QUOTE(linuxox @ 2010 02 17, 12:01)
skaiciau beveik visa tema,bet pastebejau kad apie sausa oda mazokai yra info.Mano oda sausa,gili dehidratacija (cia taip kiekviena ziema buna) naudoju tik profesionalias veido prieziuros priemones,tokias kaip Ana lotan,dabar pereidineju prie Lendano.Pries makijaza naudoju Ana Lotan kremuka Renova (ant jo rasoma idealus kaip makijazo pagrindas,uzlygina rauksles) bet butent ziema man to negana,oda vietomis apserpetojusi ir vietomis paraudusi,gal kas nors galetu ka nors parekomenduoti,nes iki siol tai tokia makalyne darau,kai noriu super rezultato,kad oij
kam idomu papasakosiu:1.kremas Renova 2. too faced magic wand 3.chanel vitalumiere 4.aplink akis ir ant nosies l'oreal true match 5.egipto zeme.Jeigu labai labai svarbiai kazkur reikia eiti tai dar pora 'ginklu' turiu
O jūs pabandykit labai parastutę Lumene makiažo bazę sausai odai, blogiausiu atveju jei netiks, tai bent kaina kišenės tikrai nedraskys
Ji tikrai paskaistina veidą, drėkina ir mano supratimu labai tinka sausai odai ,aš tepu ant dieninio kremo ir naudoju lengvą krempudrą. Kadangi rezultatu patenkinta, tai nieko mandriau ir neieškau . beje, keista, kad naudojate loreal true match, man kaip tik atrodo ,kad ši pudra gali sausinti ir iš viso yra labai prasta
Bet apskritai aš manau, kad labai gilią odos dehidrataciją net labiau už kaukes, serumus ir kremus galima apsigydyti geriant bent 1,5 litro vandens per dieną ir naudojant specialius vitaminus, taip sakant ,,iš vidaus"", o bazės ir pudros pačios problemos nelabai išgydys, na, bet jei galima atrodyti gražiau tai kvaila tuo nesinaudoti