Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

QUOTE(Veila @ 2007 10 08, 23:55)
einu BlackDee paprašyt, kad parašytu atsiliepimus po ilgesnio naudojimo  rolleyes.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif

Naudoju Chanel Base Lumierie pagrindą 1 savaitę - kasdien (tik 1 dieną daviau odai pailsėt blush2.gif ). Taigi, iš karto galiu pasakyti - tikėjausi ne tokio efekto, BET dabar supratau, kad (prieš tai neturėjus jokios bazės) truputį perdėjau su šio gaminio idealizavimu - man atrodė, kad jis užmaskuos absoliučiai viską, ką turiu sau nepatinkančio ant veido (kapiliarai, maži spuogeliai) doh.gif Bet juk tai nėra maskuoklis! Taigi, kai suvokiau tą svarbią tiesą ir supratau, kam tas pagrindas reikalingas - man tapo ramu biggrin.gif O reikalingas jis tam, kad visos kitos makiažo priemonės "gultų" ant veido tolygiai bigsmile.gif Taip, jo konsistencija kaip paprasto (netgi skystoko) kremo, jokios kitokios spalvos veidui nesuteikia, bet po jo oda darosi aksominė (nžn, ar tai matosi, nemoku to įvertint žiūrėdama į veidrodį, bet tai jaučiasi prisilietus) ir tada kreminė pudra labai tolygiai skirtosi, nebūna jau - kažkur tamsiau, kažkur šviesiau. Paskui dar visą tai užtvirtinu arba paprasta pudra arba meteoritais ir makiažas laikosi visą dieną thumbup.gif
Kaip kažkada buvo meteoritų banga ir visos buvo sužavėtos, kad jie "kažką" daro, bet tiksliai nusakyti KĄ nieks negalėjo, tik buvo aišku, kad veidas atrodo skaistesnis, gražesnis. Taip ir su ta baze - lyg nieko tokio nedaro, bet veidas atrodo geriau, man labai kažkodėl sukasi angliškas žodis "smooth" (lygus, vienodas, malonus) ax.gif
Atsakyti
BlackDee labai ačiū 4u.gif aš būtent to ir noriu iš bazės, kad pudrytė lengvai ir tolygiai gultų, ilgiau make up'as išsilaikytų. aš dar norėjau dėl konsistencijos pasiklaust. aš vat turiu tokį skystos konsistencijos kremą, bet nuo jo make up'as ir nuslysta biggrin.gif o ne į odytę gražiai įsigeria. su šituo daikčiuku pudrytė gerai tepasi, ane? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 10 09, 10:44)
BlackDee labai ačiū  4u.gif  aš būtent to ir noriu iš bazės, kad pudrytė lengvai ir tolygiai gultų, ilgiau make up'as išsilaikytų. aš dar norėjau dėl konsistencijos pasiklaust. aš vat turiu tokį skystos konsistencijos kremą, bet nuo jo make up'as ir nuslysta  biggrin.gif  o ne į odytę gražiai įsigeria. su šituo daikčiuku pudrytė gerai tepasi, ane?  rolleyes.gif

Bet tai bet koks kremas turėtų isigerti į odą ir tai neturėtų įtakoti krem-pudros "slydimo" g.gif O ši bazė nors ir skysta, bet ant veido to jau nebesijaučia, atvirkščiai - pudrą labai gerai laikosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 10 09, 00:34)
ai, tiesa dar vat šitas daiktas mane vilioja  rolleyes.gif
user posted image

esu toki turejusi, kadangi tai mano pirma ir paskutine baze tureta tai negaliu su niekuo palyginti bet po ilgoko prisijaukinimo proceso tikrai geras dalykelis
Atsakyti
baze tepama ant kremo ar vietoj jo?
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 10 09, 21:26)
baze tepama ant kremo ar vietoj jo?

Po kremo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 10 09, 18:30)
Bet tai bet koks kremas turėtų isigerti į odą ir tai neturėtų įtakoti krem-pudros "slydimo"  g.gif O ši bazė nors ir skysta, bet ant veido to jau nebesijaučia, atvirkščiai - pudrą labai gerai laikosi  4u.gif

oi ne visi kremai tinka naudojant makeup'ą. pvz. Vichy vieną kremuką turėjau tai pudrytė 'nusiritina', o pėvėzė nuo RoC emulsijos 'nuslysta'. Ir tai nereiškia, kad nesusigėrė g.gif tiesiog vistiek tas kremukas juk visas neišgaruoja, jo ir pačiam paviršiuje lieka ir kaip vieni pagrindai pagerina pudrytės užtepima, taip kai kurie kremukai tą procesą pablogina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ramintele22 @ 2007 10 09, 18:53)
esu toki turejusi, kadangi tai mano pirma ir paskutine baze tureta tai negaliu su niekuo palyginti bet po ilgoko prisijaukinimo proceso tikrai geras dalykelis

o kodėl iš karto nepavyko prisijaukinti? ax.gif
beje tavo avataras smagus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 10 09, 23:16)
oi ne visi kremai tinka naudojant makeup'ą. pvz. Vichy vieną kremuką turėjau tai pudrytė 'nusiritina', o pėvėzė nuo RoC emulsijos 'nuslysta'. Ir tai nereiškia, kad nesusigėrė  g.gif  tiesiog vistiek tas kremukas juk visas neišgaruoja, jo ir pačiam  paviršiuje lieka ir kaip vieni pagrindai pagerina pudrytės užtepima, taip kai kurie kremukai tą procesą pablogina  biggrin.gif
Papildyta:
o kodėl iš karto nepavyko prisijaukinti?  ax.gif 
beje tavo avataras smagus  rolleyes.gif

na iskart tikejausi kitokio efekto kaip ir kazkuri mamyte rase tikejausi kad pasleps visus trukumus o jis tiesiog padaro odele tokia kaip aksomine susvelnina ja sutraukia poras kazkiek, labai gerai dengiasi pudryte, gerai sulygina veido spalva, pudra tarsi prilipina prie odos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintele22: 10 spalio 2007 - 10:18
O su makiazo baze akiu seseliai ilgiau laikosi?Mastau issigyt baze ir naudot ir kaip baze ir kaip seseliu pagrinda.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 10 30, 21:08)
O su makiazo baze akiu seseliai ilgiau laikosi?Mastau issigyt baze ir naudot ir kaip baze ir kaip seseliu pagrinda.

Aš tai ja netepu vokų unsure.gif Bijau, kad gali apsunkint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 30 spalio 2007 - 21:10

O as nusipirkau va sita: wub.gif

user posted image
Hosted on Fotki

Siaip ejau su tikslu nusipirkti tonini kremuka, bet stai isiule sita, cia kaip ir kremukas su spalva, bet priklauso prie makiazo baziu. Esu labai labai patenkinta. wub.gif Ir komplimentu girdejau, kad oda po to atrodo kaip is paveiksliuko, zodziu super thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(anomiSS @ 2007 11 01, 17:43)
O as nusipirkau va sita: wub.gif

user posted image
Hosted on Fotki

Siaip ejau su tikslu nusipirkti tonini kremuka, bet stai isiule sita, cia kaip ir kremukas su spalva, bet priklauso prie makiazo baziu. Esu labai labai patenkinta. wub.gif  Ir komplimentu girdejau, kad oda po to atrodo kaip is paveiksliuko, zodziu super  thumbup.gif

sveikinam 4u.gif
tavo oda turbut normali ir veidas su sia krempudra graziai atrodo

man jis prastai ant mano riebios,poretos odos atrode doh.gif
Atsakyti