odytes gaila pasidaro verysad.gif
Atsakyti
Aš turiu gruntą, bet beveik naujas ir yra, netepu, nes ryškiai kemša odą... unsure.gif na ir tokių stebuklų nedaro, kaip aprašyme...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -freya-: 05 lapkričio 2007 - 10:27
QUOTE(-freya- @ 2007 11 05, 11:26)
Aš turiu gruntą, bet beveik naujas ir yra, netepu, nes ryškiai kemša odą... unsure.gif na ir tokių stebuklų nedaro, kaip aprašyme...

kokios firmos?
Atsakyti
user posted image
as isigijau toki makijazo pagrinda, nu nerealus daikciukas wub.gif , labai gerai ant jo tepasi ir ilgiau laikosi krempudra thumbup.gif
Atsakyti