Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

QUOTE(Vitulka @ 2010 06 19, 19:50)
realu ir labai wink.gif
aš MAC dėka visą parą išbuvau. Pavakary pasidariau makiažą, naktį ėjau miegot, ryte atsikėliau, bronzantu pasiryškinau skruostus ir vėl kai nauja dar vieną  dieną  bigsmile.gif Pudra idealiai išsilaikė, tiesa meteoritais ryte perbraukiau, kad šviežesnė atrodyčiau  bigsmile.gif

Man irgi sakė, kad ryte net atsikėlus nelabai kas nubėgę buvo, bet jau nerašiau nes pamaniau, jog išvis apšauks melagiu hihihi.gif
Atsakyti
Prisidesiu prie pagyru MAC'ui. Antra is eiles perku MAC Prep+Prime Spf50. Nors pudra tepuosi labai retai, si daikciuka naudoju kasdien, nes gerai sulaiko riebalavimasi, pasitepus oda akimirksniu atrodo lygesne, grazesne ir plius gera apsauga nuo saules smile.gif
Clarins nelabai patiko kaip turejau, man lyg kimso poras, sunkoki pasirode. smile.gif
Atsakyti
O kokios kainos Mac'o, Smashbox Lietuvoje????
Laukia keleta progų....vis pagalvodavau apie bazes.... g.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 19 birželio 2010 - 21:12
Penktadieni gavau Inglot makiazo bazes meginuka, vakar pirma kart ismeginau (nesu bandzius jokiu kitu firmu), tai galiu pasakyt, kad makiazas atlaike visa vakareli bigsmile.gif veidas neblizgejo, ir pudra nusubego, nors sokiu metu buvo tikrai karsta hihihi.gif tai tokia mano patirtis, nors bandziau dar tik pirma karta makiazo baze cool.gif
Atsakyti
Užsisakiau Mac...
Tikiuosi neteks gailėtis....
user posted image

Kaip suprantu ji su silikonu....
Gal kas yra ilgiau ją naudoję???? Ar nekemša porų????
Atsakyti
prasau parekomenduoti nebrangia, geriau bespalve baze? kur isigyt? gal kas perleistu meginuka ar likuti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 06 20, 17:54)
Užsisakiau Mac...
Tikiuosi neteks gailėtis....
user posted image

Kaip suprantu ji su silikonu....
Gal kas yra ilgiau ją naudoję???? Ar nekemša porų????

turiu sia baze. deja, man ji lb sausina ir po ilgo naudojimo (man uztenka pasitepti 3 dienas is eiles) dirgina oda... is + galiu pasakyti, kad neblogai isklaiko makiaza ir islygina. gal kazkam ji puikiai tinka, bet mano oda sios bazes nemegsta rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Mc turbo dj Bite @ 2010 06 20, 18:03)
prasau parekomenduoti nebrangia, geriau bespalve baze? kur isigyt? gal kas perleistu meginuka ar likuti? 4u.gif

girdejau lb geru atsiliepimu apie sias bazes:

gosh velvet touch foundation primer
user posted image

ir Pupa professionals smoothing foundation primer
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mc turbo dj Bite @ 2010 06 20, 18:03)

Pirkite GOSH, tikrai geras produktas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 06 20, 22:31)
Pirkite GOSH, tikrai geras produktas bigsmile.gif

O kiek kainuoja? Skaitineju tema seniai, gal reiktu atsargumo delei isigyti baze, bet jei tu progu dvi per metus teispuola g.gif supudysiu tik doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 06 20, 22:45)
O kiek kainuoja? Skaitineju tema seniai, gal reiktu atsargumo delei isigyti baze, bet jei tu progu dvi per metus teispuola g.gif supudysiu tik doh.gif  biggrin.gif

Apie 60lt, kiek pamenu, na ji nėra per daug gera, bet man patiko tikrai. Mažai kuo nusileidžia visoms brangioms smile.gif Oi, sunaudoti tikrai bus progų, galite juk kasdien teptis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 06 20, 22:49)
Apie 60lt, kiek pamenu, na ji nėra per daug gera, bet man patiko tikrai. Mažai kuo nusileidžia visoms brangioms smile.gif  Oi, sunaudoti tikrai bus progų, galite juk kasdien teptis bigsmile.gif

Kasdien nemegstu veido apkrauti, esu pasiryzus tik su seseliais zaisti pradet, bet pudru ir pan. dalyku jau laaabai nebenoriu, atsi"nesiojau" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 06 20, 23:05)
Kasdien nemegstu veido apkrauti, esu pasiryzus tik su seseliais zaisti pradet, bet pudru ir pan. dalyku jau laaabai nebenoriu, atsi"nesiojau" biggrin.gif

Tai vien tik bazę galėsit tepti, daug kas taip daro, labai pagerina odos išvaizdą smile.gif
Atsakyti