Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

QUOTE(amber123 @ 2009 10 22, 19:22)
Tik idomu del ko taip yra..?  g.gif skirias gamintojas ar kaip..

Man atrodo,kad tai tiesiog skirtingos kalbos,vienoj pusej angl. kitoj prancuziskai g.gif
Atsakyti
Jo, cia ta pati baze, tiesiog vienoj pusej parasyta prancuziskai, o kitoj angliskai.
Atsakyti
naudoju dior icone- labai gera
Atsakyti
o gosh baze silikono pagrindu?smile.gif
Atsakyti
Mano oda labai labai riebi,kokia baze patartumet: Clarins ar Gosh?
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 10 23, 16:34)

o JUS cia kiekvienai dienai norit?
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 23, 19:11)
o JUS cia kiekvienai dienai norit?

na gal ne kiekvienai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 10 23, 16:34)

Man atrodo riebiai odai Gosh netiks, mano normali (biski i riebuma), tai po kiek laiko veidas blizgejo unsure.gif
Atsakyti
o labai riebiai odai clarins makiazo baze kas bandete,kaip del blizgejo po keliu val?visgi labai riebiai odai kokia patartumet labiau?kokios kainos YSL?
Atsakyti
Sveikos, mane taip pat domina bazės riebiai, blizgančiai, porėtai odytei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 10 21, 20:40)
4u.gif as jau dabar galiu parasyt atsiliepimus, nes esu ja bandzius  4u.gif lyginau su Gosh , tai Clarins ziauriai patiko  4u.gif odyte lygi lygi paliko.. nors ir taip pas mane lygi palyginus  blush2.gif tik kazkaip man biski pasviesino..bet nieko  smile.gif o seip aisku geriau tepas pudra ir t.t gerai pamaskuoja poras, del to tai tikrai super  4u.gif ir seip manau verta savo kainos  4u.gif

Gavau savo Glarins baze, ale nusivyliau... unsure.gif Nezinau, gal permazai uztepiau, bet Gosh tikrai buvo geresne. Kazkaip pudra graziau atrode ant veido, dabar galvoju, gal perdaug tikejausi as is jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2009 10 31, 22:41)
Gavau savo Glarins baze, ale nusivyliau...  unsure.gif  Nezinau, gal permazai uztepiau, bet Gosh tikrai buvo geresne. Kazkaip pudra graziau atrode ant veido, dabar galvoju, gal perdaug tikejausi as is jos  g.gif

Reikejo pabandyt pries tai.. man tai net ner ka lygint su Gosh ja.. Clarins zymiai geriau pamaskuoja, sulygina oda wub.gif
Atsakyti