Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

Na taip, užtepu bazę ir viskas. Ne visada laiko yra krempudrintis iš ryto doh.gif Nes po to jau turi ir akis dažytis ir žandus ir lūpas, o darbo dienom aš dažniausiai be dažų lakstau biggrin.gif Nespėju gražintis, nes tas laiko irgi atima....
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2010 01 23, 21:45)
Kritianos kolsuntante, sake kad didziausia nesamone  , kad moterys baze naudoja vietoje kremo arba,kad naudoja be kremo, nes tai dvi skirtingos priemones, su skirtinga paskirtimi..

visiskai pritariu drinks_cheers.gif cia tas pats, kaip sakyti, kad paakiu maskuoklis gali atstoti paakiu krema rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 01 25, 15:17)
Aš pvz nusiprausus su geru prauisikliu - nejaučiu poreikio tept kremo, nei tyraukia, nei tempia odos, tai iškart tepu bazę, o tada jau kaip man užsinori - tepu krempudrą arba ne.... Pagal nuotaiką  smile.gif

Žinoma bazė tai ne kremas, bet kartais tikrai nusiprausus ir užtepus tik bazę tuo ir baigiu tos dienos grožio procedūrą  biggrin.gif

na,negerai darot,oda turi gauti krema,bet jeigu kuria diena duodat odai pailseti nuo kremo,tai ir tos bazes netepkit,kam jinai
Atsakyti
kokia patartumete rinktis makiazo baze kuri maskuotu poras,randelius nuo spuogu ir siaip nelygumus? siaip noretusi is tu pigesniu truputuka nei virs 100lt
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 01 25, 14:31)
Na taip, užtepu bazę ir viskas. Ne visada laiko yra krempudrintis iš ryto  doh.gif  Nes po to jau turi ir akis dažytis ir žandus ir lūpas, o darbo dienom aš dažniausiai be dažų lakstau  biggrin.gif  Nespėju gražintis, nes tas laiko irgi atima....

hm..o kam tada jums makiazo baze jei nera makiazo?
maniau ji tepama pries pidra, kad ta ilgiau isliktu, nenubegtu?..
Atsakyti
o as siandien eurokos paklausiau ar turi makiazo bazes tai pardaveika net issiziojo sako nesuprantu apie ka net kalbat ir ko norit blink.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 01 25, 17:13)

as ir taip maniau smile.gif bet gal yra su atspalviu, kuri gerai pamaskuoja g.gif idomu pasidare rolleyes.gif na apsvieskit kokia ten naudojat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 01 25, 15:31)
o as siandien eurokos paklausiau ar turi makiazo bazes tai pardaveika net issiziojo sako nesuprantu apie ka net kalbat ir ko norit blink.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif ........... blink.gif

Uzeikit i Droga,arba kosmada,na ten kur Lumene stendas,Lumene turi makijazo bazes,viena skirta sausai odai,kita riebiai.kaina apie 40lt.pati nebandziau,bet gal kada susigundysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 01 25, 15:39)
na,negerai darot,oda turi gauti krema,bet jeigu kuria diena duodat odai pailseti nuo kremo,tai ir tos bazes netepkit,kam jinai

QUOTE(taša @ 2010 01 25, 16:13)

Bazė man sulygina odos spalvą, nuima spalvos nelygumus, spuogelius ir t.t.
oda atrodo skaistesnė,. spalva lygesnė ir gražesnė... va tam ir tepu 4u.gif
QUOTE(GITALE @ 2010 01 25, 16:31)

Aš išvis į Eurokos'ą neinu, nei ten kosmetios normalios parduoda, nei pardavėjos normalios. Gal ir negražu taip sakyt, bet vos ne nuo gatvės surinktos, pačios žalio supratimo neturi apie makiažo priemones, kosmetines priemones, odos tipus ir t.t. doh.gif O ir "padorios" kosmetikos pardavime nėra g.gif
Atsakyti
Labai puikiai pavaizduota, ka daro Clarins baze bigsmile.gif
http://www.youtube.c...h?v=1Gp9C0Jzo8M
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2010 01 25, 16:13)

Pvz Clarins baze as asmeniskai deveciau ir be pudros.. nes ji pati automatiskai palygina veido oda ir .tt atrodo zymiai geriau veidukas.. wub.gif ja galima tept tada kai nenori pvz pudros det.. ir jei veidukas nera lb problematiskas, tai rezultatas bus akivaizdus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 28 sausio 2010 - 14:32
QUOTE(amber123 @ 2010 01 28, 15:31)

Pvz Clarins baze as asmeniskai deveciau ir be pudros.. nes ji pati automatiskai palygina veido oda ir .tt atrodo zymiai geriau veidukas..  wub.gif ja galima tept tada kai nenori pvz pudros det.. ir jei veidukas nera lb problematiskas, tai rezultatas bus akivaizdus thumbup.gif

ek gerai Jums, as vistiek butinai krempudra po tos bazes dar tepu, nes spalva veido neissilygina,tik pati oda pasidaro minkstesne, malonesne...
Atsakyti
As tai turiu lyg Oriflame makiazo baze, bet kaip nekyla ranka man ja naudot. Ypac kai skubu, pamirstu ja visuomet, nebent vakarini makiaza darau, tada pasimaliavoju blush2.gif
Atsakyti