Pati geriausia bazė iš turėtų Tinka net kaip dieninis veido kremas....
QUOTE(NORIKA @ 2010 01 21, 12:06)
Na bet cia gal riebesnei ar bent jau misriai odai, nes, sprendziant is pavadinimo, turetu matizuoti?
Jo - rekomenduoja mišriai, riebiai odai, bet manau normaliai nepakenktų, gal tik sausai netinka, nes dar nusausintų labiau.
O šiaip po jo pudra gula kaip ant šilko Ir laikosi geriau, ir blizgumai nelenda iš po pudros... Žodžiu mano odai - idealus variantas
O šiaip po jo pudra gula kaip ant šilko Ir laikosi geriau, ir blizgumai nelenda iš po pudros... Žodžiu mano odai - idealus variantas
man is pradziu kaip ir patiko, bet vis tik nieko gero,pudra gulasi gerai, tas tiesa, bet vis tiek islenda blizgesys, ypac T zonoje. 2 karta nepirksiu
QUOTE(charisma2121 @ 2010 01 22, 11:58)
man is pradziu kaip ir patiko, bet vis tik nieko gero,pudra gulasi gerai, tas tiesa, bet vis tiek islenda blizgesys, ypac T zonoje. 2 karta nepirksiu
na,kiek esu bandzius,tai tikrai labai gera baze,tai Jusu oda labai riebi?nes ka jau ka,bet matiskuma ji laiko,tik kaip veido kremo,tai tikrai nerekomenduociau,pilna visokiu kremu yra,o baze naudokim pagal paskirti
QUOTE(vetruze @ 2010 01 22, 13:26)
na,kiek esu bandzius,tai tikrai labai gera baze,tai Jusu oda labai riebi?nes ka jau ka,bet matiskuma ji laiko,tik kaip veido kremo,tai tikrai nerekomenduociau,pilna visokiu kremu yra,o baze naudokim pagal paskirti
riebi T zona, daugiau misri
QUOTE(charisma2121 @ 2010 01 22, 11:58)
pritariu, istiesiu nieko gero antra karta ir as nebepirksiu
Papildyta:
nu nustebinot kad sia baze tinkama kaip dieninis veido kremas, mano manymu jokia baze nepamainis kremo, juk kiekvieno prodykto paskirtis yra kitokia.Pati sia baze turiu, tai tikai bent man ji dieninio kremo nepamaino
QUOTE(agvill @ 2010 01 22, 18:41)
nu nustebinot kad sia baze tinkama kaip dieninis veido kremas, mano manymu jokia baze nepamainis kremo, juk kiekvieno prodykto paskirtis yra kitokia.Pati sia baze turiu, tai tikai bent man ji dieninio kremo nepamaino
Na ne aš tą teoriją išgalvojau
O kodėl manot kad netiktų vietoj dieninio kremo?
Man jis puikiai jį atstotų, nes neriebina, sulygina raukšleles, spuogelius pamažina, odą pasausina, neblizga dienos eigoj.... O kremai tai retas kuris turi tokį efektą, vistiek į dienos vidurį blizgesys lenda, o su juo - ne Nebūtinai gi bazę užtepus dėt pudrą, galima ir be jos būt, aš kasdien kai "nesišpakliuoju" tai man ir to vieno YSL pakanka
QUOTE(NORIKA @ 2010 01 22, 18:53)
Na ne aš tą teoriją išgalvojau
Man jis puikiai jį atstotų, nes neriebina, sulygina raukšleles, spuogelius pamažina, odą pasausina, neblizga dienos eigoj.... O kremai tai retas kuris turi tokį efektą, vistiek į dienos vidurį blizgesys lenda, o su juo - ne Nebūtinai gi bazę užtepus dėt pudrą, galima ir be jos būt, aš kasdien kai "nesišpakliuoju" tai man ir to vieno YSL pakanka
na nenoriu gincytis ir kist savo zinias apie baze ir dienini krema, zinau tik viena ir tikrai manau dauguma man pritartu kremas yra kremas o baze lieka baze.
na jus pabandykit baze kokias dvi savaites panaudot vietoj dieninio kremo, nusiprauskit veida ir vietoj kremo baze, paziurekit kas bus, kaip oda atrodys ar jai netruks maitinimo ar ji nebus siektiek dehidratuota