Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

Naudoju Clarins makiazo baze, tai noriu pasakyti, kad man ji visiskai nieko gero schmoll.gif Apart to kad veidas su ja atrodo kaip silkinis, daugiau nieko ji man nedaro, sakyciau visiskai nereikalingas daiktas, oda mano pradeda vienodai blizgeti tiek su ja, tiek be jos doh.gif O jei dar ant jos uztepi krempudros ir dar ant virsaus kokia kompaktine, tai toks veidas apsunkes, kad norisi kuo greiciau viska nusiplauti doh.gif
Atsakyti
Daabar nauduoju Estee Lauder matine baze. labai graziai islygina oda ir makiazas laikosi gerai. Man ji nr 1 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fafa @ 2010 06 17, 17:59)
Daabar nauduoju Estee Lauder matine baze.

Koks tikslus pavadinimas sios ?
Atsakyti
QUOTE(fafa @ 2010 06 17, 17:59)
Daabar nauduoju Estee Lauder matine baze. labai graziai islygina oda ir makiazas laikosi gerai. Man ji nr 1 biggrin.gif

Gal galit placiau pakomentuoti?konsistencija,dengimasis?palyginti su kitomis?
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 06 13, 17:38)
Naudoju Clarins makiazo baze, tai noriu pasakyti, kad man ji visiskai nieko gero  schmoll.gif Apart to kad veidas su ja atrodo kaip silkinis, daugiau nieko ji man nedaro, sakyciau visiskai nereikalingas daiktas, oda mano pradeda vienodai blizgeti tiek su ja, tiek be jos  doh.gif O jei dar ant jos uztepi krempudros ir dar ant virsaus kokia kompaktine, tai toks veidas apsunkes, kad norisi kuo greiciau viska nusiplauti  doh.gif

na tai tas pirmasis aspektas - jog veidas atrodo kaip silkinis - nera toks jau menkas pliusas kaip kad nusakete. Is esmes tai pagrindinis ir ryskiausiai "grozio" priduodantis dalykas.
Visad ir isivaizdavau jog is makiazo bazes reikia tiketis odos sulyginimo, o blizgesiui slopinti ilgiau labiau jau pudros darbas g.gif
Sia baze vasara naudoju kaip vienintele priemone, daugiau nededu pudru jokiu. Greita patogu, ir oda nepastebimai atrodo graziau. Taip, blizgeti pradeda, tokia jau ta riebi oda yra.
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2010 06 19, 09:42)
na tai tas pirmasis aspektas - jog veidas atrodo kaip silkinis - nera toks jau menkas pliusas kaip kad nusakete. Is esmes tai pagrindinis ir ryskiausiai "grozio" priduodantis dalykas.
Visad ir isivaizdavau jog is makiazo bazes reikia tiketis odos sulyginimo, o blizgesiui slopinti ilgiau labiau jau pudros darbas  g.gif
Sia baze vasara naudoju kaip vienintele priemone, daugiau nededu pudru jokiu. Greita patogu, ir oda nepastebimai atrodo graziau. Taip, blizgeti pradeda, tokia jau ta riebi oda yra.

Na as turejau omeny kad veidas ne atrodo kaip silkinis, o tik toks jausmas, nes labai suminksteja pati oda, o vaizdas tai nelabai pasikeicia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Povila$ @ 2010 06 19, 15:47)
Turėjau omenyje, jog nepamainomas dalykas dažant kitas merginas smile.gif  Nes iš jų po to išgirstu, jog makiažas visa diena ir visą naktį išlieka.

Na cia kazkas nerealaus, kad visa diena visa nakti doh.gif Su kokia baze cia taip issilaiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 06 19, 15:55)
Na as turejau omeny kad veidas ne atrodo kaip silkinis, o tik toks jausmas, nes labai suminksteja pati oda, o vaizdas tai nelabai pasikeicia  doh.gif
Papildyta:

Na cia kazkas nerealaus, kad visa diena visa nakti  doh.gif Su kokia baze cia taip issilaiko?  g.gif

Smashbox smile.gif Draugę dažiau ryte, buvo vestuvėse, tai sakė kitą dieną kai ėjo miegot apie 6 ryto, niekas nenubėgę buvo. O nuotakai, padažytai profesionalės, sakė viskas jau vakare plaukė... Aišku ne vien nuo bazės priklauso makiažo išsilaikymas, taip pat reikia atkreipti dėmesį į skystą pudra, birią pudrą, finishing powder (nežinau kaip lietuviškai ax.gif ), fixing spray ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 06 19, 16:59)
Smashbox smile.gif  Draugę dažiau ryte, buvo vestuvėse, tai sakė kitą dieną kai ėjo miegot apie 6 ryto, niekas nenubėgę buvo. O nuotakai, padažytai profesionalės, sakė viskas jau vakare plaukė... Aišku ne vien nuo bazės priklauso makiažo išsilaikymas, taip pat reikia atkreipti dėmesį į skystą pudra, birią pudrą, finishing powder (nežinau kaip lietuviškai ax.gif ), fixing spray ir t.t. smile.gif

O kokia bazę naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 06 19, 15:59)
O kokia bazę naudojat?

SMASHBOX, Kristianoje yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 06 19, 15:59)
O nuotakai, padažytai profesionalės, sakė viskas jau vakare plaukė...

Nemanau, kad tai buvo del to, kad jai nedejo bazes.. jei dazo profesionale turejo ja det 4u.gif biggrin.gif kitas dalykas, gal jusu drauge ne taip prakaituoja pvz ir jai ir be bazes butu buve viskas ok, o nuotakai daug streso ta diena buna, prakaitas gali upeliais zliaugt veidu, tai ir baze nlb pades.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 19 birželio 2010 - 15:14
QUOTE(amber123 @ 2010 06 19, 16:14)
Nemanau, kad tai buvo del to, kad jai nedejo bazes.. jei dazo profesionale turejo ja det  4u.gif  biggrin.gif kitas dalykas, gal jusu drauge ne taip prakaituoja pvz ir jai ir be bazes butu buve viskas ok, o nuotakai daug streso ta diena buna, prakaitas gali upeliais zliaugt veidu, tai ir baze  nlb pades.. biggrin.gif

Na dėl nuotakos tikrai nežinau nieko, tai negaliu komentuoti, tačiau žinau, jog mano draugės veidas tikrai riebus, ir kaip tik vasara tuo metu buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 06 19, 14:55)
Na cia kazkas nerealaus, kad visa diena visa nakti  doh.gif Su kokia baze cia taip issilaiko?  g.gif

realu ir labai wink.gif
aš MAC dėka visą parą išbuvau. Pavakary pasidariau makiažą, naktį ėjau miegot, ryte atsikėliau, bronzantu pasiryškinau skruostus ir vėl kai nauja dar vieną dieną bigsmile.gif Pudra idealiai išsilaikė, tiesa meteoritais ryte perbraukiau, kad šviežesnė atrodyčiau bigsmile.gif
Atsakyti