Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 03, 11:34)
Anksciau kazkurioj temoj labai giriama buvo sita baze

ji skirta labiau misriai/riebiai odai.Kazkas sake,kad puikiai paslepia poras,islaiko matiskuma .Noreciau ja isbandyti ,bet kaina nemaza blush2.gif

Tai kad cia ne baze,o kremine pudra.
Apie ja raso taip:
Dior Skin Icone kreminė pudra kombinuoja tris pagrindinius ingredientus, kurių efektas yra tiesiog neįtikėtinas. Šviesą atspindintis efektas yra pritaikytas odos paviršiui tam, kad optiškai panaikintų visus odos trūkumus ir netobulumus milimetras po milimetro.
Akimirksniu - neįtikėtinai tobulas rezultatas visai dienai: švytinti, lygi ir matinė oda.
Oda tampa tobula tarsi iš ekrano besišypsančios Holivudo žvaigzdes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 03 vasario 2010 - 14:37
QUOTE(edituke 1976 @ 2010 02 03, 11:24)
Tai kad cia ne baze,o kremine pudra.
Apie ja raso taip:
Dior Skin Icone kreminė pudra kombinuoja tris pagrindinius ingredientus, kurių efektas yra tiesiog neįtikėtinas. Šviesą atspindintis efektas yra pritaikytas odos paviršiui tam, kad optiškai panaikintų visus odos trūkumus ir netobulumus milimetras po milimetro.
Akimirksniu - neįtikėtinai tobulas rezultatas visai dienai: švytinti, lygi ir matinė oda.
Oda tampa tobula tarsi iš ekrano besišypsančios Holivudo žvaigzdes 4u.gif

yra krem-pudra ir tokia pati baze,ji bespalve 001,stai ka apie raso:
icone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 03, 10:34)
Anksciau kazkurioj temoj labai giriama buvo sita baze
user posted image

turejau ja, bet matiskumo neislaike, ji man prastesne uz YSL.
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 01 04, 10:15)
Gal jis ir geras, bet man reikėtų tik žalios spalvos, o tos kitos liktų nenaudojamos...  ax.gif

Yra zalios spalvos is bodyography, as naudoju neutralios spalvos, labai patinka, daug jie turi visokiu spalvyciu, labai lengvos jos, man labai patiko smile.gif yra feelunique ju, va cia
Atsakyti
skaiciau beveik visa tema,bet pastebejau kad apie sausa oda mazokai yra info.Mano oda sausa,gili dehidratacija (cia taip kiekviena ziema buna) naudoju tik profesionalias veido prieziuros priemones,tokias kaip Ana lotan,dabar pereidineju prie Lendano.Pries makijaza naudoju Ana Lotan kremuka Renova (ant jo rasoma idealus kaip makijazo pagrindas,uzlygina rauksles) bet butent ziema man to negana,oda vietomis apserpetojusi ir vietomis paraudusi,gal kas nors galetu ka nors parekomenduoti,nes iki siol tai tokia makalyne darau,kai noriu super rezultato,kad oij doh.gif
kam idomu papasakosiu:1.kremas Renova 2. too faced magic wand 3.chanel vitalumiere 4.aplink akis ir ant nosies l'oreal true match 5.egipto zeme.Jeigu labai labai svarbiai kazkur reikia eiti tai dar pora 'ginklu' turiu smile.gif
Atsakyti
makiažo bazė ir makiažo pagrindas, tai ne tas pats.
Makiažo pagrindas gali būti elementarus kremas.
Bazė - tai atskira priemonė, tepama po makiažo pagrindo. Būna visokių spalvų, nes slepia įvairius trūkumus. Pvz. žalia bazė veido raudonį maskuoja. Būna violetinių, tik neprisimenu, kam skirta ta spalva doh.gif
Papildyta:
aš turiu tokią:
user posted image
atsiliepimai bus nevisai tikslūs, nes naudojau tik kelis kartus.
Galiu pasakyt, kad makiažas išsilaikė labai ilgai, beveik 2 paras. Reikėjo biškuti meteoritų pagalba blizgesį "užmušt", bet šiaip nei krempudra, nei skaistalai "nepabėgo" smile.gif
ar kemša poras sunku pasakyt, nes per trumpas laikas, kad pastebėti.
Krempudra smagiau tepasi, gražiau atrodo ax.gif
Atsakyti
agvill, man atrodo, nori atsiliepimų apie šitą bazę:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 02 20, 03:19)
agvill, man atrodo, nori atsiliepimų apie šitą bazę:

ir dar viena yra bespalve visiskai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 20 vasario 2010 - 17:56
mergaites, kuri primer'i labiau rekomenduotumet blizgnanciai odai - YST mett touche ar Dior Icone?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 02 20, 15:41)
ir dar viena yra bespalve visiskai..

Tai buten sita,kur ikele nuotrauka Vitulka ir yra bespalve visiskai,pati ja turiu ir naudoju,jos pilnas pavadinimas MATTE IT.FACE &LIPS Sios bazes yra 15 ml.bet uztenka ilgam,nes reikia labai,labai mazai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina :): 25 vasario 2010 - 20:44
smile.gif+2010 02 25, 20:40-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 02 25, 20:40)
Tai buten sita,kur ikele nuotrauka Vitulka  ir yra  bespalve visiskai,pati ja turiu ir naudoju,jos pilnas pavadinimas MATTE IT.FACE &LIPS  Sios bazes yra 15 ml.bet  uztenka ilgam,nes reikia labai,labai mazai.

Na ir kaip? naudojate kasdiena? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xixi @ 2010 02 25, 23:07)
Na ir kaip? naudojate kasdiena?  4u.gif

Nea,ne kasdiena,nes ne kasdiena naudoju pudra,bet gana daznokai.Siaip labai svelnus veidukas lieka,kaip silkas,labai malonus pojutis ax.gif Tai tokia preke,kuria pabaigus,vel butinai nusipirksiu smile.gif
Atsakyti