QUOTE(Veila @ 2007 10 08, 23:55)
einu BlackDee paprašyt, kad parašytu atsiliepimus po ilgesnio naudojimo
Naudoju Chanel Base Lumierie pagrindą 1 savaitę - kasdien (tik 1 dieną daviau odai pailsėt ). Taigi, iš karto galiu pasakyti - tikėjausi ne tokio efekto, BET dabar supratau, kad (prieš tai neturėjus jokios bazės) truputį perdėjau su šio gaminio idealizavimu - man atrodė, kad jis užmaskuos absoliučiai viską, ką turiu sau nepatinkančio ant veido (kapiliarai, maži spuogeliai) Bet juk tai nėra maskuoklis! Taigi, kai suvokiau tą svarbią tiesą ir supratau, kam tas pagrindas reikalingas - man tapo ramu O reikalingas jis tam, kad visos kitos makiažo priemonės "gultų" ant veido tolygiai Taip, jo konsistencija kaip paprasto (netgi skystoko) kremo, jokios kitokios spalvos veidui nesuteikia, bet po jo oda darosi aksominė (nžn, ar tai matosi, nemoku to įvertint žiūrėdama į veidrodį, bet tai jaučiasi prisilietus) ir tada kreminė pudra labai tolygiai skirtosi, nebūna jau - kažkur tamsiau, kažkur šviesiau. Paskui dar visą tai užtvirtinu arba paprasta pudra arba meteoritais ir makiažas laikosi visą dieną
Kaip kažkada buvo meteoritų banga ir visos buvo sužavėtos, kad jie "kažką" daro, bet tiksliai nusakyti KĄ nieks negalėjo, tik buvo aišku, kad veidas atrodo skaistesnis, gražesnis. Taip ir su ta baze - lyg nieko tokio nedaro, bet veidas atrodo geriau, man labai kažkodėl sukasi angliškas žodis "smooth" (lygus, vienodas, malonus)