Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

smile.gif+2010 02 26, 00:24-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 02 26, 00:24)
Nea,ne kasdiena,nes ne kasdiena naudoju pudra,bet gana daznokai.Siaip labai svelnus veidukas lieka,kaip silkas,labai malonus pojutis ax.gif  Tai tokia preke,kuria pabaigus,vel butinai nusipirksiu  smile.gif

Ar nekemsa poru? 4u.gif Bijau kad spuogeliu neatsirastu nuo bazes blush2.gif
Atsakyti
Visai fainos yra SLA ekologiskos bazes,
ju yra ivairiu drekinanciu, maskuojanciu raudoni, maskuojanciu pigmentines demes, suteikianciu matini efekta.
Pliusas didelis tai, kad jos ekologiskos.
Atsakyti
QUOTE(NatalijaV @ 2010 02 26, 22:09)
Visai fainos yra SLA ekologiskos bazes,
ju yra ivairiu drekinanciu, maskuojanciu raudoni, maskuojanciu pigmentines demes, suteikianciu matini efekta.
Pliusas didelis tai, kad jos ekologiskos.

kur ju galima isigyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 02 26, 20:30)
Ar nekemsa poru?  4u.gif  Bijau kad spuogeliu neatsirastu nuo bazes  blush2.gif

Na man,tai tikrai nekemsa,man ji labai tinka mirksiukas.gif Jau eina i pabaiga,tai vel teks isigyti ax.gif
Bet visu oda yra skirtinga,taip,kad nezinau,kaip jums ...
Mano oda yra misri,T zona riebi,zandukai sausi,su spuogeliais dydeliu rupesciu niekada neturejau,taip,kad ir nuo jos kazkokiu blogybiu nebuvo,veidas svelnus palieka ,krempudra arba tik pudra lengviau ir tolygiau tepasi,lengviau paskirstyti,o ir ilgiau islieka makiazas nesubeges,kaip kartais pasitaiko smile.gif Tai tiek. 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 02 27, 02:44-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 02 27, 02:44)
Na man,tai tikrai nekemsa,man ji labai tinka mirksiukas.gif Jau eina i pabaiga,tai vel teks isigyti ax.gif
Bet visu oda yra skirtinga,taip,kad nezinau,kaip jums ...
Mano oda yra misri,T zona riebi,zandukai sausi,su spuogeliais dydeliu rupesciu niekada neturejau,taip,kad ir nuo jos kazkokiu blogybiu nebuvo,veidas svelnus palieka ,krempudra arba tik pudra lengviau ir tolygiau tepasi,lengviau paskirstyti,o ir ilgiau islieka makiazas nesubeges,kaip kartais pasitaiko smile.gif Tai tiek. 4u.gif

Aš taip pat ją turiu ir galėčiau atkartoti jūsų žodžius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 02 27, 00:31)
kur ju galima isigyti?  4u.gif

SLA akademijoje Vilniuje.
As mokausi sitoje akademijoje ir turejau progos isbandyti tas bazes, tai man labiausiai patiko svytejima suteikianti, panaikinanti raudoni ir matini efekta suteikianti. Ir kainos prieinamos 82 berods kainuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NatalijaV: 28 vasario 2010 - 10:44
QUOTE(lika @ 2010 02 11, 19:23)
Yra zalios spalvos is bodyography, as naudoju neutralios spalvos, labai patinka, daug jie turi visokiu spalvyciu, labai lengvos jos, man labai patiko  smile.gif  yra feelunique ju, va cia

o tai jei oda spoguota kokia spalva reikia naudot bazes? nesusigaudau 4u.gif reikia kad pasleptu spuogelius ir poras
Atsakyti
QUOTE(gebriele555 @ 2010 03 03, 18:17)
o tai jei oda spoguota kokia spalva reikia naudot bazes? nesusigaudau 4u.gif reikia kad pasleptu spuogelius ir poras

tokiai odai yra naudojama zalios spalvos baze
Atsakyti
Įsigijau Clarins bazę, jau išbandžiau porą kartų ir esu labai patenkinta. Makiažas išsilaikė nuo 17val iki 5 ryto thumbup.gif pasitepus ja oda tarsi aksominė, visas makiažas gražiau gula ant odos wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 03 03, 19:47)
Įsigijau Clarins bazę, jau išbandžiau porą kartų ir esu labai patenkinta. Makiažas išsilaikė nuo 17val iki 5 ryto  thumbup.gif pasitepus ja oda tarsi aksominė, visas makiažas gražiau gula ant odos wub.gif  wub.gif

o odos neriebina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 04 kovo 2010 - 11:06
norika, kokia kaina tos YSL bazes?
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 01 31, 13:53)
user posted image

vakar turejau proga rimtai isbandyti savo rinkinuka wub.gif nerealus, super atsiliepimai, atlaike vakarine baliuska + kluba su sokiais iki paryciu. mano oda misri - riebi, bet tas rinkinys - super thumbup.gif net nera kalyginti su pries tai tureta YSL baze irnesakyk.gif vakar isbandziau ir primeri, ir pudra ant virsaus + akiu piestuka. 10 balu ir 10.

mane labai domina sitas primeris. neseniai nusipirkau sios firmos piestuka akims aqua eyes esu labai patenkinta
Atsakyti