Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

QUOTE(Maserati @ 2009 10 21, 12:14)
ir kasdien naudoti nepatartina,nes ji su silikonu,ilgainiui tikrai uzkims poras,ir siaip odai nera sveika tiek apkrauti.

Nu tas tai taip.. 4u.gif bet nzn ar dar kuri taip sulygina veiduka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 10 21, 17:34)
Nu tas tai taip..  4u.gif bet nzn ar dar kuri taip sulygina veiduka  wub.gif

kitu ant veido nebandziau,tik ant rankos,tai kaip kremai man jos daugiau,o sita tai toli sluoksni uzdeda ir po to pudra graziai gula thumbup.gif beje,braskese ji pigesne,nei kad Lt pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 21, 17:53)
kitu ant veido nebandziau,tik ant rankos,tai kaip kremai man jos daugiau,o sita tai toli sluoksni uzdeda ir po to pudra graziai gula thumbup.gif  beje,braskese ji pigesne,nei kad Lt pirkti.

www.feelunique.com keliais litais brangesne nei braskese, bet visas komplektas wub.gif Gal reiks irasyti i sarasa??? ax.gif

Clarins komplektas

Braskese doleriais kainuoja 31 su pristatymu (svarais visai neapsimoka), gaunasi pirkimo kursu apie 72,4.
Feelunique komplektas visas komplektas kainuoja 20,49 svaro su pristatymu, pirkimo kursu gaunasi 77,25.
Reiskia - skirtumas penki litai, bet feelunique gauni komplekta ir garantuotai jokiu problemu su muitine.

Is Lietuvos galima pirkti, jei duoda tuos papildomus 4 ml ir tai vos vos g.gif Kitu atveju schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif as jau dabar galiu parasyt atsiliepimus apie Clinique, nes esu ja bandzius 4u.gif lyginau su Gosh , tai Clarins ziauriai patiko 4u.gif odyte lygi lygi paliko.. nors ir taip pas mane lygi palyginus blush2.gif tik kazkaip man biski pasviesino..bet nieko smile.gif o seip aisku geriau tepas pudra ir t.t gerai pamaskuoja poras, del to tai tikrai super 4u.gif ir seip manau verta savo kainos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 10 21, 21:40)
lyginau su Gosh , tai Clarins ziauriai patiko  4u.gif

Aš turiu "Gosh" ir naudojasi vėžlio greičiu biggrin.gif Kuo "Clarins" tau geresnė? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 21 spalio 2009 - 20:59
sveikos 4u.gif labai noreciau kad man neismanelei ( biggrin.gif )parasytumete atsiliepimu apie si dalykeli : 4u.gif
Smashbox Photo Finish Foundation Primer 30ml

user posted image
ka jis daro? blush2.gif ar cia kaip pudra..ar kaip ?jei taip, tada ar maskuoja? labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Lelyte...: 22 spalio 2009 - 08:49
QUOTE(...Lelyte... @ 2009 10 22, 09:47)
sveikos  4u.gif  labai noreciau kad man neismanelei (  biggrin.gif  )parasytumete atsiliepimu apie si dalykeli :  4u.gif
Smashbox Photo Finish Foundation Primer 30ml

user posted image
ka jis daro? blush2.gif  ar cia kaip pudra..ar kaip ?jei taip, tada ar maskuoja? labai aciu  4u.gif

Cia yra makiazo baze, paprastai tepama ant veido pries pudra, sulygina veido spalva, leidzia tolygiau padengti ir geriau issilaikyti pudrai. Tai tiek labai trumpai.

O cia visa tema apie makiazo bazes:
Makiazo bazes

Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 10 21, 20:40)
4u.gif as jau dabar galiu parasyt atsiliepimus, nes esu ja bandzius  4u.gif lyginau su Gosh , tai Clarins ziauriai patiko  4u.gif odyte lygi lygi paliko.. nors ir taip pas mane lygi palyginus  blush2.gif tik kazkaip man biski pasviesino..bet nieko  smile.gif o seip aisku geriau tepas pudra ir t.t gerai pamaskuoja poras, del to tai tikrai super  4u.gif ir seip manau verta savo kainos  4u.gif
O del off topic, tai jau gavau velniu  biggrin.gif  4u.gif tokios taisykles, tai negaliu nieko pasakyt  ax.gif  4u.gif

ir jos yra tik 15 ml??? nebuna po 30? mano smashbox 30 ml, ir taip atrodo kad mazai doh.gif nors pries tai tureta 30 ml tarnavo pakankamai ilgai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 10 21, 21:58)
Aš turiu "Gosh" ir naudojasi vėžlio greičiu biggrin.gif Kuo "Clarins" tau geresnė?  ax.gif

Nu zinok puse veido tepiau su ta puse su ta.. 4u.gif tai Gosh permatomas riebalas man ir tiek, palygina siek tiek bet nera ka lygint su Clarins 4u.gif zinok verta butu tiesiog pasiimt meginuka is Kristianos, man bent jau dave ir paciai pabandyt, tada pamatysi apie ka kalbu.. 4u.gif bet Gosh man antroj vietoj butu is visu kitu.. 4u.gif Clarins yra dar su tokia spalva biski.. net nemoku nunpasakot kokia, paskaistina veida jei galima taip issireikst, zymiai labiau uzmaskuoja poras ir sulygina veido oda wub.gif p.s. jei nebuciau bandzius Clarins, sakyciau kad Gosh super, nes ji tikrai gera
Papildyta:
QUOTE(Portishead @ 2009 10 22, 13:37)
ir jos yra tik 15 ml??? nebuna po 30?  mano smashbox 30 ml, ir taip atrodo kad mazai  doh.gif nors pries tai tureta 30 ml tarnavo pakankamai ilgai  blush2.gif

Aha doh.gif unsure.gif kaip uz tokia kaina, tai gali infarktas istikt lotuliukas.gif bet tipo labai ilgam uztenka, nes lb nedaug reikia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 22 spalio 2009 - 14:10
Sveikos,

ar galit man paaiskint del Clarins bazes? Lisse Minute ir Instant Smooth tas pats ar ne? Vienur raso viena, kitur kita pavadinima arba dar geriau - viena vientisa g.gif Taciau foto yra skirtingu. Tai kaip cia yra? g.gif

Lisse Minute - Instant Smooth Perfecting Touch Makeup Base???

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 22 spalio 2009 - 18:07
Cia ta pati makiazo baze, tik skirtingos indelio puses pateiktos biggrin.gif ant vieno sono raso Lisse Minute, ant kito Instant Smooth
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 22 spalio 2009 - 18:15
QUOTE(ViShy @ 2009 10 22, 19:11)
Cia ta pati makiazo baze, tik skirtingos indelio puses pateiktos  biggrin.gif ant vieno sono raso Lisse Minute, ant kito Instant Smooth

Tik idomu del ko taip yra..? g.gif skirias gamintojas ar kaip..
Atsakyti