Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

QUOTE(Izida @ 2007 07 29, 12:29)
Prašom. Čia II tema, I temoje 100 psl.  doh.gif . Aš tiek tingėjau skaityti smile.gif .

hehe

makeupalley atsiliepimai apie Clinique bazę. mane ši labai gundo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 07 29, 11:50)
hehe

makeupalley atsiliepimai apie Clinique bazę. mane ši labai gundo  g.gif

Tai lauksiu atsiliepimu, bet ar tavo nuorodoj ne kita baze. Ant paveiksliuko Pore Minimizer T-Zone Shine Control, o nuorodoj Pore Minimizer Instant Perfector g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2007 07 27, 10:20)
Bourjois - Lovely Base.

ačiū 4u.gif
o ar patenkinta tavo mama? ar gerai maskuoja raudonį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 07 29, 16:31)
ačiū 4u.gif
o ar patenkinta tavo mama? ar gerai maskuoja raudonį?  4u.gif

artdeco dar turi žalią koreguojantį pagrindą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 07 29, 20:59)
artdeco dar turi žalią koreguojantį pagrindą  rolleyes.gif

rimtai? kokį - skystą ar pieštukinį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 07 30, 14:18)
rimtai? kokį - skystą ar pieštukinį?  4u.gif

oi, labai atsiprašau. parašiau artdeco, bet turėjau omeny Make up for ever 4u.gif

toks

beje, jau nusipirkau tą Clinique makiažo bazę. Artimiausiom dienom išbandysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 30 liepos 2007 - 13:42
QUOTE(Veila @ 2007 07 30, 14:40)
oi, labai atsiprašau. parašiau artdeco, bet turėjau omeny Make up for ever  4u.gif

toks

beje, jau nusipirkau tą Clinique makiažo bazę. Artimiausiom dienom išbandysiu  rolleyes.gif

ačiū 4u.gif reiks pažiūrėt, o čia turbūt ir sarmoj būtų ar tik kristianoj? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 07 30, 17:08)
ačiū 4u.gif  reiks pažiūrėt, o čia turbūt ir sarmoj būtų ar tik kristianoj?  blush2.gif

Sarmoj Make up for ever yra. Tik neduodu garantijos, kad Lietuvoj bus tas žalias, bo pas mus pasirinkimais kartais, tai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 30 liepos 2007 - 16:14
QUOTE(Veila @ 2007 07 30, 17:13)
Sarmoj Make up for ever yra. Tik neduodu garantijos, kad Lietuvoj bus tas žalias, bo pas mus pasirinkimais kartais, tai  doh.gif

laba, yra as pati is savo kosmetologes nusipirkau, ji daro makiazus su mak up, tai ir parekomendavo, dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kengurike23 @ 2007 07 31, 08:51)
laba, yra as pati is savo kosmetologes nusipirkau, ji daro makiazus su mak up, tai ir parekomendavo, dziaugiuosi thumbup.gif

dėkui 4u.gif reiks tada pažiūrėt ir apžiūrėt iš arčiau biggrin.gif
o kiek mokėjai už tą žalią bazę? ar gerai maskuoja?žodžiu domina viskas 4u.gif
Atsakyti
labai patenkinta Clinique baze good.gif aš ją rekomenduočiau nebūtinai kaip makiažo bazę naudot, bet ir šiaip kas nenaudoja make up'o bet ten kur labiau matomos odos poros. Ji taip momentaliai ištirpsta ant odytės ir labai super lygina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 07 30, 17:13)
Sarmoj Make up for ever yra. Tik neduodu garantijos, kad Lietuvoj bus tas žalias, bo pas mus pasirinkimais kartais, tai  doh.gif

na ką, sarmoj stende tokio dalyko neužmačiau g.gif
o kristianoj make up for ever rodos nėr g.gif

žodžiu, belieka bourjois žalią bandyt ax.gif
Atsakyti