Turejau baze, bet nusprendziau, kad nereikia man jos pabandziau dieniniame lasiuka ir galvoju ai neprireiks ir pardaviau, o vat dabar galvoju kad gal ir prireiks kokiai dienai ar progai:D Kaip jum Smashbox oil-free baze?
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 05 29, 00:26)
Turejau baze, bet nusprendziau, kad nereikia man jos pabandziau dieniniame lasiuka ir galvoju ai neprireiks ir pardaviau, o vat dabar galvoju kad gal ir prireiks kokiai dienai ar progai:D Kaip jum Smashbox oil-free baze?
kokia turejote?
O gal yra bandziusiu Laura Mercier makiazo bazes yra pasirinkimas visiems odos tipams
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 05 29, 00:26)
Manęs Smashbox primeriai nei vienas nesužavėjo Paprastas photo finish neblogas (nors nesiskirė nuo draugės turimo gosh) bet koreguojantys (žalias ir violetinis) visiškai nemaskuoja, nemaloniai tepasi, žodžiu, nieko gero.
Beje, gal kas bandėte Guerlain meteoritų primer'į?
as kiekviena diena nesidarau"pilno"makiazo.tiesiog siek tiek seselio,ir akiu tuso.o kad seseliai nesubegtu,bruksteliu su biria pudra pries tai.atsiprasau,kad pasisakiau pries tai.negalvojau,kad cia jus visos tokios profesionales
o gal yra isbandziusiu Make up for ever kazkuria tajs baze?
QUOTE(Apvalute @ 2007 07 18, 12:42)
maciau, kad yra ir Gosh firmos makiazo baze,bet ji kaip zele- bespalve. Nzn, ka ji gali uzmaskuoti.
sveikutes, gosh baze, kaip zele, ji yra silikonine, o silikonine baze tinka daugiau brandziai odai, nes ji islygina veido oda, paslepia rauksleles ar duobutes. bet va mano drauge ja naudoja, tai labai graziai atrodo pudra ant sios bazes, o pas ja randeliu nuo spuogeliu yra, tai labai gerai paslepia. ir veidukas toks svarus ir lygus atrodo.as irgi jau ja susigundziau, bet dar nenusipirkau
Papildyta:
as va turiu sla naturalia baze.tai nepasakyciau, kad ji man labai patiktu, as ja naudoju pries darant kam nors makiaza( gal reiktu ir ant saves isbandyt). ji su ruzavu atspalviu, ji tik sudrekina vaida,nes veido oda turi gauti pakankamai dregmes, kad pudra ant odos graziai gultu ir atrodytu.
turejau kazkada sla zalia baze, ji reikalinga paslepti veido kapiliarus, spuogelius, demeles(ji uzmaskuoja raudona spalva), bet su ja reikia labai atsargiai, nes jei per daug uztepsi, net ir per pudra matysis zalias atspalvis
Papildyta:
as maciau kelios merginos snekejo, apie biria pudra tepama vietoj seseliu pagrindo..
as ir pati taip darau, nes man tas seseliu pagrindas subega i rauksles ir sunkiai seseliai tepasi. tai as teik birios pudros patepu ir seseliai ilgiau laikosi ir geiau tepasi, retusuojasi. ir blakstienom i nauda, nes labai gerai papudruoti blakstienas ir jas padazyti tusu, nes tada jos atrodo tankesnes.
pavyzdziui vakar as pasidaziau seseliais pries tai papudravusi, ir ka jus manot, lauke taip karsta, as namo gryzau visa slaput slaputele, o makiazas, nei kiek nenukentejo...
atleiskit kad uzvedziau sia tema, ne toj vietoj
QUOTE(Laura81r @ 2010 06 05, 08:27)
pagaliau nors vienas zmogus suprato ka norejau pasakyti na,sorry,kad gal ne i tema.bet ka ir as norejau pasakyti,kad man biri pudra daug geriau nei baze.kalbu butent apie akiu makiaza
Va šitoje temoje apie tai diskutuojama Išėjo nesusišnekėjimas ir tiek, nes po pirmos žinutės ir aš pagalvojau, kad po krempudra birią pudrą dedate
Turiu Yves Saint Laurent 'Top Secrets' Pore Refining Skincare Brush
Man ji nedaro absoliučiai nieko, tik kakta greičiau susiriebaluoja...
-------------------
Redaguota moderatoriaus: prirašiau priemonės pavadinimą, nes paveiksliukai turi savybę pranykt po kurio laiko ir labai gaila lieka, nes neina suprast apie ką kalba.
Man taipogi smashbox photo primer nieko gero nepadarė. Gerai, kad nusipirkau travel size, dar beveik pilnas. Šiaip norėjau, kad krempudra ant nosies išliktų ilgiau, bet efektas tai atvirkštinis buvo
QUOTE(weemee @ 2010 06 06, 14:17)
o galima ant makiažo bazės tepti tik birią pudrą?
Galit ir nieko netept.. ziurint, kokia baze naudojat.. as kai bandziau Clarins nieko netepiau, sulygina veida ir tiek.. EZ nebent ant virsaus
Kaip jums tos bazės nepadeda... Man nepamainomas dalykas, ypač dabar, vasara, kai taip karšta