Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

QUOTE(Argija @ 2010 04 20, 00:27)
15ml kainuoja beveik 100Lt  mirksiukas.gif

O tada jei kiekviena diena naudoti,tai kuriam laikui uzteks ?
ACIU
Atsakyti
QUOTE(sandrute37 @ 2010 04 19, 23:39)
O tada jei kiekviena diena naudoti,tai kuriam laikui uzteks ?
ACIU

naudojasi taupiai, jei lyginti tokį pat kiekį kremo ar krempudros. Nes bazės konsistencija tokia tarsi vaškinė, mažai reikia. Kiek užtektų naudojant kasdien tikrai pasakyti negaliu, nes naudoju ne kas dieną smile.gif
Atsakyti
tikriausiai busu n-oji kuri uzduoda ta pati kvaila klausyma kam reikalinga ta baze?? ax.gif ja naudoti tik darant vakarini makiaza? kad jis isliktu ilgiau? ax.gif
turiu kaip ir dauguma problemine oda (raudonis, spuogeliai, randeliai ir .t.t.) dienai tiesiog naudoju krema ir pasitepu pudra problemines vietas ir tiek, o jei tepciausi baze, pudra visa veida, tai jauciu kad nuo tiek sluoksniu tik isbertu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2010 04 26, 13:24)
tikriausiai busu n-oji kuri uzduoda ta pati kvaila klausyma kam reikalinga ta baze?? ax.gif  ja naudoti tik darant vakarini makiaza? kad jis isliktu ilgiau? ax.gif
turiu kaip ir dauguma problemine oda (raudonis, spuogeliai, randeliai ir .t.t.) dienai tiesiog naudoju krema ir pasitepu pudra problemines vietas ir tiek, o jei tepciausi baze, pudra visa veida, tai jauciu kad nuo tiek sluoksniu tik isbertu... g.gif

Na,taip baze daugiau vakariniam tobulam makiazui,bet visai nieko baisaus neatsitiks,jei naudosit dieniniam makiazui,daugelis naudoja,tik, tiesiog, reikia ivertinti savo gyvenimo buda,jei turite problemine oda geriausiai butu,jei pirmiausia jos problemas ir issprestumet,baze neisgelbes,ji pades tik tam kartui
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 04 26, 14:07)
Na,taip baze daugiau vakariniam tobulam makiazui,bet visai nieko baisaus neatsitiks,jei naudosit dieniniam makiazui,daugelis naudoja,tik, tiesiog, reikia ivertinti savo gyvenimo buda,jei turite problemine oda geriausiai butu,jei pirmiausia jos problemas ir issprestumet,baze neisgelbes,ji pades tik tam kartui

aciu, kad atsakete 4u.gif
tos problemos gydomos jau tiek metu....cia paveldejimas..tad reikia bandyt ismokt atsirinkt produktus, kad esama padetis nepablogetu..o atsirinkti taip sudetinga...o ta baze galima tepti ir paakius, vokus...ar taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2010 04 26, 14:27)
aciu, kad atsakete  4u.gif
tos problemos gydomos jau tiek metu....cia paveldejimas..tad reikia bandyt ismokt atsirinkt produktus, kad esama padetis nepablogetu..o atsirinkti taip sudetinga...o ta baze galima tepti ir paakius, vokus...ar taip? g.gif

vokus aš dengiu su šešėlių makiažo pagrindu. ax.gif
Pati naudoju, tik vakariniams makiažams, kad ilgai išsilaikytų nepaisant karščio, šalčio, vėjo ar pan. smile.gif o dienai, man užtenka pūdros, išsilaiko ir be bazės, tad nematau tikslo apkrauti veidą ax.gif
Atsakyti

Pagal visas taisykles paakiams ir vokams yra atskiros priemones,skirtos tik toms sritims,bet,aisku,visko nesusipirksi,atsirinkit,tai ko reikia labiausiai,o kas del odos bukles,tiesiog,jei jau ji labai problematiska,pasistenkit skirti jai kuo daugiau prieziuros,tikrai paveldimumas nera pagrindine tokios odos priezastis
Atsakyti

Aš su ta pačia baze ir vokus perbėgu. Turiu Lancome spec vokams bazę, bet nepatinka, tai naudoju veido bazę vokams ir tiek....
O šiaip bazę aš pati naudoju, kaip darau "rimtą" makiažą, kasdien nei tiek laiko nėra, nei makiažo kruopštaus darau (dažniausiai visai nedarau ax.gif ). Todėl kasdien naudot ją - nėra tiesiog prasmės... Bet jei leidžia piniginė ir laiko sąnaudos - tai nuo to tik geriau ir gražiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 04 27, 13:39)
Aš su ta pačia baze ir vokus perbėgu. Turiu Lancome spec vokams bazę, bet nepatinka, tai naudoju veido bazę vokams ir tiek....
O šiaip bazę aš pati naudoju, kaip darau "rimtą" makiažą, kasdien nei tiek laiko nėra, nei makiažo kruopštaus darau (dažniausiai visai nedarau  ax.gif ). Todėl kasdien naudot ją - nėra tiesiog prasmės... Bet jei leidžia piniginė ir laiko sąnaudos - tai nuo to tik geriau ir gražiau  biggrin.gif

zinot,siaip atrodo nelabai kas naudoja dienos metu,bet pagal praktika galiu pasakyti,naudoja
Atsakyti
smile.gif bazes privalumas tas kad ji ne tik padeda issilaikyti makijazuj bet uzpildo veido griovelius nelygumus ir pasitepus pudra atrodot dailiau
Atsakyti
Cia pasakoja apie Clarins baze, gal kam bus idomu 4u.gif
http://www.youtube.c...267/OUSu6nJWDkM
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 04 27, 16:55)
zinot,siaip atrodo nelabai kas naudoja dienos metu,bet pagal praktika galiu pasakyti,naudoja

Na pvz. aš tai naudoju pagal nuotaiką ir laiko galimybes. biggrin.gif
Jei turiu noro, laiko - tai ir panaudoju biggrin.gif Bet šiaip dienos metu aplamai retokai suspėju makiažinis, balzamu lūpas patepu ir viskas, nes sausėt mėgsta...
Nei aš čia gražuolė, nei žvaigždė, kad kasdien spindėčiau biggrin.gif , aišku savijauta pačios visai kita kai esu pasidažius, bet aš geriau ryte 10min ilgiau pamiegu, nei prie veidrodžio pasėdžiu lotuliukas.gif
Atsakyti