Sveikutes, visas sveikinu su SV.Kaledom pabandziau Smashbox Photo Finish Primer nu liuks dalykas, dar turiu tik meginuka, bet zadu isigyti daugiau jau bandziau 2 kart ja ir dar liko, o meginuke tik 1.5ml tai visos pakuotes uzteks ilgam veidukas neblizgejo visa diena ir odyte atrode tokia lygi nu man labai labai nesu bandzius kitu firmu, bet nzn kaip galejau but be tokio stebuklo va tik nzn is kur ja nusipirkt, net nzn ar Lietuvoje jos yra
QUOTE(gudre755 @ 2009 12 26, 17:32)
pabandziau Smashbox Photo Finish Primer
va tik nzn is kur ja nusipirkt, net nzn ar Lietuvoje jos yra
va tik nzn is kur ja nusipirkt, net nzn ar Lietuvoje jos yra
Yra Kristianoj-129 Lt
QUOTE(melnikaite_181 @ 2009 12 23, 22:23)
Gal galetumete palyginti sias abi bazes?kuri jums geresne?as turiu gosh, bet nepasakyciau kad esu labai ja patenkinta gundausi pirkti smashbox isbandyti
Turbūt "Smashbox". Tikrai
QUOTE(Maserati @ 2009 12 27, 15:38)
Inglot baze labai panasi clarins,tik kad nesviesina odos. Bet siaip..buvau nustebusi,kad tiek panasi! Aisku,ir kaina mazesne,tai galvoju kai pribaigsiu clarins,pirkti inglot.
O kaip su porom "draugauja"?
QUOTE(Victorious @ 2009 12 27, 14:43)
O kaip su porom "draugauja"?
Ar kemsa?
Nezinau,viena karta tk panaudojau,tai nieko blogo nepastebejau,bet ir nuo clarins man nieko negero nesidaro,nes tik retkarciais tepu.
QUOTE(kumiko @ 2009 12 04, 20:31)
kaip jums pupos makiazo baze zalia?
Turiu žalią ( nors ir neturiu raudonio, bet maniau, spuogą tai tikrai pamaskuos )
deja, nieko ji nemaskuoja, nieko gero nedaro, dar ir sausina man odą ( nors oda normali ) žodžiu nieko gero...gerai, kad dar su nuolaida pirkau, tai nors ne taip gaila...
QUOTE(Smeltė @ 2009 12 27, 15:41)
Turiu žalią ( nors ir neturiu raudonio, bet maniau, spuogą tai tikrai pamaskuos )
deja, nieko ji nemaskuoja, nieko gero nedaro, dar ir sausina man odą ( nors oda normali ) žodžiu nieko gero...gerai, kad dar su nuolaida pirkau, tai nors ne taip gaila...
Ar šitą?
http://www.pupa.it/E...amp;IDLinea=822
QUOTE(Elegant @ 2009 12 27, 16:49)
Taip šitą "ale" profesional linija... bet, kad kokybiška - nepasakyčiau gal krempudra kažkiek ilgiau išsilaiko, bet mineralinę neina užsitept vietomis šerpetoja...tai dedu tik minusą šitai bazei
Gal kas bandėte Make Up Forever All Mat base makiažo bazę?
dabar renkuosi tarp Gosh bazes , Inglot ir YSL matt touch, kuria issirinkt patarkite?
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 12 28, 13:17)
dabar renkuosi tarp Gosh bazes , Inglot ir YSL matt touch, kuria issirinkt patarkite?
Gosh nemeginau,negaliu pakomentuoti.Inglot panasi labai i clarins(abi tokios tirstokos,bet gerai pasiskirsto),YSL bandziau tik ant rankos,tai suabejojau ar duos matiskuma(kazkokia spindinti ji ma pasirode) ir siaip kaip kremas..