Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

QUOTE(Vitulka @ 2010 04 01, 21:29)
apie MAC pati asmeniškai rašiau.
kartais reikia ir pačiam iniciatyva parodyt, ir paieškot informacijos  rolleyes.gif

Nereikia pykti, as tada kai rasiau turejau labai mazai laiko, ir reikejo greitai apsispresti pirkti ja ar ne.

O jei i tema - nusipirkau Clarins baze, tai negaleciau pasakyti kad man toks stebuklas kaip daugybei merginu ax.gif Galbut makiazas ilgiau issilaiko, bet kad pati oda butu lygesne ir gaivesne, to nepastebejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 04 07, 19:43)
Galbut makiazas ilgiau issilaiko, bet kad pati oda butu lygesne ir gaivesne, to nepastebejau  ax.gif

keista.. g.gif kai pas mane pati oda pakankamai lygi, nera kazkokiu trukumu daug, tai tikrai man bent jau vizualiai dar palygino ir pacia oda ir spalva toks vaizdas 4u.gif gal per mazai tepet? g.gif
Papildyta:
QUOTE(NIDCKA @ 2010 04 07, 15:13)
ateinu su atsiliepimais apie sia baze
user posted image
tai mano pirma ,neturiu su kuo palygint bet labai patiko  wub.gif bandziau ir viena ir su kremine pudra .tepasi  labai lengvai oda kaip silkas po jo atgaivina  pagyvina veido spalva ,jis toks svelniai ruzavas ,pudra pasidengia lengvai, oda nesijaucia apsunkus ,neislenda blizesys beveik visa diena,na jei nekims poru tai bus liuks daikciuks thumbup.gif

bigsmile.gif jei spalva rausva, tai gal kazkas pan bus kaip Clarins g.gif ar taupiai naudojas? bigsmile.gif kiekis 28gr wub.gif o kainuoja maziau nei Clarins, gal reik imt kada sita geriau.. thumbup.gif nes uz Clarins man gaila lt.. nors ir ziuriai patiko poveikis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 04 07, 19:43)
O jei i tema - nusipirkau Clarins baze, tai negaleciau pasakyti kad man toks stebuklas kaip daugybei merginu  ax.gif Galbut makiazas ilgiau issilaiko, bet kad pati oda butu lygesne ir gaivesne, to nepastebejau  ax.gif

ilgiau panaudojus supratau kad man ji nelabai patinka, gal del to kad turi vos pastebimu blizguciu, o tai matyt sioki toki svytejima duoda, o mano oda ir taip blizga, visos praktiskai pudros su blizguciu tai man jau to svytejomo per ausis blush2.gif noriu matinio veido blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 03 03, 19:47)
Įsigijau Clarins bazę, jau išbandžiau porą kartų ir esu labai patenkinta. Makiažas išsilaikė nuo 17val iki 5 ryto  thumbup.gif pasitepus ja oda tarsi aksominė, visas makiažas gražiau gula ant odos wub.gif  wub.gif

user posted image

o kur pirkot??? rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2010 04 07, 21:28)
o kur pirkot??? rolleyes.gif  blush2.gif

atsakysiu jei galima smile.gif Kristianoje yra, arba galima siustis, bet pvz Kristianoj dar duoda 5ml kaip dovanele
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 04 07, 20:11)
keista..  g.gif kai pas mane pati oda pakankamai lygi, nera kazkokiu trukumu daug, tai tikrai man bent jau vizualiai dar palygino ir pacia oda ir spalva toks vaizdas  4u.gif gal per mazai tepet?  g.gif

Man kaip tik kartais atrodo kad per daug tepu lotuliukas.gif Patinka labai tekstura sitos bazes, tokia silkine wub.gif Bet tikejausi daugiau.
Atsakyti
Gal butu atsiliepimu apie MUF bazes?Ypac domina baze spf50 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2010 04 07, 21:28)
o kur pirkot??? rolleyes.gif  blush2.gif

KristiAnoje, plius gavau dovanų 5ml, kaip jau ir minėjo mergaitės. Ilgiau panaudojusi vis dar tokios pat geros nuomonės esu, labai taupi, tikrai nedaug reikia norint padengti visą veiduką. thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, nusipirkau ir as ta baze, bet tikriausiai nemoku naudotis g.gif
mano oda labai sausa, pleiskanojasi, patarkit kaip naudot ta baze?Pries krema ar po kremo?Ir tada jau kremine pudra ant virsaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(stenly @ 2010 04 19, 20:22)
sveikos, nusipirkau ir as ta baze, bet tikriausiai nemoku naudotis g.gif
mano oda labai sausa, pleiskanojasi, patarkit kaip naudot ta baze?Pries krema ar po kremo?Ir tada jau kremine pudra ant virsaus? g.gif

kremas, baze o paskui pudra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 04 08, 22:02)
KristiAnoje, plius gavau dovanų 5ml, kaip jau ir minėjo mergaitės. Ilgiau panaudojusi vis dar tokios pat geros nuomonės esu, labai taupi, tikrai nedaug reikia norint padengti visą veiduką.  thumbup.gif

Noriu paklausti jei galima-o kiek kainuoja ta baze ,domintu CLARINS,ir koks kiekis yra indelyje ?
ACIU
Atsakyti
QUOTE(sandrute37 @ 2010 04 19, 23:20)
Noriu paklausti jei galima-o kiek kainuoja ta baze ,domintu CLARINS,ir koks kiekis yra indelyje ?
ACIU

15ml kainuoja beveik 100Lt mirksiukas.gif
Atsakyti