Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

QUOTE(emmute @ 2007 08 16, 13:28)
žodžiu, belieka bourjois žalią bandyt  ax.gif

Kažkurioj temoj domėjausi šituo, tai atsiliepimai nekokie - jog nelabai maskuoja tas žalias kremas iš bourjois schmoll.gif
Atsakyti
as tai apie bourjois baze skaiciau forume pora geru atsiliepimu mirksiukas.gif pati parduotuveje bandziau tepliotis, bet nieko negaliu pasakyt. reiktu padengt veiduka baze poto pudra ir tada ziuret ar prasimusa raudonis smile.gif Seip ant veido ji pasiskirste normaliai. iskart kai pamaciau spalva (ji labai zalia) maniau ant veido ir matysis zalias atspalvis doh.gif biggrin.gif bet ne.
Atsakyti
Siandien nusipirkau Make Up For Ever makiazo baze smile.gif Ryt isbandysiu ir parasysiu atsiliepima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2007 08 22, 20:18)
Siandien nusipirkau Make Up For Ever makiazo baze smile.gif Ryt isbandysiu ir parasysiu atsiliepima smile.gif

o kurią tiksliau? ax.gif
Atsakyti
Sarmoj radau tik dvieju rusiu. Balta ir sviesiai rusvo atspalvio. smile.gif Tai paemiau su atspalviu smile.gif
Atsakyti
Na va isbandziau Make Up For Ever baze smile.gif Tikejausi kitokio poveikio rolleyes.gif Man susidare toks ispudis, kad uzsitepiau dienini krema blush2.gif Maniau, kad kazkiek pasleps poras ir spuogelius, bet nieko nepajauciau schmoll.gif Na tik tiek, kad greit susigere, oda tokia svytinti paliko ir gal pudra siek tiek lygiau pasidenge rolleyes.gif Va mano patirtis su sia baze yra tokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 07 31, 19:30)
labai patenkinta Clinique baze  good.gif  aš ją rekomenduočiau nebūtinai kaip makiažo bazę naudot, bet ir šiaip kas nenaudoja make up'o bet ten kur labiau matomos odos poros. Ji taip momentaliai ištirpsta ant odytės ir labai super lygina  bigsmile.gif

O gal galetum nuotraukyte ar tikslu pavadinima nurodyti Clinique bazes? 4u.gif Ar ji tinka visiems odoms tipams? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija24 @ 2007 08 23, 13:26)
O gal galetum nuotraukyte ar tikslu pavadinima nurodyti Clinique bazes?  4u.gif Ar ji tinka visiems odoms tipams?  mirksiukas.gif

iš tos operos jų yra dvi:

user posted image
"Controls shine throughout the day by minimising oily output. Minimises the appearance of pores. Provides long-lasting, soft matte finish."

ir

user posted image
"Camouflages the look of enlarged pores to immediately create a smooth, perfected look. Long wearing, oil-free formula is water and sweat resistant."

jie abu naudojami kas turi mišrią odytę, esant išsiplėtusių porų. pas mane tas antras. tas antras mažumėle brangesnis, bet man jį rekomendavo kaip geresnį rolleyes.gif
Atsakyti
man iskilo tokia problema, jog per mm isbere labai spuogais, taip anskciau nebudavo..kadangi iprastai naudoju EZ ar rutuliukus be jokiu pagrindu ir pan. tai net nzn kaip su tais pagrindais elgtis blink.gif sakykit ka galetumet parekomenduoti,kad uzmaskuotu spuogelius,ar ju demes, aisku siek tiek palygintu ir kad neatrodytu taip lyg ant veido spaklaisu sluoksnis biggrin.gif nes vakar padariau toki experimenta, uzsitepia MF age renew skysta kremine pudra, kuri uzmaskavo mano spuogu demes ir tuomet dar rudinanciu rutuliuku..tai atrodau kaip su geru makiazo sluoksniu,ar tie pagrindai nesuteikia tokio poveikio? g.gif nes toks jausmas kaip su kauke vaiksciociau biggrin.gif

gal kas bande s makiazo pagrinda? http://www.lorealpar...etier=Cosmetics
Atsakyti
Merginos, gal kuri bandėt Shiseido bazes? bigsmile.gif aš užsidegiau pabandyt, tai smalsu būt jei kas bandė sužinot kaip patiko bigsmile.gif

Shiseido Pre-Makeup Cream SPF 15
$ 27.00
Like a slip beneath silk, this protective pre-makeup cream smoothes out imperfections like pores and fine lines. Specially formulated with Flaw-Vanishing Powder, it uses light diffusers to correct uneven skin texture, giving foundation a perfect starting point. It also protects from UV rays with SPF 15.
To use: Apply before application of make-up.

user posted image

Shiseido Matifying Veil SPF 17
11 g/.38 oz $ 32.00
A colorless-finish foundation that minimizes the appearance of pores and leaves a completely matte finish. Contains Oil-Absorbing Powder to keep skin shine-free and improve the wear of makeup.
Maintains a comfortable fresh feeling with its light, silky texture.
Contains Multi-Nutrient Factor, an advanced moisturizer and energizer.
To Use: With dry sponge, smooth over entire face focusing on areas with enlarged pores or excess oil. Can be used under foundation or alone.

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 08 spalio 2007 - 23:03
ai, tiesa dar vat šitas daiktas mane vilioja rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 09 28, 17:49)
Šiandien gavau iš braškių:

user posted image

QUOTE(BlackDee @ 2007 09 29, 13:53)
Pasitepiau šiandien pirmą kartą  su ta Chanel bazę ax.gif  Na nežinau ar suteikia ji švytėjimą, bet jo ir nelaukiau. Vizualiai - tikriausiai jokio efekto nėra  g.gif , bet pastebėjau, kad oda tapo labai minkšta, lyg aksominė ir krem-pudrą paskui buvo labai lengva skirstyti, ji gražiai "atsigulė"  ant veido. Na žodžiu kol kas nesigailiu dėl šio pirkinio  smile.gif

Tušo kaina be nuolaidos 25$, bazės - 39$.

4u.gif
Atsakyti