Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

QUOTE(amber123 @ 2009 10 31, 22:42)
Reikejo pabandyt pries tai.. man tai net ner ka lygint su Gosh ja.. Clarins zymiai geriau pamaskuoja, sulygina oda  wub.gif

as irgi nebandziau bet paklausiau jusu nuostabiu atsiliepimu apie ja ir uzsisakiau biggrin.gif kazkaip manau kad patiks, ir lb tikiuosi kad uzteks ilgam, o tai tie 15 ml... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 02 lapkričio 2009 - 09:22
QUOTE(Portishead @ 2009 11 02, 10:21)
as irgi nebandziau bet paklausiau jusu nuostabiu atsiliepimu apie ja ir uzsisakiau biggrin.gif kazkaip manau kad patiks, ir lb tikiuosi kad uzteks ilgam, o tai tie 15 ml... smile.gif

cituoju pati save. zodziu, Clarins bazyte yra labai gera, islygina odele, kremine pudra po to lengvai tepasi. o tu 15 ml manau uzteks ilgam, nes labai ekonomiskai tepasi, tokios gan kietokos konsistencijos, nes pries tai turetos bazes budavo gan skystos ir greiciau baigdavos, nors budavo ju dukart daugiau. o sios bazes visai nedaug reikia, super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 23 lapkričio 2009 - 12:11

Papildyta:
QUOTE(jaguarka @ 2009 10 28, 13:33)
Sveikos, mane taip pat domina bazės riebiai, blizgančiai, porėtai odytei  doh.gif

dar galit pabandyt YSL

redaguota moderatoriaus: ištrinta citata su skelbimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 02 sausio 2010 - 21:49
kaip jums pupos makiazo baze zalia? g.gif
Atsakyti
vis noredavau pasisakyti uz makijazo bazes, bet nedaeidavau smile.gif
teko matyti zalia, violetine makijazo bazes spalvas..idomiai atrodo..ant veido spalva isnyksta ar kaip? blush2.gif
as pati naudoju user posted image
labai geras daiktas! taip graziai dengia veida, kad as po jos retai kada ir pudra betepu, tik meteoritus thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau pupos baze ir gailiuosi..tiesiog bereikalingai 70lt ismeciau.. Visiskai nepatenkinta esu. Savaite tepiausi,o jau tris savaites kaip stovi lentynoje nebenaudojamas.. Jokio efekto.
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2009 12 06, 14:21)
vis noredavau pasisakyti uz makijazo bazes, bet nedaeidavau smile.gif
teko matyti zalia, violetine makijazo bazes spalvas..idomiai atrodo..ant veido spalva isnyksta ar kaip? blush2.gif

Na, žalia "nugesina" raudonumą, o violetinė veido gelsvumą. Taip, užsitepus tartum pranyksta ant veido.
Atsakyti
QUOTE(gintariukeee @ 2009 12 06, 22:55)
Nusipirkau pupos baze ir gailiuosi..tiesiog bereikalingai 70lt ismeciau.. Visiskai nepatenkinta esu. Savaite tepiausi,o jau tris savaites kaip stovi lentynoje nebenaudojamas.. Jokio efekto.

kokia naudojai?
Atsakyti
http://bi.gazeta.pl/...0/z5080451X.jpg

Turiu butent ta bespalvi. Galbut reikejo imti kitos spalvos.. g.gif
Atsakyti
sveikos merginos, niekada nenaudojau okiu pudru dabar susidomejau siuo reikallu turiu klausima, kokia geriausiai pirkti baze kiekvinai dienai naudojant ir ar galima iskart det biria pudra kas gaunasi tada
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 12 07, 01:05)
Na, žalia "nugesina" raudonumą, o violetinė veido gelsvumą. Taip, užsitepus tartum pranyksta ant veido.

kaip idomiai..geros iseitys problematiskiems veidams..
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2009 12 08, 22:54)
kaip idomiai..geros iseitys problematiskiems veidams..

Na, problemišką odą pirmiausia gydyti reikia, o čia tik pagalbinės maskuojamosios priemonės, tai nemanau, kad tai būtų išeitis. Ir nebūtinai problemiškai odai galima naudoti.
Pvz., ta violetinė bazė, kaip aiškino konsultantė, suteikia šviesiai odai porcelianinės odos įspūdį - mano atveju "nugesintų" šiokį tokį odos gelsvumą dėl strazdanėlių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 08 gruodžio 2009 - 21:06