QUOTE(Inga&Vikute @ 2010 01 04, 20:31)
sveikos,noriu patarimo,mano oda sausa,kad ir kokią kreminę pudrą betepčiau vietomis vistiek nušerpetoja oda,ir kas sako nebudinga sausai odai labai poros didelės vietom,tai va pagalvojau,kad reikėtų pirma kokią makiažo bazę,gal ką parekomenduotumėt,ačiū
ne nuo bazes pradet reikia,nuo prausimo !!! paskui serumas,kremas,o baze jau ten pries gala tobulam makiazui isgauti
Papildyta:
QUOTE(B.Jones @ 2010 01 04, 15:02)
Skaitau, skaitau, renkuosi renkuosi ir jau pasimečiau. Galvoju išdėstysių savo problemas ir, jei atsiras likimo sesių
, tai jos ir patars. Viska perskaičius susidaro toks jausmas, kad man visų įmanomų spalvų reikia
Taigi, dėstau savo problemas :
1. Veidą muša raudonis, ypatingai paragavus alkoholio, arba esant šiltesnei patalpai.
2. Veido oda nelygi, nosies sritis porėta
3. Vakarėlių metu negaliu judėti, nes tuoj pat veidą muša prakaitas ir mano šventinis veidas ima tekėti
Tai va,pagrindinės bėdos, kurios mane nervuoja iki negalėjimo. Kol kas daug dėmesio neskirdavau makiažui, bet matau, kad metai savo daro, o ir foto norėtųsi viena kita gražesnę turėti. Labai laukiu patarimų, geriausia su siūlomos produkcijos foto
cia jau su kapiliarais problema,bet,turbut ir pati ta zinot,velgi pasikartosiu nuo elementaraus prausimo ar valymo pradet reiketu,nes si dalyka daugelis merginu uzmete,atseit,nesvarbu,bet nuo to daug kas priklauso,vien tik brangi pudra neuzmaskuos visu trukumu,jie vakarelio begyje islys,o kuo maskuot kapiliarus,kuo prausti,koki krema pasirinkti ar pudra geriausia pasikonsultuoti prekybos vietose,nes nematant gali taip nugrybauti