Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

QUOTE(Roxetė @ 2010 01 29, 14:48)
As tai turiu lyg Oriflame makiazo baze, bet kaip nekyla ranka man ja naudot. Ypac kai skubu, pamirstu ja visuomet, nebent vakarini makiaza darau, tada pasimaliavoju  blush2.gif

doh.gif lotuliukas.gif as ir ja turiu jei balta ta.. niekaip as su ja nesusidraugauju rolleyes.gif
Atsakyti
O jums Clarins baze nesausina odos? man kazkaip pasausina, nors pries ja ir tepu drekinanti kremuka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 30 sausio 2010 - 01:06
QUOTE(AZURA @ 2010 01 30, 02:04)
O jums Clarins baze nesausina odos? man kazkaip pasausina, nors pries ja ir tepu drekinanti kremuka g.gif

cia tam raudonam indeli jus turite omeni
nes ji skirta riebiai odai matyt del to, nes kaip nuzygiavau i parduotuve tai man ja pristate kaip riebiai, misriai odai i riebuma, makiazo baze
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 01 30, 09:35)
cia tam raudonam indeli jus turite omeni
nes ji skirta riebiai odai matyt del to, nes kaip nuzygiavau i parduotuve tai man ja pristate kaip riebiai, misriai odai i riebuma, makiazo baze

taip, raudonam indelyje; hm, skaiciau internete apie ja, taip pat atsiliepimus, tipo ji tinka visu tipu odai, taip pat ir sausai ; mano misri i sausuma, gal reikes pabandyti riebesni kremuka po ja teptis g.gif
Atsakyti
mano ziniomis Clarins makiazo baze visu tipu odai
Atsakyti
user posted image

vakar turejau proga rimtai isbandyti savo rinkinuka wub.gif nerealus, super atsiliepimai, atlaike vakarine baliuska + kluba su sokiais iki paryciu. mano oda misri - riebi, bet tas rinkinys - super thumbup.gif net nera kalyginti su pries tai tureta YSL baze irnesakyk.gif vakar isbandziau ir primeri, ir pudra ant virsaus + akiu piestuka. 10 balu ir 10.

Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 01 31, 14:53)
user posted image

vakar turejau proga rimtai isbandyti savo rinkinuka wub.gif nerealus, super atsiliepimai, atlaike vakarine baliuska + kluba su sokiais iki paryciu. mano oda misri - riebi, bet tas rinkinys - super thumbup.gif net nera kalyginti su pries tai tureta YSL baze irnesakyk.gif vakar isbandziau ir primeri, ir pudra ant virsaus + akiu piestuka. 10 balu ir 10.

O kur šitą gėrį pirkai..? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2010 02 01, 04:53)
O kur šitą gėrį pirkai..?  bigsmile.gif

sephora.com
Atsakyti
mane labai domina is the body shop makiazo baze...siuo metu naudoju Gosh,gal bandziusios galetu palyginti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 02 01, 15:57)
mane labai domina is the body shop makiazo baze...siuo metu naudoju Gosh,gal bandziusios galetu palyginti? g.gif

TBS turi makiazo baze?niekada neteko matyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agvill: 01 vasario 2010 - 17:03
QUOTE(agvill @ 2010 02 01, 19:03)
TBS turi makiazo baze?niekada neteko matyti g.gif

taip,turi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 01 vasario 2010 - 17:49
Anksciau kazkurioj temoj labai giriama buvo sita baze
user posted image

ji skirta labiau misriai/riebiai odai.Kazkas sake,kad puikiai paslepia poras,islaiko matiskuma .Noreciau ja isbandyti ,bet kaina nemaza blush2.gif
Atsakyti