Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

i 
Tema ne apie veidos odos priežiūrą.
Atsakyti
user posted image

Pati geriausia bazė iš turėtų thumbup.gif Tinka net kaip dieninis veido kremas....
Atsakyti
Likau maloniai nustebinta Inglot makiazo bazes - islaike makiaza, sakyciau, net geriau nei MAC bigsmile.gif Rekomenduoju ismeginti!
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 01 21, 12:06)
user posted image

Pati geriausia bazė iš turėtų  thumbup.gif  Tinka net kaip dieninis veido kremas....

Na bet cia gal riebesnei ar bent jau misriai odai, nes, sprendziant is pavadinimo, turetu matizuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 21 sausio 2010 - 23:08
Jo - rekomenduoja mišriai, riebiai odai, bet manau normaliai nepakenktų, gal tik sausai netinka, nes dar nusausintų labiau.
O šiaip po jo pudra gula kaip ant šilko wub.gif Ir laikosi geriau, ir blizgumai nelenda iš po pudros... Žodžiu mano odai - idealus variantas thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Pati geriausia bazė iš turėtų  thumbup.gif  Tinka net kaip dieninis veido kremas....

man is pradziu kaip ir patiko, bet vis tik nieko gero,pudra gulasi gerai, tas tiesa, bet vis tiek islenda blizgesys, ypac T zonoje. 2 karta nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 01 22, 11:58)
man is pradziu kaip ir patiko, bet vis tik nieko gero,pudra gulasi gerai, tas tiesa, bet vis tiek islenda blizgesys, ypac T zonoje. 2 karta nepirksiu schmoll.gif

na,kiek esu bandzius,tai tikrai labai gera baze,tai Jusu oda labai riebi?nes ka jau ka,bet matiskuma ji laiko,tik kaip veido kremo,tai tikrai nerekomenduociau,pilna visokiu kremu yra,o baze naudokim pagal paskirti
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 01 22, 13:26)
na,kiek esu bandzius,tai tikrai labai gera baze,tai Jusu oda labai riebi?nes ka jau ka,bet matiskuma ji laiko,tik kaip veido kremo,tai tikrai nerekomenduociau,pilna visokiu kremu yra,o baze naudokim pagal paskirti

schmoll.gif riebi T zona, daugiau misri ax.gif
Atsakyti
Neturiu jokio nuo salcio saugancio kremo,taigi ant iprastinio pries pudra siandien uzsitepiau Clarins baze...Gal zinote ar baze suteikia nors minimalu barjera nuo zvarbaus oro? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 01 22, 11:58)

pritariu, istiesiu nieko gero antra karta ir as nebepirksiu
Papildyta:
user posted image

nu nustebinot doh.gif kad sia baze tinkama kaip dieninis veido kremas, mano manymu jokia baze nepamainis kremo, juk kiekvieno prodykto paskirtis yra kitokia.Pati sia baze turiu, tai tikai bent man ji dieninio kremo nepamaino schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agvill: 22 sausio 2010 - 17:42
QUOTE(agvill @ 2010 01 22, 18:41)
nu nustebinot doh.gif  kad sia baze tinkama kaip dieninis veido kremas, mano manymu jokia baze nepamainis kremo, juk kiekvieno prodykto paskirtis yra kitokia.Pati sia baze turiu, tai tikai bent man ji dieninio kremo nepamaino schmoll.gif

Na ne aš tą teoriją išgalvojau ax.gif
O kodėl manot kad netiktų vietoj dieninio kremo?
Man jis puikiai jį atstotų, nes neriebina, sulygina raukšleles, spuogelius pamažina, odą pasausina, neblizga dienos eigoj.... O kremai tai retas kuris turi tokį efektą, vistiek į dienos vidurį blizgesys lenda, o su juo - ne thumbup.gif Nebūtinai gi bazę užtepus dėt pudrą, galima ir be jos būt, aš kasdien kai "nesišpakliuoju" tai man ir to vieno YSL pakanka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 01 22, 18:53)
Na ne aš tą teoriją išgalvojau  ax.gif
O kodėl manot kad netiktų vietoj dieninio kremo?
Man jis puikiai jį atstotų, nes neriebina, sulygina raukšleles, spuogelius pamažina, odą pasausina, neblizga dienos eigoj.... O kremai tai retas kuris turi tokį efektą, vistiek į dienos vidurį blizgesys lenda, o su juo - ne  thumbup.gif  Nebūtinai gi bazę užtepus dėt pudrą, galima ir be jos būt, aš kasdien kai "nesišpakliuoju" tai man ir to vieno YSL pakanka  biggrin.gif

na nenoriu gincytis ir kist savo zinias apie baze ir dienini krema, zinau tik viena ir tikrai manau dauguma man pritartu kremas yra kremas o baze lieka baze.
na jus pabandykit baze kokias dvi savaites panaudot vietoj dieninio kremo, nusiprauskit veida ir vietoj kremo baze, paziurekit kas bus, kaip oda atrodys ar jai netruks maitinimo ar ji nebus siektiek dehidratuota
Atsakyti