Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

QUOTE(anafi @ 2010 03 17, 23:33)
norika, kokia kaina tos YSL bazes?

pasiziurinekit ebay.co.uk ar ebay.de YSL baziu labai gera kaina buna, tik jau jei pirkt tai ziurekit, kad pardavejas 100proc gerus atsiliepimus turetu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agvill @ 2010 03 03, 18:31)
tokiai odai yra naudojama zalios spalvos baze

bet nors beveik visa tema perskaiciau, bet kokia pirkti zalios spalvos baze nuomones ir nesusidariau, nes vienom gera, kitom nelabai ax.gif galetu mazesniais kiekias pardavimuose but smile.gif nu bet reiks bandyt, gal pavyks issirinkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2010 03 04, 07:49)
o odos neriebina?

ne manes klausiate, bet pries kelias dienas nusipirkau tai galiu pasidalinti ispudziais.
Kaip zinia 25 metai giliu rauksliu dar neturetu buti - stebuklo toms negilioms ir nedave biggrin.gif Oda riebi bet ne problemine normali, tik siek tiek poreta. Ir turiu nelygia poreta paakiu oda. Is tikro siek tiek aplygina tas poras ax.gif
Be sios bazes seseliai man laikosi ilgiau. su veido makiazo laikymusi tiesiog tas pats. Siaip papildomo blizgesio neduoda ir kad riebintu nepastebejau.
Vertinimas - dar siek tiek truksta balu iki pliuso kainos/kokybes santykiui. bet yra potencialo "datempti" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moodring: 24 kovo 2010 - 22:52
Merginos, reikia jusu atsiliepimu. Noriu pirkti is Make Up For Ever primeri user posted image
Mano oda misri, labai reikia primerio T-zonai, kad gerai laikytu matiskuma. Gal jau kas naudojo?
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2010 03 04, 08:49)
o odos neriebina?

Man clarins tai visiskai neriebina odos(nors siaip i riebuma oda),ir kai parduotuvej meginuka tepiau ant rankos tai galvojau ojj,kazkokia keista konsistencija,gali riebinti,bet tikrai jau kiek kartu bandziau,idealiai atlaiko smile.gif na,ir dar pastebejimas,kad kai ka naudoju,po to tepu pudra tokia sunkesne (progomis),tad gal ir tai prisideda prie matisko veido islaikymo. Po sio ''derinio" nereikia ne birios pudros smile.gif
Atsakyti
Niekur nerandu atsiliepimu apie Mac 4u.gif

user posted image

Nejaugi niekam neteko isbandyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 02 17, 12:01)
skaiciau beveik visa tema,bet pastebejau kad apie sausa oda mazokai yra info.Mano oda sausa,gili dehidratacija (cia taip kiekviena ziema buna) naudoju tik profesionalias veido prieziuros priemones,tokias kaip Ana lotan,dabar pereidineju prie Lendano.Pries makijaza naudoju Ana Lotan kremuka Renova (ant jo rasoma idealus kaip makijazo pagrindas,uzlygina rauksles) bet butent ziema man to negana,oda vietomis apserpetojusi ir vietomis paraudusi,gal kas nors galetu ka nors parekomenduoti,nes iki siol tai tokia makalyne darau,kai noriu super rezultato,kad oij  doh.gif
kam idomu papasakosiu:1.kremas Renova 2. too faced magic wand 3.chanel vitalumiere 4.aplink akis ir ant nosies l'oreal true match 5.egipto zeme.Jeigu labai labai svarbiai kazkur reikia eiti tai dar pora 'ginklu' turiu smile.gif

O jūs pabandykit labai parastutę Lumene makiažo bazę sausai odai, blogiausiu atveju jei netiks, tai bent kaina kišenės tikrai nedraskys biggrin.gif Ji tikrai paskaistina veidą, drėkina ir mano supratimu labai tinka sausai odai ,aš tepu ant dieninio kremo ir naudoju lengvą krempudrą. Kadangi rezultatu patenkinta, tai nieko mandriau ir neieškau . beje, keista, kad naudojate loreal true match, man kaip tik atrodo ,kad ši pudra gali sausinti ir iš viso yra labai prasta lotuliukas.gif Bet apskritai aš manau, kad labai gilią odos dehidrataciją net labiau už kaukes, serumus ir kremus galima apsigydyti geriant bent 1,5 litro vandens per dieną ir naudojant specialius vitaminus, taip sakant ,,iš vidaus"", o bazės ir pudros pačios problemos nelabai išgydys, na, bet jei galima atrodyti gražiau tai kvaila tuo nesinaudoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 31 kovo 2010 - 00:11
QUOTE(Tuberosa @ 2010 03 31, 01:04)
O jūs pabandykit labai parastutę Lumene makiažo bazę sausai odai, blogiausiu atveju jei netiks, tai bent kaina kišenės tikrai nedraskys biggrin.gif Ji tikrai paskaistina veidą, drėkina ir mano supratimu labai tinka sausai odai ,aš tepu ant dieninio kremo ir naudoju lengvą krempudrą. Kadangi rezultatu patenkinta, tai nieko mandriau ir neieškau . beje, keista, kad naudojate loreal true match, man kaip tik atrodo ,kad ši pudra gali sausinti ir iš viso yra labai prasta  lotuliukas.gif Bet apskritai aš manau, kad labai gilią odos dehidrataciją net labiau už kaukes, serumus  ir kremus galima apsigydyti geriant bent 1,5 litro vandens per dieną ir naudojant specialius vitaminus, taip sakant ,,iš vidaus"", o bazės ir pudros pačios problemos nelabai išgydys, na, bet jei galima atrodyti gražiau tai kvaila tuo nesinaudoti  ax.gif

Man si Lumene nelabai tiko.. bet aisku kaina tikrai nesikandzioja.. smile.gif
Atsakyti
O KOKIA KAINA LUMENE
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 03 25, 19:24)
Niekur nerandu atsiliepimu apie Mac  4u.gif

user posted image

Nejaugi niekam neteko isbandyti?  ax.gif

naudojau. Tikrai neblogas thumbup.gif
Atsakyti
apie MAC pati asmeniškai rašiau.
kartais reikia ir pačiam iniciatyva parodyt, ir paieškot informacijos rolleyes.gif
Atsakyti
ateinu su atsiliepimais apie sia baze
user posted image
tai mano pirma ,neturiu su kuo palygint bet labai patiko wub.gif bandziau ir viena ir su kremine pudra .tepasi labai lengvai oda kaip silkas po jo atgaivina pagyvina veido spalva ,jis toks svelniai ruzavas ,pudra pasidengia lengvai, oda nesijaucia apsunkus ,neislenda blizesys beveik visa diena,na jei nekims poru tai bus liuks daikciuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 04 07, 16:13)
ateinu su atsiliepimais apie sia baze
user posted image
tai mano pirma ,neturiu su kuo palygint bet labai patiko  wub.gif bandziau ir viena ir su kremine pudra .tepasi  labai lengvai oda kaip silkas po jo atgaivina  pagyvina veido spalva ,jis toks svelniai ruzavas ,pudra pasidengia lengvai, oda nesijaucia apsunkus ,neislenda blizesys beveik visa diena,na jei nekims poru tai bus liuks daikciuks thumbup.gif

Tai kai panaudosite daugiau parašykite mirksiukas.gif
Atsakyti