Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 12 28, 13:17)
dabar renkuosi tarp YSL matt touch, kuria issirinkt patarkite? 4u.gif

man YSL nelaiko matiskumo schmoll.gif dienai neblogas, bet jeigu reikia vakarui - tai nelaiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 12 28, 13:17)
dabar renkuosi tarp Gosh bazes , Inglot ir YSL matt touch, kuria issirinkt patarkite? 4u.gif

Kitų nebndžiau, bet GOSH man patinka, skystoka, lengvai tepasi, išlaiko matiškuma, ir kainuoja palyginus nelabai daug smile.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu Gosh. nepasakysiu, kad super išlaiko matiškumą (bet mano oda tikrai linkus labaaai pablizgėt), bet veidas tikrai atrodo estetiškiau negu be bazės. tepas lengvai, maloni tokia. o kaip jau ir sakė, kaina priimtina.
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2009 12 29, 22:11)
Aš irgi turiu Gosh. nepasakysiu, kad super išlaiko matiškumą (bet mano oda tikrai linkus labaaai pablizgėt), bet veidas tikrai atrodo estetiškiau negu be bazės. tepas lengvai, maloni tokia. o kaip jau ir sakė, kaina priimtina.

pritariu, pas mane ir panasiai 4u.gif
Atsakyti
o kaip jums lumene makiazo baze?
Atsakyti
Ar yra kokia makiažo bazė be silikono?
Atsakyti
pasimečiau, ieškau atsakymo biggrin.gif
ar makiažo bazė skirstoma pagal odos tipus?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 01 02, 20:12)
pasimečiau, ieškau atsakymo  biggrin.gif
ar makiažo bazė skirstoma pagal odos tipus?

Kogero taip. Nes butent riebiai odai baziu yra,kaip sausai,tai nezinau ar yra.. ax.gif
Atsakyti
o kaip su mišria tada? g.gif

ech, reik temą skaityt dry.gif
Atsakyti
Gal kas gali parekomenduoti žalią makiažo bazę, kad maskuotų rausvus skruostus? ax.gif
Atsakyti
Kiek vakar perskaičiau nebuvo nei vienos bazės, iš žalių, kurią labai girtų kaip maskuojančią raudonį. Bourjois išpeikta iš jų labiausiai. Žalias bazes turi Pupa, Smashbox, Shu Uemura, Gosh (berods) smile.gif
Atsakyti
Riebiai odai tinka Clarins bazė, lyginant su anksčiau turėta Smashbox, su ja ilgiau išsilaiko matiškumas, net mineralinė pudra žymiai ilgiau išsilaiko ant veido smile.gif nors smashbox man kažkaip smagiau dengėsi, ir pudra ant jos gal čiut gražiau atrodė. Čia žiūriu daug kas rašo, kad Clarins gerai maskuoja, na man ji absoliučiai nieko nemaskuoja, net bandymus dariau, pusę veido tepiau baze, pusę ne hihihi.gif bet absoliučiai jokio skirtumo nepastebėjau, nei be pudros, nei su pudra. Tiek kad ilgiau išsilaiko makijažas smile.gif
Atsakyti