Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

QUOTE(Victorious @ 2009 12 08, 22:05)
Na, problemišką odą pirmiausia gydyti reikia, o čia tik pagalbinės maskuojamosios priemonės, tai nemanau, kad tai būtų išeitis. Ir nebūtinai problemiškai odai galima naudoti.
Pvz., ta violetinė bazė, kaip aiškino konsultantė, suteikia šviesiai odai porcelianinės odos įspūdį - mano atveju "nugesintų" šiokį tokį odos gelsvumą dėl strazdanėlių ax.gif

o kiek kainuoja ta violetine baze:) jei mano veidas atrodo kaip isbales, taciau yra pigmentiniu tamsiu demiu aplink lupas ypac vasara isryskeja tai kokia baze tiku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2009 12 09, 10:34)
o kiek kainuoja ta violetine baze:) jei mano veidas atrodo kaip isbales, taciau yra pigmentiniu tamsiu demiu aplink lupas ypac vasara isryskeja tai kokia baze tiku verysad.gif

Jei neklystu, tų bazių kaina 159Lt.
Nuo pigmentinių dėmių atsiradimo reiktų naudoti kremus su apsauginiais filtrais nuo saulės (SPF).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 09 gruodžio 2009 - 13:25
QUOTE(Vixenish @ 2009 12 08, 21:54)
kaip idomiai..geros iseitys problematiskiems veidams..

Man asmeniškai nei pupos, nei smashbox žalios bazės "negesina" raudonio + labai kemša poras. Tai panaudoju kartais per šventes, kad lygiau pudra pasidengtų, bet šiaip visai nenaudingas daiktas. Labiau patiko skaidrus smashbox photo finish primeris, labai gražiai sulygina veido spalvą smile.gif Bet irgi kemša poras, tai taip pat retai naudoju.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 12 10, 18:51)
Man asmeniškai nei pupos, nei smashbox žalios bazės "negesina" raudonio + labai kemša poras. Tai panaudoju kartais per šventes, kad lygiau pudra pasidengtų, bet šiaip visai nenaudingas daiktas. Labiau patiko skaidrus smashbox photo finish primeris, labai gražiai sulygina veido spalvą smile.gif Bet irgi kemša poras, tai taip pat retai naudoju.

Kadangi dauguma baziu gaminamos silikono pagrindu,tai neabejotinai kemsa poras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2009 12 12, 16:39)
schmoll.gif na va atkrenta pirkinys o jau taip dziaugiausi doh.gif

Na, jeigu Jūsų oda nėra problemiška, į riebumą, nesat pastebėjusi, kad kitos kokybiškos priemonės, pvz., pudros kimštų poras, tai nemanau, kad ir bazė tai turėtų daryti. Gal vertėtų pasibandyti prieš perkant g.gif
Na, aš turiu tiek "Gosh", tiek dabar naudoju "Smashbox Photo Finish Primer", bet negalėčiau pasakyti, kad jos man kimštų. Tiesa, ne kiekvieną dieną tepu kaip ir pudras ax.gif
Atsakyti
Gal kas nors naudoja Givenchy bazę? Kokie įspūdžiai? Yra daug spalvų bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
negi niekas nenaudoja nei tbs nei kanebo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 12 21, 16:17)
negi niekas nenaudoja nei tbs nei kanebo? ax.gif

Turiu Kanebo. Man labai patinka - geriau, lygiau pudra dengiasi. Net ir be pudros, tik su baze veidas gerai atrodo (sulygina spalva), bet kasdien nenaudoju, kad neperkrauti odos. Minusas - sakyciau brangoka..., nors ne tiek daug jos ir reikia... Ji tokia balta emulsijos tirstumo mase, man atrodo, kad savyje turi kazkokiu svytinciu daleliu.
Turiu dar YSL Top secrets Flash radiance (atrodo taip vadinasi),. Ji ner visai makiazo baze, bet rezultatas turetu buti panasus - , bet man ne is tolo, Kanebo daug geriau... YSL kazkokia plevele ant veido uzdeda. Na ner, visai tragiskai, pudra vis tiek geriau gula, bet nepalyginti...
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 12 21, 17:54)
Turiu Kanebo. Man labai patinka - geriau, lygiau pudra dengiasi. Net ir be pudros, tik su baze veidas gerai atrodo (sulygina spalva), bet kasdien nenaudoju, kad neperkrauti odos. Minusas - sakyciau brangoka..., nors ne tiek daug jos ir reikia... Ji tokia balta emulsijos tirstumo mase, man atrodo, kad savyje turi kazkokiu svytinciu daleliu.
Turiu dar YSL Top secrets Flash radiance (atrodo taip vadinasi),. Ji ner visai makiazo baze, bet rezultatas turetu buti panasus - , bet man ne is tolo, Kanebo daug geriau... YSL kazkokia plevele ant veido uzdeda. Na ner, visai tragiskai, pudra vis tiek geriau gula, bet nepalyginti...

o mano kanebo baze tokia kaip vandenukas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 12 21, 18:58)
o mano  kanebo baze tokia kaip vandenukas unsure.gif

Taip, ji nera tirsta, panasi i fluido ar emulsijos konsistencija, bet man tai patinka - lengvai pasidengia, neuzdeda jauciamos pleveles ant veido. ax.gif Jei nebutu kitu nebandytu baziu, sita mielu noru kartociau. Bet po sitos planuoju imti shu arba chanel rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 12 14, 21:04)
Na, jeigu Jūsų oda nėra problemiška, į riebumą, nesat pastebėjusi, kad kitos kokybiškos priemonės, pvz., pudros kimštų poras, tai nemanau, kad ir bazė tai turėtų daryti. Gal vertėtų pasibandyti prieš perkant g.gif
Na, aš turiu tiek "Gosh", tiek dabar naudoju "Smashbox Photo Finish Primer", bet negalėčiau pasakyti, kad jos man kimštų. Tiesa, ne kiekvieną dieną tepu kaip ir pudras ax.gif

Gal galetumete palyginti sias abi bazes?kuri jums geresne?as turiu gosh, bet nepasakyciau kad esu labai ja patenkinta g.gif gundausi pirkti smashbox isbandyti smile.gif
Atsakyti
Aš šiuo metu naudoju silikonu pagrindu pagamintą Inglot bazę, tai man ji labai patinka. Tikrai padeda makiažui išsilaikyti ilgiau, puikiai sulygina odą, nesimato pašerpetojimų. Jau kai matau, kad oda tragiška, tai tepu bazę ir vaizdas pagerėja, tikrai.
Atsakyti